![]() |
Re:
Quote:
NU , nu stiu sa raspund .. cauta tu pe google si scrie aci sa nu mor prost .. poate ajung si mecanic intre timp ... Prea mult off-topic |
Re:
Quote:
La legale distanta de concurs este 402m. Toate masinile se dau pe distanta asta. Sa inteleg ca pt tine vrei sa lungim pista ? |
Lucian s-au facut si or sa se mai faca legale si pe 1000 M.
|
Re:
Quote:
|
auzisem de la cineva de topicul asta insa am crezut ca face misto de mine ! Bai HolySoul...sa stii frate ca motorul ala de l-ai pus tu pe masina poate merge mult mai bine dekt ala de 1.6 care il aveai inainte....da tu nu prea-ti vezi lungul nasului....uite ce zic eu ...daca chiar vreti sa faceti cursa asta o faceti calumea cu acte...sa nu se dea dupaia vreunu de c*r inapoi(ma refer la HolySoul ...pt ca , KWX-u e om calumea nu cred ca ar face chestii de genul asta)....luati un notar ceva sa va faca acte ....si apoi faceti cursa ! Cine e mai bun sa castige!
P.S. Pun si eu un opel astra caravan 1.7TD miza pe KWX-u iar daca castiga , Holy mai imi da mie una la fel :) ce zici te bagi? :lol: |
Nu va mai uitati in gura lui holysoul asta ca acum 3-4 luni nu facea nici macar diferenta intre distributie si transmisie asa ca.... :lol: kwx-ule, eu zic sa nu-ti mai incingi tastatura de pomana... :wink: baiatu' asta e aberant sef, consum mediu de 6 la suta pe Vectra de 100cp si 1400 kg, alea alea... :lol: :lol: Ia zi mai, ilustru vorbitor de grai dulce, cat consuma V6-ele, maxim 8, nu? :lol: Ca-s numai drumuri drepte in Vaslui acolo si mergi numai in inertie.... :lol: Te-ai mai documentat cu distributia si transmisia sau tot in ceata esti? :lol: Grunwald e deja marca de ceas pt el.... :lol:
|
prefer pe 100 km dar si pe 1000 m e ok! hai sa-ti mai dau un indiciu despre vehicolul cu care vin si care e proprietatea mea : are raportul CP/greutate=0,71 .si chiar face 12500.Tu esti in lumea ta , eu nu am nimic cu tine dar ....hai fii rezon ca ride lumea de tine si stii ce e culmea?tu nu realizezi asta.deci daca vrei sa imi faci vectra cadou ...te astept .
pe 400 m am 5-ul asa ca ... |
Re:
Quote:
|
E motocicleta doh.143 de cp?Hmm ...Cumva Kawasaki Zx-9 R?
|
Re:
Quote:
2. N-am facut transplant de motor . 3. O zis ca se da pe 1000 M cu mine sau pe 100 Km .. cu RENAULT 5 GT sau ce natzie o fi masina aia ... acum o da la intors ca vine cu opel .. de ce sa vina cu opel daca opel e firma de rht ? Eu stiu ca opel e firma buna .. dar Renault 5 din 70 toamna n-o sa vada el sa ma faca pe 1000 M sau pe 100 KM !?! (astea is vise NFS ale unui copil de 11 ani ) 4. Nu fac curse pe masini sau pe bani (astea sunt ilegale in romania din cate stiu eu) De cand e topicul asta vad ca o sarit 100 in apararea kwx-ului si pe langa ei inca cativa care tot zic ca ma fac pilaf .. (bine ma ma faceti toti inclusiv cu o dacie multumiti ? bine ca dati voi ceatza la masini de peste 170 cai ) |
Re:
Quote:
am zis eu ca rup o tigra pe 1000 M ? Ai deschis rht-ul ala de topic ca tu cu 115 cai te dai cu orice masina de pana-n 200 cai si eu ti-am propus sa ne dam pe 1000 M si ai acceptat .. acu ce tot te dai lovit ca vii cu alta masina? Am postat cumva pe topic \"masina necunoscuta vs orice masina de maxim 200 cp ? \" zii unde sa ma dau cu rht-ul tau de R5 pe 1000 M si vin . tot atata te pupa-n fund juma de forum ca ai 37 de ani parca ai avea 37 de oua .. Chiar crezi ca-mi pasa catzi ani ai ? Spala-te pe cap cu ei. si nu mai da cu presupusu ca masina cu care vin nu-i a mea ca tot a mea e si asta (proprietate personala daca intelegi cuvintele daca nu cauta in dex) |
Re:
Quote:
Te dai cunoscator .. vectra de 1.6 16V are 1302 Kg V6-ul manca 12.8 % mediu . Multumit ? sau nici acu nu ma crezi ? |
Mutati topicul la ARENA ca deja se da in balade..parca nu am avea altceva de facut..nu mai alimentati \"conflictul\" ca si asa tindem spre penibilitate...scuze de off topic!!!!
|
200sx a cam ghicit...faza cu motorul..prietenii stiu! :D
Holysoul, ar cam trebui sa iei la recitit topicul, sa vezi cine abereaza si cine nu,k? |
Mah HolySoul ! Pe tine nu te lasa strainii sa intrii in tara de cat de prost esti ! Bah da' esti atat de prost ca pute la Vaslui si se simte si in Bucuresti ! Bah batman ! Citeste draq bine ! KWX nu a zis ca vine cu alta masina in nici un caz Opel ! O alta persoana a zis ca puen pariu cu tine masina lui (un Opel) ca te face KWX ! In afara curselor ce se desfasoara in cadru legal (gen LR , SR) restul sunt TOATE ilegale ! Indiferent ca sunt pe bani sau nu ! Baaaah ! Esti prost RAU ! Cred ca ar trebui pusa poza ta in dex langa cuvantul PROST .
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:28. |
- Copyright 2026 4Tuning