Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Galati / Braila

Reply

Thread Tools
Old 09-04-04, 17:40   #1
Zyx

Stage 5

Zyx's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Curse si aici...

Ce, nu vreti sa fie si la Galati/Braila curse? Eu cred ca da...
Zyx is offline   Reply With Quote
Old 21-04-04, 15:21   #2
Anonymous

Stage 5

asteapta sa-mi iau carnetu peste 1-2luni si poate facem intreceri pe centura
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 21-04-04, 15:25   #3
GBN

Stock

apropo,ce masina ai?
GBN is offline   Reply With Quote
Old 22-04-04, 04:07   #4
Marian20
Ford Driver

Stage 5

Marian20's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

GBN du-te la culcare baietel.... asa... despre curse aici... pai ultima oara cand am fost cu masina la braila am avut o tentativa de cursa cu un opel vectra 4x4 fara turbo... 150cp... dar cand am ajuns la locul cu pricina... a ajuns ai garda cu... un taxi... acum ca le-a placut masina mea sau le-a placut vectra nu stiu ... dar s-au tinut dupa noi tot drumul asta e clar... bineinteles ca turnase un taximetrist care se stie ca e mana in mana cu garda pt ca actele lui nu sunt chiar in regula... oricum ce s-a intamplat .. am ajus la locul cursei... ne-am pus unu langa celalalt... a venit un taxi care a oprit la 5 m in spatele nostri... cum eram in afara orasului am hotarat sa ma uit cine e in masina ... am vazut o cascheta alba .. l-am informat si pe baiatul cu vectra... am turat motoarele si am plecat... cat se putea de usor am plecat... cat despre ale curse... se mai organizeaza din cand in cand dar in grupuri restranse 6-7 masini... masini de curse ar fi ceva ceva... m3 e46, subaru wrx, ford mustang, 330ci , 325i, slk ... masini sunt ... dar ata ete... poate mai aflu si eu ceva data viitoare cand ajung pe acolo dar deocamdata nu e mai nimik interesant din pacate
Marian20 is offline   Reply With Quote
Old 22-04-04, 15:26   #5
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default curse la braila

Sebastian, te astept cu propuneri pentru legal racing la Braila si poate o facem sa iasa mai frumos ca anul trecut.
Astept reactii.
yknot is offline   Reply With Quote
Old 22-04-04, 18:18   #6
GBN

Stock

bai marian,acum hai,ca te bagi singur in seama mai trec cu vederea,dar faptu ca-mi zici baietel asta m-a dat pe spate ,am si eu 20 de ani,cat cred ca ai si tu da asta nu inseamna ca ma umflu in pene la aia mai mici.
N-am luat carnetul din motivul lipsei de timp(ca-s ocupat cu facultatea),de-abia acum m-am apucat sa invat semnele ca la alea nu ma pricep,dar la condus ma descurc,nu-s expert,dar nici sa nu stiu sa tin masina pe sosea la viteze mari.Si am condus,si pe la ceva intreceri mai micutze,niciodata n-am castigat fiindca nu era masina mea si nu ma incumetan sa schimb vitezele la turatii mai mari de 4500,banuiesc ca puterea maxima era undeva pe la 6000rpm,motoru fiind de 2.4 sau 2.6 pe benzina,nu mai stiu exact marimea,masina fiind o alfa 166 argintie,dar cum prietenu asta al meu s-a intors in italia n-am mai avut activitate.Astept sa-mi iau acum carnetul la sfarsitul lui mai si sa pot sa conduce masina fara riscuri.
Old 23-04-04, 03:36   #7
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by \"GBN\"
.Si am condus,si pe la ceva intreceri mai micutze,niciodata n-am castigat fiindca nu era masina mea si nu ma incumetan sa schimb vitezele la turatii mai mari de 4500,banuiesc ca puterea maxima era undeva pe la 6000rpm,motoru fiind de 2.4 sau 2.6 pe benzina,nu mai stiu exact marimea,masina fiind o alfa 166 argintie,dar cum prietenu asta al meu s-a intors in italia n-am mai avut activitate.
Imi spui si mie care sunt intrecerile ale mai micutze cum le spui tu unde te lasa sa participi chiar daca ai 5 ani , sau daca nu ai permis ?
Hai sa fim seriosi ... ca de mangle e plina Romania ...
Si crezi ca daca era masina ta castigai sigur ?
Sau cum ?
Esti pilot de WRC si nu stiam ... si iti adjudeci locul 1 de fiecare data ...???Sau probabil ca participai singur ?
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 23-04-04, 04:40   #8
Marian20
Ford Driver

Stage 5

Marian20's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

mey GBN ia explica-mi tu mie cum se participa la o cursa schimband vitezele la max 4500 ture? ce ori ieseai la agatzat si vroiai sa vezi toate gagicile sau sa te vada ele pe tine in timp ce tu simulai o cursa pe care oricum o castigai daca vroiai da nu ai vrut pentru ca te-a impresionat o blonda? dreaq bine ca nu mi-ai zis ca faceai curse da nu o turai mai mult de 2000 de ture ca daca era asa poate ma dadeam si eu cu tine... nu de alta dar si eu cand ma duc la curse schimb vitezele la 1700-1800... mndeah... si apropo ai uitat sa ne specifici unde faceai cursele astea... si de ce era atat de nebun prietenul ala al tau in cat sa te lase sa participi cu masina la curse fara permis si cu toate astea nu te lasa sa o turezi mai mult de 4500... cumva era diesel si chiar nu avea rost sa o turezi mai mult sau ma insel eu?
Old 23-04-04, 17:34   #9
GBN

Stock

Quote:
Originally Posted by \"Marian20\"
cumva era diesel si chiar nu avea rost sa o turezi mai mult sau ma insel eu?
Am mai zis o data ca era pe benzina.Mai casca ochii !

Si ce vrei acum?nu ma laud ca-s expert,ce draqu?n-am nici carnet
cat despre schimbatul vitezelor stiu ca se schimba cand motorul atinge puterea maxima si daca nu era masina mea ...daca era a mea o fortam,nu zic ca si castigam !.Cat despre prieten,este un pic mai nebun,ca si subsemnatul :P , si au fost doar 2-3 intreceri unde am participat si eu,la capatul troleului 103/104,din statie pana in centura sunt vreo 300m de drum f bun,nu prea circulat,si cu 2 benzi pe sens,chiar intre Coca Cola si cim.
Old 24-04-04, 00:52   #10
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by \"GBN\"
Quote:
Originally Posted by \"Marian20\"
cumva era diesel si chiar nu avea rost sa o turezi mai mult sau ma insel eu?
Am mai zis o data ca era pe benzina.Mai casca ochii !

Si ce vrei acum?nu ma laud ca-s expert,ce draqu?n-am nici carnet
cat despre schimbatul vitezelor stiu ca se schimba cand motorul atinge puterea maxima si daca nu era masina mea ...daca era a mea o fortam,nu zic ca si castigam !.Cat despre prieten,este un pic mai nebun,ca si subsemnatul :P , si au fost doar 2-3 intreceri unde am participat si eu,la capatul troleului 103/104,din statie pana in centura sunt vreo 300m de drum f bun,nu prea circulat,si cu 2 benzi pe sens,chiar intre Coca Cola si cim.
Jura-te sa mori in Spania daca ne minti !!!
Si ai facut tu liniutza fara permis ... ti-a dat ala tie masina ...
WoooooW ...
Sau erai in drapta soferului ?
Nu cumva masina avea volan pe dreapta si ala din cealalta masina a crezut ca se face cu tine ...
Old 24-04-04, 07:46   #11
GBN

Stock

am uitat sa mai spun ceva,am facut kart de cand aveam 7ani pana la 14ani

si baieti,puteti comenta in continuare sa vada lumea cine sunteti
Old 24-04-04, 10:15   #12
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Old 26-04-04, 10:14   #13
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Si eu am facut curse
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 29-04-04, 05:43   #14
Marian20
Ford Driver

Stage 5

Marian20's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

mey eu am vazut ca tu ai spus ca e pe benzina... dar dreaq cand schimb la 4500 de ture sunt la agatzat in nici un caz la curse.... :P
Old 14-06-04, 15:41   #15
Ursu-=X-Team=-

Stage 4

Ursu-=X-Team=-'s Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

Daca reusiti .. sa convingetzi primaria sa va dea B-dul calarasi pt citeva ore. Facetzi o treaba frumoasa.E singurul loc unde ati putea face un raliu .In rest nu avetzi unde doar sa va rupetzi rotile i restul masinii.
Am fost si eu in braila .Acolo am copilarit .
Ursu-=X-Team=- is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -