![]() |
Re: E39 - INDIVIDUAL
masina este acum de vanzare :cry: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/93898-bmw-530d-individual.html
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nici nu stii cat imi doresc asta....sa rezolv fara sa o dau. sper sa pot face asta.
|
:dance::joy:masina nu mai este de vanzare...si voi continua cu planurile care le am pt viitor.:joy::dance:
|
azi am montat o camera pt marsarier. momentan nu am poze pt ca mai am de facut ceva la ea...nijte reglaje si mai imi trebe o interfata ca sa mearga si dvd(ca momentan functioneaza pe intrarea dvd-ului, acesta fiind scos). Revin zilele astea cu update si poze. :D :lol:
|
ma bucur din suflet ca masina a scapat si ca te poti bucura in continuare de ea - spor la modificari
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
bravo mircea sa iti ajute doamne doamne sa te bucuri de ea mult timp de aici in colo (fara necazuri) si sa ii faci tot ce iti doresti la ea.:D:D:D :Dmircilica la munca:D:D
|
ms pisica...te-am sunat de cateva ori da probabil aveai treaba si nu ai putut sa raspunzi. "problema" e ca am ramas fara un stiker :D
|
iti dau altul no problem bine ca nu e ceva mai grav
|
10 Attachment(s)
a si sa imi mai fac si eu nitica rec...a care vreti
|
3 Attachment(s)
pozsele cu camera de reverse promise. scuzati claritatea...sunt facute cu tel-u.
|
2 Attachment(s)
poze facute acum 3 min. :X acum are jenti de iarna. pacat k nu am bani sa ii fac cate as vrea eu sa ii fac...:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning