Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sexul....un subiect tabu ! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/58575-sexul-subiect-tabu.html)

gboy 28-11-07 19:28

Re: Sexul....un subiect tabu !

eu unul am avut si experiente placute, dar si adevarate esecuri datorita sexului anal...
cred ca cele mai bune momente din sex vin pe nepregatite....numai ca sexul anal nu e un lucru pe care sa-l poti face pe nepregatite...
inca incerc sa o conving pe prietena mea ca e bine si ca o sa-i placa, doar ca ea imi spune ca tot ce simte e durere...tocmai dasta nici nu am grabit-o
@ alexa - tu cum ai reusit sa depasesti aceste "neplaceri" ??

shadowro 28-11-07 19:49

valium :))

bogdan_wrc 28-11-07 19:58

sunt curios daca ma contrazice careva:

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...3&postcount=36

Alexa.Aura 28-11-07 20:03

@shadowro - ce zici tu acolo....ai incercat tu vreodata cu valium???
@gboy - sa nu incerci vreodata sa-i dai asa ceva prietenei tale...se poate ajunge pana la frigiditate...

apropo de ce m-ai intrebat in legatura cu S.A., totul trebuie facut "ca la carte" pentru a iesi o experienta placuta: igiena, preludiu si nu in ultimul rand penetrarea treptata...
pe scurt: mult lubrifiant si foarte multa rabdare...

Korne 29-11-07 00:27

interesant de citit... pe moment ma rezum la lectura...psycho, tine-mi un loc in loja

BH09SSS 29-11-07 08:27

Interesant topicul asta.
Nu ma asteptam sa vad vreodata o fata asa deschisa ca si Alexa. Bravo fato, tine-o tot asa.
Dar eu mai am o curiozitate daca iti place mai mult cu o femeie sau cu un barbat?

Alexa.Aura 29-11-07 11:53

@ BH09SSS - depinde....de foarte multi factori...

bmwm5 29-11-07 13:31

am si eu o intrebare,o curiozitate,de ce o noua venita isi exprima intai dorinta de a-si gasi pe cineva,apoi isi face publica viata secsuala,cu amanunte picante,poze tip hi5 si asa mai departe.sunt tare curios.de data asta poate nu ma mai cenzureaza nimeni

EvLSant0S 29-11-07 13:31

asa mai merge..
faptul ca aveai o .. la semnatura... nasty ..
aia era o intrebare premergatoare unei discutii legate de sex..
pana una alta..
fara pwla .. sex mai rar..

BH09SSS 29-11-07 14:07

Quote:

Originally Posted by Alexa.Aura (Post 1221326)
@ BH09SSS - depinde....de foarte multi factori...

Poti sa fii mai explicita te rog?

Alexa.Aura 29-11-07 14:33

@bmwm5 - in primul rand nu am intrat pe acest forum pentru a "gasi" pe cineva anume...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"isi face publica viata sexuala cu amanunte picante" - daca prin povestirea unei fantezii tu intelegi "viata sexuala"....nu prea avem ce discuta mai departe...
"poze tip hi5" - ce inseamna "hi5" ????

si ca sa-ti raspund pe scurt la toate "curiozitatile tale" : Pentru ca imi place sa ma distrez si sa pierd timpul pe forumuri....!!!! - asta cred eu ca este un raspuns pe care-l poti intelege si tu...
daca nu esti capabil sa discuti pe tema subiectelor propuse de mine, te rog sa te abtii...deja ti-am dat prea multe explicatii....

@ EvlSantos - Topicul este despre SEX, asa ca nu vad care e problema ?!?!?!

chiar nu puteti sa va rezumati strict la subiect fara comentarii puerile si lipsite de continut ?!?!..

@ BH09SSS - daca insisti..., pentru sexul oral as alege o fata, iar pentru restul un barbat...

Mustang 29-11-07 14:42

Quote:

Originally Posted by Alexa.Aura (Post 1221514)
@bmwm5 - in primul rand nu am intrat pe acest forum pentru a "gasi" pe cineva anume...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"isi face publica viata sexuala cu amanunte picante" - daca prin povestirea unei fantezii tu intelegi "viata sexuala"....nu prea avem ce discuta mai departe...
"poze tip hi5" - ce inseamna "hi5" ????

si ca sa-ti raspund pe scurt la toate "curiozitatile tale" : Pentru ca imi place sa ma distrez si sa pierd timpul pe forumuri....!!!! - asta cred eu ca este un raspuns pe care-l poti intelege si tu...
daca nu esti capabil sa discuti pe tema subiectelor propuse de mine, te rog sa te abtii...deja ti-am dat prea multe explicatii....

@ EvlSantos - Topicul este despre SEX, asa ca nu vad care e problema ?!?!?!

chiar nu puteti sa va rezumati strict la subiect fara comentarii puerile si lipsite de continut ?!?!..

@ BH09SSS - daca insisti..., pentru sexul oral as alege o fata, iar pentru restul un barbat...

Sa nu te superi:
Ai alege o fata sa ii faci sex oral sau sa iti faca ?
Explica pentru ambele cazuri de ce.
De ce barbatul ar fi privat de acest lucru si de ce ?

bmwm5 29-11-07 14:52

Quote:

Originally Posted by Alexa.Aura (Post 1219936)
:))...nice one BH09SSS.....

@bogan - ideea a fost a ex-ului meu de atunci....un tip foarte atent si "convingator"...el era mult mai apropiat sentimental de mine atunci, intre timp lucrurile s-au schimbat
fata, a fost o fff buna prietena a mea, cea pe care am postat-o la "Poze cu prietenele"....si practic, ne-am convins una pe alta..:)

daca asta e fantezie,eu imi scot 2 coaste.

MauS 29-11-07 15:19

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1221534)
daca asta e fantezie,eu imi scot 2 coaste.

Poate este din punctul ei de vedere;)

bmwm5 29-11-07 15:22

definiţii pentru fantezie
fantezie substantiv feminin nearticulat articulat
nominativ-acuzativ singular fantez'ie fantez'ia
plural fantez'ii fantez'iile
genitiv-dativ singular fantez'ii fantez'iei
plural fantez'ii fantez'iilor

FANTEZÍE, fantezii, s.f. 1. Capacitate omenească de a crea noi reprezentări sau idei pe baza percepţiilor, a reprezentărilor sau ideilor acumulate anterior; p. ext. imagine produsă de această facultate; imaginaţie; reverie. ♦ Spec. Imaginaţie specifică unui creator (în artă, literatură, ştiinţă etc.). ♦ Produs al imaginaţiei; plăsmuire, născocire. 2. Gust, înclinare, dorinţă ieşită din comun, ciudată (a cuiva)
...

All times are GMT +2. The time now is 22:50.

- Copyright 2026 4Tuning