![]() |
Re: Ford Focus ST facelift 2008
Dar cum se ajunge la acel kit? doar in aglia?
|
8000 de kilometri & counting. La benzina nu m-am mai uitat ca sa nu ma deprim :)
Unlord : m-am gandit dar inca nu e momentul, probabil intr-un an sa se puna discutia de upgrade-uri (si ceva mai puternic decat Mountune). Sunt curios totusi ce e cu kit-ul de la Colina, la ce putere ajungi, cat costa si cat ai garantie. |
Quote:
Quote:
|
focusul st, al lui zetemte are 290 de cai... toate modificarile le a facut la colina... pret nu stiu
|
Vreau sa-mi pun un detector de radar in bara. Daca aveti ceva recomandari cu firme care il vand si-l monteaza ok, va rog postati aici.
|
Quote:
Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km cu ea fara vizite aiurea la service Cat ai asteptat pana ai primit masina?? |
Cat am asteptat finalizarea dosarului de leasing. Practic am vazut-o in showroom si am luat-o, altfel o comanda dureaza cam 3-4 luni daca nu exista stoc pe optiunile tale.
|
Doar sa ai noroc... eu cand doream sa mi cumpar... doar un singur st (nou) era in toata romania... la reprezanta din oradea... asa am ajuns sa am si eu st portocaliu... :P
succes |
frumoasa masina.
mai ales culoarea.:-);) |
frumoasa masinuta ;) ce e adevarat... sunt cam atras de portocaliu... :D ai grija de bijuterie si sa nu ai incidente! Bafta in ceea ce ti-ai propus!
|
Re: Ford Focus MK2 ST
Zap,mai actualizeaza topicul :P
|
Re: Ford Focus MK2 ST
https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=3089
fordul meu Este indicat sa iti faci un topic dedicat masinii pentru a nu se amesteca subiectele, el se va creea A I C I, iar pentru indicatii sau niste lamuriri pentru modul "cum se creeaza unul" citeste A I C I. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning