Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Focus MK2 ST (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/84199-ford-focus-mk2-st.html)

Rik-St 14-10-08 12:40

Re: Ford Focus ST facelift 2008

Dar cum se ajunge la acel kit? doar in aglia?

zapinstein 14-10-08 15:18

8000 de kilometri & counting. La benzina nu m-am mai uitat ca sa nu ma deprim :)

Unlord : m-am gandit dar inca nu e momentul, probabil intr-un an sa se puna discutia de upgrade-uri (si ceva mai puternic decat Mountune). Sunt curios totusi ce e cu kit-ul de la Colina, la ce putere ajungi, cat costa si cat ai garantie.

UNLORD 14-10-08 18:08

Quote:

Originally Posted by zapinstein (Post 1808349)
8000 de kilometri & counting. La benzina nu m-am mai uitat ca sa nu ma deprim :)

Unlord : m-am gandit dar inca nu e momentul, probabil intr-un an sa se puna discutia de upgrade-uri (si ceva mai puternic decat Mountune). Sunt curios totusi ce e cu kit-ul de la Colina, la ce putere ajungi, cat costa si cat ai garantie.

Sa ne spui si noua de kitul ala cand afli ceva ca am tot auzit de el. Cred ca e vorba de kitul de la Wolf.

Quote:

Originally Posted by Rik-St (Post 1808118)
Dar cum se ajunge la acel kit? doar in aglia?

Cred ca il comanzi si il montezi la Ford.

Rik-St 15-10-08 12:03

focusul st, al lui zetemte are 290 de cai... toate modificarile le a facut la colina... pret nu stiu

zapinstein 25-10-08 23:42

Vreau sa-mi pun un detector de radar in bara. Daca aveti ceva recomandari cu firme care il vand si-l monteaza ok, va rog postati aici.

andreye 30-10-08 13:25

Quote:

Originally Posted by zapinstein (Post 1642833)
Din cate stiu e primul Ford Focus ST facelift din .ro

E o bestie cand vrei, o doamna daca vrei sa mergi linistit, se aseaza f bine la drum lung si e ok si prin gropile din Bucuresti.
Am tras un drum scurt Bucuresti - Poiana Brasov - Buc, ca impresii nu-mi puteam sterge ranjetul permanent de pe fata iar persoanei din dreapta sa-i dezlipesti mainile de pe unde se apuca

Ca dotari optionale pe scurt:
- scaune Recaro panza (urasc pielea)
- culoarea Electric Orange
- geamuri fumurii spate
- pachet start buton motor
- deschidere/inchidere usi perimetru radio
- parbriz incalzit, stergatoare cu jet de apa cald
- faruri cu halogen autoadaptive

Ca sonorizare are radio-cd cu mp3 Sony, 8 boxe (se aud excelent).

Consum mediu pe traseul de mai sus 11.2l/100 km, viteza medie ~70km (tinand cont ca am stat in Ploiesti, Comarnic si Sinaia la niste cozi kilometrice). In oras pt primii 50 km aveam 25.3 dar e irelevant. Momentan e in rodaj si n-a luat mai mult de jumatate de pedala de acceleratie.

Intradevar superba masina...ma preg sa imi iau si eu una dar ma gandeam sa iau alta culoare frozen white sa para mai normala masina...sti vb aia multi vad putin cunosc
Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km cu ea fara vizite aiurea la service
Cat ai asteptat pana ai primit masina??

zapinstein 30-10-08 20:26

Cat am asteptat finalizarea dosarului de leasing. Practic am vazut-o in showroom si am luat-o, altfel o comanda dureaza cam 3-4 luni daca nu exista stoc pe optiunile tale.

Rik-St 01-11-08 03:04

Doar sa ai noroc... eu cand doream sa mi cumpar... doar un singur st (nou) era in toata romania... la reprezanta din oradea... asa am ajuns sa am si eu st portocaliu... :P
succes

laurentiu92 29-01-09 14:59

frumoasa masina.
mai ales culoarea.:-);)

Yoghy_bwc 27-02-09 12:22

frumoasa masinuta ;) ce e adevarat... sunt cam atras de portocaliu... :D ai grija de bijuterie si sa nu ai incidente! Bafta in ceea ce ti-ai propus!

Sufletzel 10-01-10 11:17

Re: Ford Focus MK2 ST

Zap,mai actualizeaza topicul :P

bogdan0107 22-01-10 20:27

Re: Ford Focus MK2 ST

https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=3089

fordul meu

Este indicat sa iti faci un topic dedicat masinii pentru a nu se amesteca subiectele, el se va creea A I C I, iar pentru indicatii sau niste lamuriri pentru modul "cum se creeaza unul" citeste A I C I.

All times are GMT +2. The time now is 04:31.

- Copyright 2026 4Tuning