![]() |
Golf 1
:) ala l-am vazt... da nu shtiam ca de ala ii vorba :)
interesant.... |
Oltcit
asta-i oltcitu' de care am zis yo mai demult ca are motor VR6 de pe VW, yo nu l-am vazut motoru' doar asha am auzit....
|
aoleu ce botan are :lol:
|
ma intreb oare ce motor o indesat akolo de l-o umflat asha...
nu l-am gasit cand am facut poza, pe proprietar, sa povestesc una alat cu el... :? |
Quote:
That's cooooooooooooooooooooool! Dar i-am gasit 2 defecte :lol: : spoilerul spate si grila dintre faruri. MASINA ASTA E TARE! Dar nu cred ca are vr6 pe ea! E prea puternic pentru un Oltcit. |
Oltcit
intradevar grila e nashpa...
spoileru' spate nu ii asha rau... treia numa sa faca hayonu' curat, sa acopere locu pt nr de inmatriculare shi sa-l puna pe spoiler.... |
Mda... sau putea sa faca spiolerul spate mai jos.
|
:)
daca-l punea ami jos... nu se incadra partea aia pt nr de inmatriculare calumea in linia caroseriei.... cred :P |
Nu am spus ca trebuia sa puna spoilerul mai jos, ci sa-l faca mai jos, adica mai mare :P
Oricum, i-a iesit ceva misto. Imi plac aripile spate... |
gabi, probabil sub grila aia se ascunde un radiator :wink:
|
Oltcit
:) daca te uitz mai bine parac se vede o termocupla akolo....
da' cea ce ma roade pe mine, ii ce are sub capota de a bombat-o asha... :shock: |
hm.... dar s-a gandit cineva ca are motorul in portbagaj si tractiune spate? :wink: am aflat si eu acum 5 min
|
si in fatza saci de cartofi ? :oops: sau nu avea destul loc in portbagaj si s-a gandit ca e mai mult in fatza ? :roll:
joking desigur :wink: |
Oltcit
Quote:
|
asha imi zise si mie cineva care l-a vazut
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning