![]() |
...
deobicei....cei care vin sunt in felul urmator....cei care suna si care chiar se dau....cei care aud si vin doar ca sa se uite...pt ca nu au altceva de facut...si e mai mare distractia....si rromanii cu doi de r care strica distractia... :wink: ....
|
GBN karting am facut shi o vreo 2-3 ani dar diferentza de la un kart la un raliu este cea de la un raliu la un avion, intzelegitu... ? shi faza cu permisul, eu am un enduro de 125 shi nu am carnet dar cu toate aceste ma bag cu el la ori ce... shi prietenii imi trag shuturi in cur cand ma vad cu el pe strazi mati sa nu ma agatze garda... asha k tu nu imi zice ca un prieten tzia dat mashina pe strazi shi mai ales la liniutze.... :blahblah:
|
....
bine...si ce legatura are asta cu topicu asta si cu ce se discuta aici....?
|
Re:
Dar revenind la realitate ma dau si eu cu ce am, o dacie solenza primita chiar de ziua mea acu 1an si jumatate in mai. :roll: .Am in vizor un opel calibra de2000cmc turbo cu 200cp, dar mi-e frica sa n-o iau de buna si sa-i crape motorul(are peste 250mii km+plus ca e turbo si viata e scurtata)ca nu se mai gasesc motoare de-astea.
Ducu... nu te supara.. dar daca te dai cu Calibra aia de 2000 cm o sa-ti iei rusine.. deci sfatul meu este sa te lasi cu Solenza la mana ta. Cred ca stiu mai multi aici ce inseamna Opel Calibra. Iti iei rusine si de la Nova carburatie 1600 SOLEX Bicameral dar asta e altceva :wink: ... mult succes |
lasa ca se uneste galatiul cu braila ... cica o sa ii zica braigal .. auzi la ei .. braigal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
show de show nu alta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re: Curse si aici...
dada....o sa fie de ***....daca o sa se intample peste 30 de ani asta....
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning