![]() |
Re: Dacia Gz power
a naibii concidenta...dupa ce v-am vazut breaku , imediat dupa am si dat peste el topicul lui. Prea balea cum facea plafonul daciei :D. Keep up the good work!
|
si eu vazut,felicitari
|
a rupt topurile! FELICITARI!!!!!!!!!!!
|
catzi db a dat la drobeta?
|
http://www.protv.ro/filme/puterea-ba...le=29403#29403
Drum bun Babane, sa mergi incet :) Pe seara, poze si filmulete PS: Felicitari Bigu, 2 x Locul I, felicitari si celorlalti concurenti. |
Felicitari domnule Babane .. Dai bine pe sticla ...
Voiai sa omori reporterii? :lol: Rezultatele lui Babanu la masuratori au fost: - cu usile inchise: 141 dB - cu usile deschise: 142,3 dB |
Felicitari celor care au avut curajul sa participe
Si respect pt cei care au reusit sa iasa si in evidenta BV BABANU rupele urechile in continuare BV |
3 Attachment(s)
Poze. Babanu si TAU cu daciile lor...
|
am sieu o intrebare tu ai decat bateria normal sicondesatorul ala de 15, 20 de farazi ca nu stiu exact de cat este adica din ce ai curent suficent?????/
|
razvane daca te-ai uita pe prima pagina ai vedea ce scrie acolo
~bateriile sunt doua bucati de 90 de amperi de la Gz GZBP 12.3500~+ alternator de pe renault safrane de 125 AMP ;) |
ms mult am si eu ceva asemanator si din cat stiu imi trebuie mult curent si ma gandeam la o bateri am vazut eu pe acolo pe undeva da curent continu 2500 amperi si 2 condesatoare de 20 defarazi bucat cred ca ajunge si am si un alternator de 95 de amperi
:) ms dac nu este bine sfatuitima multumesc anticipat |
ce ai ceva asemanator? fii mai explicit?
|
un kicker solo x de 18" 5000Wrms 10000W maxim :)
|
cu ce dai in el?
|
144,1 db cu usile inchise la 36 Hz scos la Carrefour
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning