Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   DACIA LOGAN o masina buna sau proasta? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/75760-dacia-logan-masina-buna-proasta.html)

ionut_cluj 03-06-08 22:49

Re: Top cele mai proaste masini

Quote:

Originally Posted by paunionutz (Post 1570052)
****** De ce e mai indicat sa ai Logan in Romania?

De ce e mai indicat? Simplu: e mai usor de intretinut. Piesele sunt mai ieftine, gasesti mai multi "mecanici" care iti pot rezolva unele probleme minore daca nu te pricepi, portbagajul mult mai mare, consum mic etc.

paunionutz 03-06-08 22:57

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1570061)
N-am in plan sa-mi iau nici golf, daca e sa povestim.
De ce e mai indicat? Simplu: e mai usor de intretinut. Piesele sunt mai ieftine, gasesti mai multi "mecanici" care iti pot rezolva unele probleme minore daca nu te pricepi, portbagajul mult mai mare, consum mic etc.

De ce e mai simplu de intretinut? Are motor de Renault. Piesele de Renault sunt mult mai scumpe decat toate pasinile nemtesti. Porbagaj mare, dar nu e bine proportionat. Consum mic, care motorizare? Mecanic pot fi eu, tu sau un service ca lumea

dolb 03-06-08 22:57

da..m-am prins ca se refereau la GOLF , dar totusi PARCA AU ZIS DE PREA MULTE ORI VW .. rar am vazut "golf" :D

ionut_cluj 03-06-08 23:00

Quote:

Originally Posted by paunionutz (Post 1570093)
De ce e mai simplu de intretinut? Are motor de Renault. Piesele de Renault sunt mult mai scumpe decat toate pasinile nemtesti. Porbagaj mare, dar nu e bine proportionat. Consum mic, care motorizare? Mecanic pot fi eu, tu sau un service ca lumea

Nu zau?
portbagajul e chiar bine proportionat, consumul mic o are motorizarea diesel.
Mecanici putem fi amandoi sau un service calumea plin de indolenti care te rup de bani.
Sa nu ma intelegi gresit, nu face parte Logan din alegerile mele de viitor, doar ca nu as lua golf 4 in detrimentul unui logan.

~ EWN ~ 03-06-08 23:02

Quote:

Originally Posted by paunionutz (Post 1570093)

Mai scumpe decat toate masinile nemtesti?? Inclusiv Mercedes, Audi si Bmw nu?? Atunci....saracii posesori de Logan....daca le cade ceva la masina.... o sa isi vanda Logan-urile cum vand romanii Passat-ul 1.6 adus din Germania.....
Fii mai explicit cand afirmi ceva, ca nu e posibil sa fie asa scumpa intretinerea....

paunionutz 03-06-08 23:09

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1570102)
Nu zau?
portbagajul e chiar bine proportionat, consumul mic o are motorizarea diesel.
Mecanici putem fi amandoi sau un service calumea plin de indolenti care te rup de bani.
Tind sa cred ca ai circulat in Logan doar in taxi.
Sa nu ma intelegi gresit, nu face parte Logan din alegerile mele de viitor, doar ca nu as lua golf 4 in detrimentul unui logan.

Te rog sa bagi tu un bax de polistiren in portbagaj si vei avea o surpriza. Balamalele lovesc in el desi raman cate 50 de cm in fiecare parte. Mecanicii te pot rupe de bani la orice masina daca esti afon si nu ai nici o idee.
Daca citeai posturile anterioare ai fi vazut ca am zis si repet ca am avut masina de serviciu Logan si Diesel si Benzina. ******

dolb 03-06-08 23:11

Quote:

Originally Posted by paunionutz (Post 1570119)
Te rog sa bagi tu un bax de polistiren in portbagaj si vei avea o surpriza. Balamalele lovesc in el desi raman cate 50 de cm in fiecare parte. Mecanicii te pot rupe de bani la orice masina daca esti afon si nu ai nici o idee.
Daca citeai posturile anterioare ai fi vazut ca am zis si repet ca am avut masina de serviciu Logan si Diesel si Benzina.

faza cu portbagajul ti-o pot confirma si la MEGANE SEDAN, ******

paunionutz 03-06-08 23:13

Quote:

Originally Posted by ~ EWN ~ (Post 1570107)
Mai scumpe decat toate masinile nemtesti?? Inclusiv Mercedes, Audi si Bmw nu?? Atunci....saracii posesori de Logan....daca le cade ceva la masina.... o sa isi vanda Logan-urile cum vand romanii Passat-ul 1.6 adus din Germania.....
Fii mai explicit cand afirmi ceva, ca nu e posibil sa fie asa scumpa intretinerea....

Stop Renault Megane II = 500 ron, an 2004. Stop Audi A4 =250 ron, an 2003. Filtru aer Opel Vectra, an 2000= 78 ron si astea sunt doar cateva care mi le amintesc acum.

dolb 03-06-08 23:15

stop astra g 250 ron, janta astra g 700 ron bucata, stop logan - 150 ron :) vrei sa continui?

~ EWN ~ 03-06-08 23:19

Quote:

Originally Posted by paunionutz (Post 1570128)
Stop Renault Megane II = 500 ron, an 2004. Stop Audi A4 =250 ron, an 2003. Filtru aer Opel Vectra, an 2000= 78 ron si astea sunt doar cateva care mi le amintesc acum.

Da uite-te si la piesele mai importante...cat e o pompa de injectie la un dCi si cat la un Opel DTI.....

dolb 03-06-08 23:20

la dti stiu sigur ca e 350 euro :)

sandueugeniu 03-06-08 23:21

******fratilor****** v-ati abatut de la subiect.
Loganul asta este o masina uzata moral din faza de proiect, ii lipsesc o gramada de dotari de siguranta care afara sunt obligatorii, nu mai vorbesc de confort.Si nu ****** sunt piesele scumpe la VW: o curea de distributie e 75RON, un intinzator este 150RON, un radiator 450RON******

dolb 03-06-08 23:24

eu ****** spun ca loganul nu bate la siguranta pe golf4 :)

sKyNeT 03-06-08 23:26

here we go again.....logan vs nemtesti => frantuzestile sunt nashpa si ne cumparam biciclete.....

PS: Logan 3 stele, Golf 3 stele ;)

~ EWN ~ 03-06-08 23:27

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1570156)
la dti stiu sigur ca e 350 euro :)

Nu stiu la ce motor te referi tu dar iti zic FOARTE SIGUR ca doar ce mia picat pompa de injectie la Vectra 2.0 DTI......costa 1200 de Euro....plus manopera.....in alte locuri este si 1500.....si acest lucru poate fi confirmat si la sectiunea Opel unde era o dezbatere ¨care e mai bun intre 1.7 DTI si 2.0 DTI¨ si cineva spunea acelasi lucru ca mine (ca, costa enorm).....si iti pot arata si pe Forum-ul oficial Vectra din Spania ,sa vezi.... deci mi se pare enorm in conditiile in care masina valoreaza in jur de 6000 mii.....si am fost la mai multe service-uri si am intrebat, bineinteles ca la casa Opel e cel mai scump....in fine nu cred ca la un dCi pompa de injectie e 1200 de Euro....******

Numai bine.

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 1570177)
here we go again.....logan vs nemtesti => frantuzestile sunt nashpa si ne cumparam biciclete.....

PS: Logan 3 stele, Golf 3 stele ;)

Argumenteaza!! De ce ma rog sunt naspa? ******macar nu generalizati.....

All times are GMT +2. The time now is 17:18.

- Copyright 2026 4Tuning