Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   2011, anul fatidic al masinilor non-euro? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/73148-2011-anul-fatidic-masinilor-non-euro.html)

bimmer3 02-04-08 20:18

Re: 2011, anul fatidic al masinilor non-euro?

Quote:

Originally Posted by canon (Post 1461289)
sa le scoata..sa isi ia lumea masini noi

exista o posibilitate mare sa fii manelar

si on: afara se gandesc astia intr-adevar sa scoata masinile non-euro din 2011 dar acolo iti poti lua un kit euro 1 sau euro 2 si masina respectiva se omologheaza ca fiind euro 1 sau 2.
Pe cand aici, spurcaciunea de RAR nu recunoaste nici un astfel de kit..ar fi totusi ceva sa se schimbe treaba asta pana atunci, pt ca as intelege sa fiu obligat sa cumpar un kit ca sa nu mai poluez dar ar fi chiar culmea sa interzica circulatia cu astfel de masini fara sa ai nici o posibilitate sa faci nimic, mai ales ca sunt multe masini non-euro inca in mintile lor.
multa clantza tariceanu
nu mai cumparati citroen din romania

attilaboot 02-04-08 20:24

Masina mea pina atunci o sa fie OLDTIMER, peste 31 de ani o sa aiba in 2011.
Deci nu o sa am probleme de genul asta. Chiar si scap de impozit.....

attici89 02-04-08 20:26

sa ma su.e de p.la toti retardati nebuni la cap de astia... daca scot masinile non euro io scot numarul de inmatriculare si sa ma s.uga daca poate sa ma prinda...
p.s.: am motor de euro 2 si e inscris ca si non euro, o sa fac ceva figura daca si astia fac figuri...

pulea 02-04-08 21:03

Eu nu cred ca o sa faca asa ceva. sant multe masini fabricate inainte de `96 non euro...o sa iasa lumea in strada :)

Big_85 02-04-08 21:38

dar nu inteleg,oamenii care nu au posibilitati sa plateasca o taxa auto mai mare ca masina ....masina hai ca o mai iei de prin afara mai ieftina,ei ce or sa faca??

JUST-DO-IT 02-04-08 22:03

pai solutia e clara le vinde tariceanu un moped in rate

dubmaniacks 02-04-08 22:06

Mi`e greatza.Sa mor io.Pai sa-mi dea mie bani GUVERNUL romaniei, sa-mi iau un mkV gti.Si promit ca dau golfu meu vechi de 24 de ani la fier vechi!Dar cum sa permita ma.Cand eu au salar de 2000 euro/luna.E USOR asa sa judeci si tot sa pui niste legi de TOT CACATUL!Daca citeste vreun parlamentar acest msg:Mereti dracu de hoti si excroci la balamuc.SUNTETI RUSINEA EUROPEI!...F**K YOU ALL!

TARICEANU:SA-mi bag organul in capul tau ala prost .Dumnezo in grupul reno si SPER SA ia FOC UZINA AMU SeARA!Mori dracu de taran prost ajuns la PUTERE!Sper sa conduci toata viatza ta un LOGAN 1.4 MPI!Si sa rupi un copac la 110 cu ea.(Sper sa mori).Jet dreq de guvern prost...

L.E.: Nu o sa fie legea asta valabila niciodata!

Boycu 02-04-08 22:14

Adica cum sa dau eu o masina la fiare vechi cand eu am intretinut-o si am iubit-o cat am putu de mult ca este prima mea masina......si cum sa dea bunicamiu "Piesa lui de muzeu" de 34 de ani care va implini peste 1 luna cum sa o dea la fiare vechi cand masina arata bine merge bine are toate actele la zi....O prostie mai mare ca in romania nu exista in nici o tara din uniune si un guvern mai necultivat ca al nostru nu se mai gasete asemenea specie!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evi l::evil::evil::evil::evil:

sly_waz 02-04-08 22:27

si dac omu nu are bani sa isi ia una noua ce faceeee a oricum dacia easte masina nationala si trebuie sa fim mandrii de ea pt ca ne-am facut concedii am carat cu ea amfacut cea vrut cu ea orcum oamenii pastrati dacia nun va loati masini straineworicum aste de broscuta sialte masini vechi ar trebui sa deav o lege am asinilor de colctie acica omu sa nu plateasca nult impozit si rovinieta da r traim in romania

adriano9 02-04-08 22:44

o sa se faca guvernu nebun si or scoate daciile de pe drum da nu renunta moshu de rand la dacia lui din tinerete :) eu zic ca vine o revolutie iarasi

Vely 02-04-08 22:44

Sincer eu prefer sa mor de poluare decat sa mor de prostia altora!

Vely 02-04-08 22:49

Sunt curios, astia care dau legi ce norme euro de poluare indeplinesc cand se duc la WC?
Am impresia ca le-ar trebui un catalizator mare de tot infipt in... !

Dr3adLorD 02-04-08 23:44

ar fi bine sa scapam de toate rablele

valib 02-04-08 23:51

da...ai dreptate...mentalitate de baieti bani gata...

!41! 02-04-08 23:59

e doar o idee a actualului guvern care nu va mai fi in 2011 la putere!!!
e total nedrept sa scoti masinile de orice fel din circulatie pt simplu motiv ca te doare-n p..a de cei care nu si permit sa si ia masina noua
oare cretinii astia din guvern ce masini conduceau inainte de revolutie?!
peste toate astea mi e sila de gunoiaele dintre noi care urla sus si tare : JOS CU RABLELE. vine orice talhar care a facut bani prin orice alt mod decat cinstit si a ajuns si boul sa si ia golf 4 si apoi are impresia ca astia care muncesc cinstit nu merita sa circule pe drumuri cu masinile lor vechi ,ci doar el. oare tipul asta de dobitoc a lucrat vreodata ? na avut si el dacie ca tot omu?:!
in primul rand in democratie ai dreptul la alegere . daca mie mi place un oarecare model din anii 70 si vreau neaparat masina aia de ce sa n am voie sa circul?!
mi e sila de tara asta !!!!!!!!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 13:13.

- Copyright 2026 4Tuning