Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Logan (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/5896-dacia-logan.html)

CJ-44-MAT 13-06-05 11:25

mai cand m`am referit la interior nu am zis strict muzica.... am scris mai exact : \"apui ma apuc de interior {,}(virgula) muzica...\"

bun, acum zimi si mie unu care-ti face pragurile exact asa cum vrei tu si la ala merg ! toti lucreaza dupa matrita si au vreo 5 modele. le toarna de 2 metri si apoi le taie la dimensiune... eventual daca dai un ban in plus iti face mici modificari dar cu siguranta nu-i poate schimba aspectul foarte mult.
eleroanele nu sant din gamaBMW.... poate ai vazut tu prea multe BMW`uri cu eleroane de acelasi fel dar majoritatea au modelul ala \"universal\" care pusca cam pe orice masina.

ai zis ca iei o foaie de hartie si modifici la exterior ce-ti trece prin cap. pai cred ca fara sa te consulti cu cineva care stie cat de cat despre ce e vorba, 95% din cazuri is pierdute.... kiciuri... cand a fost etapa a doua KO am vazut o DACIE care avea pleoapele prinse cu 4 holsuruburi/bucata... ***....
de aceea am intrat aici pe forum sa vb cu baietii care au trecut prin asta (incepatori, experienta 0) si au facut ceva....

DRooPY 13-06-05 12:32

daca stam sa o luam asa.. DACIA WRC are dreptate.. asa se face... da noi, marea majoritate ne uitam, la buget...... si de aceea incep cu putin cate putin...

CJ-44-MAT 13-06-05 12:36

pai tocmai asta-i ideea frate. daca aveam acum sa pun 2000 de euro jos crede-ma ca faceam ceva unicat.... da daca nu-s banii le facem toate rānd pe rānd...
zicetimi si mie unde gasesc sa-mi cumpar un turometru dintrala cu led care-ti arata cand trebuie schimbata viteza si cam ce pret are !

DACIA-Wrc 13-06-05 14:02

in legatura cu ledurile alea pentru turometru
intra pe www.daciaclub.ro si da`i un search si cauta ca am citit si eu pe acolo ceva legat de ce ai tu nevoie...si parca era ceva firma din pitesti? bacau? asa ceva la 70-80 euro bucata, in care ii inclus si transportul sau montarea. nu mai stiu exact dar acolo pe site stiu ca s`o vorbit de asa ceva.
da
ceea ce am zis si eu, m`am gandit si la buget
mai bine mai astepti umpic mai mult si mai stramngi niste bani
eu mi`am strans bani din decembrie pana acuma o saptamana sa`mi schimb bucse, rotule, bielete, bielete antirului, cutia de viteze, discuri de frana, capota, aripile din fata, fuzetele placute, etriere....puntea din spate si tamburii.
pute`am s`o fac pe rand si pe bucati, dar ma costa mai mult manopera
am zis ca nu ma mai murdaresc si sa`mi pierd eu timpul acuma inainte de bac
asa toate astea schimbate, capota si aripile vopsite, cu totul monopera+piese am ajuns la 7 milioane, din care 3.750.000 manopera si restu piesele
7 mil si 200 parca o fost totul
acuma, are rost sa pui muzica de mi de euro in masina daca n`ai nici macar niste roti?
ai roti de tabla din alea penale si capace din piata?
daca tot vrei tuning incepi cu motorul, dupa ce`i faci pe cativa, cu masina originala, asa cum iasa din fabrica apoi bagi si exterior
exterior si interior se face cam deodata
am vazut un maniac de prieten, si`a desenat masina pe hartie, apoi s`a dus sa o firma de plastice si i`a facut asa cum a vrut el, recunosc ca o bagat in masina de 8-9 ori valoarea ei...avea un urs cumparat cu 1,500 eur motoru varza, acuma masina`i sta in 8000 eur da arata si merge bine

mai bine mai astepti si strangi bani si o bagi la facut ...mergi o luna pe jos da cand o scoti de la facut...sa arate de sa pice lume`an cur
asta inseamna ca bagi la ciorap si manci mai putin daca stai mai prost cu bugetul
pareraa mea

CJ-44-MAT 13-06-05 16:29

mai eu mi-am desenat masina.... azi merg si-mi fac ploapele, maine-mi iau priaz de aer, saptamana viitoare eleron si tot asa... cand am tot ce-mi trebuie merg si le duc toate la vopsit si le \"agat\" sus....
da sant convins ca banii astia nu-i pierd 100%.... daca e sa nu-mi placa cum iese o dau mai departe si bag mana-n foc ca un taran prost tot pica sa muste... :)

sincer m-am uitat da nu am gasit nimic in legatura cu turometrul respectiv !

DACIA-Wrc 13-06-05 19:02

ma, cauta acolo ca este turometru liniar cu leduri
cate 4-5 pe rosu si 4-5 pe verde
in forma de cerc ...sau nu stiu cum sa`ti explic
cauta ca este, ti`o spun sigur ca exista
vezi la tuning ctl? clt?
este tuning logan, nova, slz, si apoi vine asta 1300,1310, berlina clasina...clt cred ca se zice
acolo este sigur
cauta cu atentie
vezi la modificare bord? turometru pe 1300? asa ceva se numea topicu cauta ca gasesti

CJ-44-MAT 13-06-05 21:52

mda, am cautat vreo ora si nu am gasit nimic....
oricum zisese cineva de aici de pe forum ca-mi aduce unu cam pe la 4 milioane. e bun pretul ?

alexutzu 13-06-05 21:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CJ-44-MAT\"
mda, am cautat vreo ora si nu am gasit nimic....
oricum zisese cineva de aici de pe forum ca-mi aduce unu cam pe la 4 milioane. e bun pretul ?

depinde de firma, daca include montaj, transport , etc POATE este bun..... :roll:

DACIA-Wrc 14-06-05 08:24

ma este
eu m`am certat cu un operator si mi`a sters contu cretinu, ca nu putea sa faca fata in certuri. ma rog cauta ca este ti`o spun sigur
la`s ca m`oi duce la un netcafe si mi`oi nota linku si ti`l arat

DACIA-Wrc 14-06-05 08:25

4 mil ii 110 eur
acolo era cu 70 nu stiu daca cu montare sau doar cu transport
de la 70 la 110 is 40 eur, cat castiga femeia de serviciu de la mine din bloc :)) is bani, daca vrei cumpara`l pe ala

ALXutz 15-06-05 01:04

Parerea mea despre tuning exterior pe logan:
- jante dragutse (in principiu imi plac cele la care te-ai gandit)
- daca vrei eleron incearca ceva ff finuts, o adaugire a portbagajului ( loganul are un spate ff inalt si masiv, risti sa il faci avion daca ii pui si un eleron mare cu picior...)
- renunta la ideea de priza de aer pe capota, ai fi ridicol cu o astfel de priza de aer falsa
- go for it la pleoape si masca fata, plasa neagra deasa fara emblema
- spoilerele se pot modifica mult, pentru ca ele in sine sunt masive, deci ai putea lejer sa le dai alte forme ceva mai agresive...
- o idee care am pus-o in practica intr-un tuning virtual si mi-a placut mult ce a rezultat a fost inrosirea completa a stopurilor... nush daca se poate face in realitate, dar daca s-ar putea ar da bine rau

O sa incerc sa iti fac ceva pe calculator exact pe masina ta, sa vezi cam ce iese
Bafta si ai mare grija sa nu iasa un KITCH

andrey2003 15-06-05 08:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ALXutz\"
- o idee care am pus-o in practica intr-un tuning virtual si mi-a placut mult ce a rezultat a fost inrosirea completa a stopurilor... nush daca se poate face in realitate, dar daca s-ar putea ar da bine rau

Da, se poate. Eu am vazut la un golan alb stopurile rosii si arata super-marfa!!!!

cls21b_EVO 15-06-05 11:02

Light Shifter se gaseste in Buc. la PitStop Tuning ...(la Perla) si la C&C tuning (langa piata 1 Mai)
Preturile nu le stiu dar cred ca o sa ma intresez ca am drum pe acolo pt un filtru de aer sport.
Din cate stiu eu acel light-shifter ...trebuie configurat pt masina ta...treaba care nu cred ca e asa de usoara...tocmai de asta nu ti recomand sa ti iei de p net sau de la cineva...vino mai bine cumva aici ...si te duci la mag. vb cu baietii de acolo ...care sunt f de treaba de altfel ...si te ajuta ei
Sau incearca sa gasesti acolo la tine...sau cat mai aproape.

CJ-44-MAT 15-06-05 15:25

pai cineva mi-a spus ca-mi aduce, cu montaj cu tot dar cerea un pret avion... 280 EURO !!! xxx xxx....

editat de moderator :

nu se accepta injuraturile de nici un fel pe aceasta arie ! :evil:

cls21b_EVO 15-06-05 21:46

Am fost si m am intresat ...la C&C tuning este 120E fara TVA.
Si nu trebuie sa l faca ei ...pt masina ta specia sa l seteze...
Are langa turometru lui niste butoane...din care setezi u turatia optima ...
care e la masina ta...adik cand are cei 75-90 de cai...si atunci va aparea verde langa... stii u...ca la NFS...

All times are GMT +2. The time now is 02:30.

- Copyright 2026 4Tuning