![]() |
Re: Top cele mai proaste masini
Quote:
De ce e mai indicat? Simplu: e mai usor de intretinut. Piesele sunt mai ieftine, gasesti mai multi "mecanici" care iti pot rezolva unele probleme minore daca nu te pricepi, portbagajul mult mai mare, consum mic etc. |
Quote:
|
da..m-am prins ca se refereau la GOLF , dar totusi PARCA AU ZIS DE PREA MULTE ORI VW .. rar am vazut "golf" :D
|
Quote:
portbagajul e chiar bine proportionat, consumul mic o are motorizarea diesel. Mecanici putem fi amandoi sau un service calumea plin de indolenti care te rup de bani. ****** Sa nu ma intelegi gresit, nu face parte Logan din alegerile mele de viitor, doar ca nu as lua golf 4 in detrimentul unui logan. |
Quote:
Fii mai explicit cand afirmi ceva, ca nu e posibil sa fie asa scumpa intretinerea.... |
Quote:
Daca citeai posturile anterioare ai fi vazut ca am zis si repet ca am avut masina de serviciu Logan si Diesel si Benzina. ****** |
Quote:
|
Quote:
|
stop astra g 250 ron, janta astra g 700 ron bucata, stop logan - 150 ron :) vrei sa continui?
|
Quote:
|
la dti stiu sigur ca e 350 euro :)
|
******fratilor****** v-ati abatut de la subiect.
Loganul asta este o masina uzata moral din faza de proiect, ii lipsesc o gramada de dotari de siguranta care afara sunt obligatorii, nu mai vorbesc de confort.Si nu ****** sunt piesele scumpe la VW: o curea de distributie e 75RON, un intinzator este 150RON, un radiator 450RON****** |
eu ****** spun ca loganul nu bate la siguranta pe golf4 :)
|
here we go again.....logan vs nemtesti => frantuzestile sunt nashpa si ne cumparam biciclete.....
PS: Logan 3 stele, Golf 3 stele ;) |
Quote:
Numai bine. Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning