![]() |
pai si eu vreau lucrurile astea intr-o relatie si in ultima mea relatie de 1 an de zile care tocmai s-a terminat am primit asta dar ce sa fac daca e posesiva si sufocanta? :(
is la o varsta la care vreau sa-mi traiesc viata. cand m-oi satura de femei o sa ma linistesc dar acu nu-s omu sa umble cu o singura femeie asa ca mai bine o las sa-si gaseasca fericirea in alta parte pt. ca mi-a zis o data plangand ca ii e foarte naspa sa stie ca nu pot fi numai al ei. :( si eu chiar tin la ea si vreau sa fie fericita doar ca momentan nu is pregatit sa ma linistesc si sa traiesc cu una pana la adanci batraneti. :roll: va veni insa o zi cand ma voi linisti si atunci o sa vreau si eu ce a zis blowwind. nici nu concep o relatie fara ce a zis el. daca va fi ultima mea prietena sau alta ramane de vazut. numai ca nu chiar acum... |
Re:
sa stii ca fete ca fosta ta prietena nu gasesti peste tot..si poate atunci cand o sa vrei sa te \"linistesti\" no sa ai cu cine....si o sa-ti para rau ca ai pierdut-o.
|
io un unu vreau neaparat femei ... de ce totu se rezuma la bani ...
vreau sa ma dau cu un MIG ... k m`am dat cu motoru .. vreau sa am o casa cu piscina .. vreau o mashina rea de tot .. si binentzeles bani .. si F F F F F F F F F F F F F multa SANATATE ... in rest numa bine si daca le am pe astea .. sa moare dushmanii mei :P |
citez : \"ideaulul meu in viata e femeia cu mustata\"
P.S. nu ascult parazitzii :) |
domnule blowwind ...tie iti cam plac raritatile :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
a intrebat unde stai sa vina sa va cunoasteti ca cica a facut baie luna asta si nu se mai simte miros de transpiratie si apa statuta la mai mult de 2m. si in ultimele 2 saptamani nu i-a mai cazut nici un dinte. doar 2 mai negri cica stau sa cada insa mustata e in cea mai buna forma. are tot timpul o perie la ea. a zis ca te asteapta si are pregatita pt. tine alte 2 buze, de data asta cu plete fiecare. cine stie dragostea ar putea lovi cand te astepti mai putin... |
cati baieti cu bani multi au prietene care stau cu ei doar pentru suport??
aproape toti!!!....pana la urma e tot un fel de joaca gen soarecele si pisica... asta...k se aduce vba..de fete.. in rest cum a zis psycho..si eu vreau alte lucruri cu totu' diferite de femei:)) dar..banu-nvarte lumea.. :twisted: :twisted: :twisted: |
barbatul normal vrea un singur lucru
cei de pe forum vor doua lucruri:femei(stiti voi....)si o masina mai puternica decat cea pe care o au deja korekt,nu? |
pai..chiar ca :lol:
|
si in plus,o masina dupa care intoarce lumea kpu pe strada inseamna si o femeie
ar trebui astia sa bage in dictionarul de sinonime \"automobil=femei=sex=implinire sufleteasca asa ca.........doriti-va masini scumpe |
deci pana la urma..toti isi doresc bani...si putere....
|
daca ai bani ai si putere,nu?in orice caz,banu' face legea
|
gresit :lol: :lol: :lol: banu face lumea sa se-nvarta
|
Re:
Quote:
|
pai doar d-aia P*** are alt gust in bmw.. :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning