![]() |
TND--TEAM, poate te si duc o tura cu ea ;)
Vad ca esti din Botosani ... am un amic bun acolo, la care am tot promis ca ii fac o vizita in vara asta ;-) O sa ma \"auzi\" cand ajung ;-) |
k poate poate :lol: :lol: :lol: :shock: :x :P sa nu ma duci cu viteza ca ma tem :lol: :lol: :D :wink: :roll: :P
|
Nu fac nebunii pe strada :)
Atata timp cat sunt \"spatii\" inchise unde imi pot face de cap ... ce rost sa ma risc aiurea pe strada? |
deci partea cu gusturile si alea alea is de acord ... da totusi cum ai scos tu 8 sec de la 0 la 120 ??? asta nu prea imi vine sa cred ... poate imi faci si mie o demonstratie a ? :D
|
Re:
Quote:
|
No bun.
Am sunat in service (si tipic plaiului mioritic), doar pe luni vin piesele, asa ca stau si mai astept. Ma dispera ... stiu sa tina 1000 de masini pe stoc, si daca ai nevoie de o piulita, tre sa stai. Nu stiti careva o firma in .ro care sa aiba piese de Opel pe stoc, oricand? Ceva de genu ... sun, platesc, si vine cu PrioriPost in 24 de ore? Nu stiam ca niste garnituri pentru baia de ulei si ceva semeringuri, se aduc la \"comanda\". |
Btw, ce parere aveti :
http://www.v-tuning.com/tid_info_display.htm |
Re:
Quote:
si daca nu ma inshel in cluj este reprezentantza... oricum incearca www.elit.ro |
Merci mult de link :)
Vad ca are 3 distribuitori in Cluj. La cat iz de \"mici\" piesele, romanii de ce nu folosesc DHL or something? Nu stai ca mutu o saptamana. |
Rupere ... aia de la Elit au catalog online. Asa da ;)
|
Si yo vreau sa-ti aud tobele. Pune si tu un film in care scoti 120 in 8 s.
|
Stai sa scot masina din service.
Cica trebuia sa o scot ieri ... da numa pe luni vin piesele. \"Hai Romania!\" Lasa ca fac niste filme, poze is un mic review, care sper sa fie utile si altor persoane care se gandesc sa isi ia o Tigra ;) |
mai, da ai zis ca o aduci la aeroport...tare ma tem ca dumneata esti ca si altii...de pe forum de p'aici.
Sper sa nu te superi, da pana acum asa se pare. Macar niste poze tot poti sa faci cu, ceva....astept sa vad ce se mai intampla, dar mie toata povestea asta nu imi miroase a bine... |
Ii in Opel Ecomax ... poti sa mergi sa o vezi ;)
Chiar nu trebuie sa ma crezi pe cuvant ... si in general nu vorbesc baloane. Ce sa fac ... am bagat-o miercuri si cica era gata pe vineri, dar apoi o zis ca piesele vin numa pe luni. \"Asa e la noi la Romania\" |
hmmm...chestia sat cu service-urile e bine stiuta.....
dar, ramane de vazut :D pozeeeee |
| All times are GMT +2. The time now is 11:23. |
- Copyright 2026 4Tuning