Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Proiecte si informatii Autovehicule rutiere (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/71144-proiecte-informatii-autovehicule-rutiere.html)

oldtudorhand 25-03-09 17:04

Re: Proiecte si informatii Autovehicule rutiere

Cristi65, tu esti cumva la A.R. Cluj?!

Pardon, acuma am vazut ce-ai scris mai sus.........sa inteleg ca si voi il aveti pe Mr. Brandusan la T.M!! :lol:

Cristy65 26-03-09 22:26

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 2182464)
Cristi65, tu esti cumva la A.R. Cluj?!

Pardon, acuma am vazut ce-ai scris mai sus.........sa inteleg ca si voi il aveti pe Mr. Brandusan la T.M!! :lol:

da...:cry: bine sau rau,inca nu stiu,deocamdata rau :-P
la ce esti?

dagosh88 27-03-09 14:33

La AR este si el. Doar ca anul 2.
Daca a trecut el iti dai seama ca nu e tocmai greu:lol:

oldtudorhand 27-03-09 20:30

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 2188669)
La AR este si el. Doar ca anul 2.
Daca a trecut el iti dai seama ca nu e tocmai greu:lol:

Tipic Dragosh :lol:, mersi esti un dulce!!:flower:

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 2187041)
da...:cry: bine sau rau,inca nu stiu,deocamdata rau :-P
la ce esti?

Tot la A.R. sunt, anul 2.....nu pot sa-ti zic decat sa te duci la curs (si pe mine m-a ajutat mult de tot "coeficientul lui" :D;) si sa iti inveti la examen in special desenele, cel putin anul trecut a pus accent pe ele! Oricum, anul 1 e caca maca fata de anul 2, cel putin din punctul meu de vedere! :???:

Cristy65 27-03-09 22:05

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 2189647)
Tipic Dragosh :lol:, mersi esti un dulce!!:flower:

Tot la A.R. sunt, anul 2.....nu pot sa-ti zic decat sa te duci la curs (si pe mine m-a ajutat mult de tot "coeficientul lui" :D;) si sa iti inveti la examen in special desenele, cel putin anul trecut a pus accent pe ele! Oricum, anul 1 e caca maca fata de anul 2, cel putin din punctul meu de vedere! :???:

cel putin semestrul 1!bun,deci prezenta la cursuri.pana acum am 4 prezente din 5 :D
mecanica banuiesc, ca ai facut cu Ispas.De el?

ZooM-ZooM 28-03-09 01:54

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 2189891)
cel putin semestrul 1!bun,deci prezenta la cursuri.pana acum am 4 prezente din 5 :D
mecanica banuiesc, ca ai facut cu Ispas.De el?

vorbim de nicolae ispas ?

Cristy65 28-03-09 09:44

Quote:

Originally Posted by ZooM-ZooM (Post 2190292)
vorbim de nicolae ispas ?

Ispas.Viorel Ispas.:lol::lol:
e profesor de mecanica la Cluj la AR

ZooM-ZooM 28-03-09 09:55

ah,potrivire de nume :)

oldtudorhand 28-03-09 16:36

Ispas, un profesor excelent dupa parerea mea! Si la el conteaza foarte mult prezenta......in sesiune e destul de exigent dar in restante o lasa mai moale! Anul 1 se bazeaza foarte mult pe prezente si pe impresia care le-o faci profesorilor! Oricum, sa nu iti faci iluzii ca daca te duci la examene doar cu prezenta si cu nimic in bibilica s-a rezolvat totul! Trebuie sa fi serios si sa iti si doresti sa inveti ceva(si in special sa iti doresti sa inveti pentru tine ca sa fii multumit ca stii ceva cand termini)ptr ca daca te doare-n cur de ea politehnica mai bine nu veneai. E destul de greu, dar devine din ce in ce mai frumos, cel putin eu asa vad lucrurile.

Cristy65 28-03-09 17:18

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 2191229)
Ispas, un profesor excelent dupa parerea mea! Si la el conteaza foarte mult prezenta......in sesiune e destul de exigent dar in restante o lasa mai moale! Anul 1 se bazeaza foarte mult pe prezente si pe impresia care le-o faci profesorilor! Oricum, sa nu iti faci iluzii ca daca te duci la examene doar cu prezenta si cu nimic in bibilica s-a rezolvat totul! Trebuie sa fi serios si sa iti si doresti sa inveti ceva(si in special sa iti doresti sa inveti pentru tine ca sa fii multumit ca stii ceva cand termini)ptr ca daca te doare-n cur de ea politehnica mai bine nu veneai. E destul de greu, dar devine din ce in ce mai frumos, cel putin eu asa vad lucrurile.

cam 70% din ce ai zis tu am realizat si eu.prima data inveti pentru tine,orice ar fi, si apoi pentru nota sau bursa.daca asa cum e semestrul 2 va fi si de acum incolo,mie mi se pare ca va fi la fel de frumos pe cat este de greu.de pop vasile,la fizica,ce stii?:D.apropo,stai in camin in marasti?

oldtudorhand 28-03-09 19:16

Pop Vasile e de treaba, atata tot sa-ti corecteze el lucrarea la examen si nu tipul acela mai "plinut" de la seminar(asta in caz ca faceti cu el). Nu, nu stau in camin......dar daca tu stai acolo iti recomand sa intrebi colegii din anii mai mari cum stau lucrurile, au mai multa experienta ca si mine! ;) :-)

Blondy26 31-03-09 21:45

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 2170085)
La AR sau Ingineria Transporturilor (in cazul meu) se intra usor, dar sa te mentii e greu. Cel putin primii doi ani sunt chin din cauza materiilor.

Si eu sunt studenta la Ingineria Transporturilor (anul I) si mi se pare waste of time. Cu alte cuvinte imi pare foarte rau ca nu am dat la AR:(...De la ingineria transporturilor iesi fara o specializare precisa, adica esti si cu transporturi rutiere, si navale, si feroviare si aeriene...Si e cam aiurea pentru ca exista facultati de unde ies ingineri in fiecare dintre domeniile astea si eu cred ca ar fi mai eficient sa angajezi un om care se pricepe bine-bine la un anumit lucru decat unul care stie cate ceva din fiecare.

Cristy65 01-04-09 12:48

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 2200822)
Si eu sunt studenta la Ingineria Transporturilor (anul I) si mi se pare waste of time. Cu alte cuvinte imi pare foarte rau ca nu am dat la AR:(...De la ingineria transporturilor iesi fara o specializare precisa, adica esti si cu transporturi rutiere, si navale, si feroviare si aeriene...Si e cam aiurea pentru ca exista facultati de unde ies ingineri in fiecare dintre domeniile astea si eu cred ca ar fi mai eficient sa angajezi un om care se pricepe bine-bine la un anumit lucru decat unul care stie cate ceva din fiecare.

blondy26,si noi suntem tot la Ingineria Transporturilor, cu specializarea Autovehicule Rutiere.cred ca tot asa e si in cazul tau,poate ma insel.

turb0 01-04-09 21:59

Hello. Nu stiam de acest thread ! Foarte tare. Si eu sunt anul I , AR ( brasov ). Succes tuturor :D

Blondy26 01-04-09 22:17

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 2202278)
blondy26,si noi suntem tot la Ingineria Transporturilor, cu specializarea Autovehicule Rutiere.cred ca tot asa e si in cazul tau,poate ma insel.

Nu, eu sunt studenta la Ingieria economica a transporturilor. este sectie de sine statatoare...bine, am uitat sa mentionez, eu sunt din si in Constanta.

All times are GMT +2. The time now is 19:50.

- Copyright 2026 4Tuning