Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

[email protected] 19-01-08 13:48

Re: My Seicento NT O5 YRJ

frumoasa masinuta si chiar dau bn angel eyes bafta in continuare

morpheusmaster 19-01-08 21:20

multam mult. moore to come ;) very soon

buddy_lexx 20-01-08 15:48

deci n`am cuvinte pt ceea c am vazut... angelu` ala arata super fain...sa inteleg ca`s facute de u??sau..am inteles eu gresit? oricum..arata ff bine.. succes in continuare la modificari!

morpheusmaster 20-01-08 21:56

da men, produse de mine :) custom made pentru ficatelu meu :D Multumesc mult

topser 24-01-08 10:38

super tare , arata ca o pisicutza suparata rau .... good job !

morpheusmaster 24-01-08 19:39

MS MS dar inca nu e gata :) Urmeaza un bad boy bonnet sau pleoape bad boy :)...si atunci sa vezi cum o sa arate (in seara asta iam pus niste pleoape de forma sa vad cam cum ar arata...si e demential dea dreptu...faza e ca am avut mobilul descarcat...deci no pictures)

Pe maine :)

26WRC 24-01-08 19:49

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1312297)
MS MS dar inca nu e gata :) Urmeaza un bad boy bonnet sau pleoape bad boy :)...si atunci sa vezi cum o sa arate (in seara asta iam pus niste pleoape de forma sa vad cam cum ar arata...si e demential dea dreptu...faza e ca am avut mobilul descarcat...deci no pictures)

Pe maine :)

pleoape good boy nu stii sa faci? :lol:
poate facem saptamana viitoare o excursie la piatra ca mie dor de dereglatii aia ce zici? te bagi?

buddy_lexx 24-01-08 19:58

ma daca veniti...sa lasati postat si aici pe forum k sa stiu sa vin si eu la intalnire sa`i vad angelu lu morpheusmaster.. :)

morpheusmaster 25-01-08 21:41

2 Attachment(s)
:)) he he Deja devin atractie judeteana??? (glumesc of course) Uite...ca am promis aseara niste poze la incercarea "bad boy bonnet "

Si un mic filmulet. Beta V.1

https://www.youtube.com/watch?v=XQ0gBSYI4uA

26WRC 25-01-08 21:59

poate nu iei 10 la mate la bac ca'ti scot ochii :)

morpheusmaster 25-01-08 22:01

Esti offtopic :))

26WRC 25-01-08 22:04

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1314761)
Esti offtopic :))

wa nu te fa ca nu intelegi :))!!!!!

eMH 27-01-08 00:49

masina e foarte tare omule,am postat deja pe celalalt topic pt un set de faruri din alea pt un mercedes 190,un logan,si o dacie 1310.
Deci vreau sa spun ca masina e dementiala,da' ceva sub capota...nimic??
Bafta la bac omule!

morpheusmaster 27-01-08 02:09

Multam mult Men...inelele angel eyes mi leam facut singur pana la urma :) de acolo am vazut ideea, am facut ceva research pe net si am gasit mai multe despre subiectul asta... faza e k imi tot face feste un led...:) (se buleste acelasi led...am ceva ghinion...dar ma descurc eu...probabil e de la rezistente...momentan nu stiu) Ms. pentru parere...la motor...la motor...urmeaza un filtru de aer sport ca in poza si cam atat...momentan...motorasul e cam batran (undeva la 180.000km) dar trage foarte bine...si cand o fi sa moara si ultimul ponei ma gandeam la un transplant de pe punto (ca se poate) dar momentan is vise...

Concret: 1) Suspensie (sport) ceva mai joasa decat actuala... 2) Jantele (saptamana asta fac distantierele si sa vad cu prezoanele cum rezolv ca e mai dificil...) 3) Admisie sport 4) Lumini de bord gen passat...albastru cu ace rosii... 5) Black Hood& Top... 6) Sa schimb parbrizul pana in ITP...(ca nu ma trec astia la ce parbriz am :)) ) si mai multe...dar e greu cu timpul anu asta...vedem noi...vara e lunga ;) Bani sa fie!!!

morpheusmaster 27-01-08 02:17

1 Attachment(s)
Am uitat sa atasez o poza cu admisia...cam asa o sa arate :D Sa dea Domnu' cat mai repede

All times are GMT +2. The time now is 01:28.

- Copyright 2026 4Tuning