![]() |
Re: Proiecte si informatii Autovehicule rutiere
Cristi65, tu esti cumva la A.R. Cluj?!
Pardon, acuma am vazut ce-ai scris mai sus.........sa inteleg ca si voi il aveti pe Mr. Brandusan la T.M!! :lol: |
Quote:
la ce esti? |
La AR este si el. Doar ca anul 2.
Daca a trecut el iti dai seama ca nu e tocmai greu:lol: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
mecanica banuiesc, ca ai facut cu Ispas.De el? |
Quote:
|
Quote:
e profesor de mecanica la Cluj la AR |
ah,potrivire de nume :)
|
Ispas, un profesor excelent dupa parerea mea! Si la el conteaza foarte mult prezenta......in sesiune e destul de exigent dar in restante o lasa mai moale! Anul 1 se bazeaza foarte mult pe prezente si pe impresia care le-o faci profesorilor! Oricum, sa nu iti faci iluzii ca daca te duci la examene doar cu prezenta si cu nimic in bibilica s-a rezolvat totul! Trebuie sa fi serios si sa iti si doresti sa inveti ceva(si in special sa iti doresti sa inveti pentru tine ca sa fii multumit ca stii ceva cand termini)ptr ca daca te doare-n cur de ea politehnica mai bine nu veneai. E destul de greu, dar devine din ce in ce mai frumos, cel putin eu asa vad lucrurile.
|
Quote:
|
Pop Vasile e de treaba, atata tot sa-ti corecteze el lucrarea la examen si nu tipul acela mai "plinut" de la seminar(asta in caz ca faceti cu el). Nu, nu stau in camin......dar daca tu stai acolo iti recomand sa intrebi colegii din anii mai mari cum stau lucrurile, au mai multa experienta ca si mine! ;) :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Hello. Nu stiam de acest thread ! Foarte tare. Si eu sunt anul I , AR ( brasov ). Succes tuturor :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning