![]() |
Re: Ce urasti cel mai mult dimineata??
Quote:
|
Quote:
cum spune-am: Trezirea de dimineata iti ia cate un an din viata:rolleyes2:evil: |
...eu nu reusesc sa ma trezesc nicodata dimineata odihnit cum trebuie sa ma duc la munca .....si cel mai stresant lucru ....cand dormi mai bine tre sa te trezeasca cineva !!!....de obicei ma culc ff tarzaiu ...si cand vin de la munca miar prinde bine un somn ....dar nu domne ca pierd ziua dormind......
|
Quote:
|
nu o mai treaca nu stiu cat timp..si atunci sigur o sa te aprob si eu,dar la u acasa, sau cand o sami aduc aminte:D :-P
|
mai nou ma trezeste mama pe la 17:00... sa mananc.. :) am inceput sa am un program foarte ciudat.. ma culc la 06:00-07:00 ... si dorm pana la 17 cand ma trezeste mama.. huh.. nu prea am mai vazut lumina zilei.. :(
|
Eu cel mai mult urasc sa ma trezeasca bormasinile vecinilor,am un handilau de dentist (care are o carca de bani si face ce vrea) si isi deschide cabinet la noi in bloc,la parter,si de dimineata incepe cu bormasini & alte alea...bun,toate bune si frumoase,a terminat el,dar tot la parter,un alt vecin,de data asta un moldovean care s-a mutat din chisinau,si care nu saluta pe nimeni,si nu il suport,isi renoveaza apartamentul...deci..."same shit,another toilet"...
|
cel mai urat imi este, sa fiu trezit dupa o noapte de betie, dupa o noapte de petrecut...
se mai trezeste vreun idiot..sa vina la mine ..si sa mi spuna .. - da ce faci ma ..ce faceai aseara ? -da ce ai facut frate cu urata aia, alta nu ti ai gasit ? -mai bei ma de acu.. ? -hai sa ti aduca niste muraturi... -mai mananci mici din noroi ? :lol: si tu defapt sa nu ti aduci aminte absolut nimic... in momente din astea, nu vreau decat liniste..sa fiu singur sa dorm vreo 2 zile, sa mi revin |
=))) mici din noroi =))) asta e tare
|
mai nou o urasc pe maica`mea care e obsedata de curatenie si se apuca sa dea cu aspiratorul la 8 dimineata.:cry2::omfg::bat:
|
Cel mai urat lucru dimineatza ii sa "MA TREZESC"...Omu ar mai dormi 2-3 ore dar are parinti ce le merge trompeta
|
Quote:
cunosc senzatia. cand se apuca tata de vorbit, mai ales la telefon, duduie tot blocu. (e ardelean si asta explica tot :lol: ) iar cand ma vede k m am trezit, ma mai ia si la misto : " da dc n ai mai dormit. te am trezit eu cumva ? " |
cel mai mult urasc dimineaza ambulantele....ma duc si io in ultimu timp ca omu de dimineaza la facultate...si ma duc pe jos ca fac mai putin decat cu masina....daca nu-mi iau castile sau ceva cu muzica ma dispera....iuliu maniu fiind un bulevard aglomerat...alea piuie pana intru in facultate...in urechile mele la ora 8 :((( si urasc cand vreau si io sa dorm si se trezesc astia din casa mai devreme....ca io dorm in sufragerie...ca aici e baza....mancare muzica bautura nu deranjez pe nimeni....long story
|
Quote:
Tata ii copie Xerox ca si tatal tau:lol::lol: |
Il urasc pe vecinul meu manelist care ma trezeste in fiecare duminica la 7 dimineata cu muzica .
Cel mai mult urasc SA MA TREZESC! Lasa-ma frate sa dooooooooooooorm!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:47. |
- Copyright 2026 4Tuning