![]() |
Re: Primul BMW X6, surprins necamuflat
personal nu imi place
|
Quote:
|
Quote:
eu am prezentat mai de mult noul x6 dar.. nah... si aici e bine.. mai bine mai tarziu decat nici o data uite aici lincul... si il vezi si din fata si din spate, si interiorul si motoarele care o sa vina pe masini, dai in jos pe pagina https://forum.4tuning.ro/37-cluj/10789-stiri/page-7.html |
sincer sa fiu nu-mi place deloc cum arata, e urat, dar daca ne gandim la ce tehnologie ascunde si la faptul ca e totusi un BMW, ehhh, ....dar tot urat e:D
|
Cei de la BMW au combinat o masina sport cu o limuzina si cu un SUV...cam asta e
|
Quote:
|
daca il privesti mai bine e frumos in felul lui. totusi, bmw orice-ar pune urat pe o masina balanta se inclina pozitiv spre frumusete. e o calitate de-a lor:)). ce ma deranjeaza e pasajul rotilor din spate. trebuia mai mare.
|
Quote:
|
Quote:
|
Era frumoasa daca era mai din topor, fara abitaculul ala de zici ca e Porsche:|
|
Quote:
|
uitasem sa spun: mie masina asta mi se pare ca o replica a celor de la bmw catre porsche de exemplu: va laudati cu suv sport? na suv sport! si daca ar iesi si o varianta M ar fi o chestie. ar bate la cur cayenne-ul turbo
|
mie imi place...ia sa imi faceti cadou unu dasta sa vedeti ca nu il refuz...:lol:
|
pro contra... masinuta asta are o mare priza si cred ca va bate la fundulet q7, ml etc etc :)
|
cred ca le va bate pe toate...
Inclusiv Cayenne-ul...care momentan cred eu ca e cel mai tare... Daca X6 vine si cu motorizare diesel...o sa faca furori in Romania. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning