![]() |
Re: Logan Tuning by TM Concept
Kitul este unu' bine desenat dar de stricat o strica vopseaua care pur si simplu arata ca un "papagal".
|
Din spate arata cel mai bine, fata e una aberanta, parerea mea.Ce imi place cel mai mult sint boxele din portbagaj. Daca ar fi monocroma atunci s-ar vedea linia puerila pe care o are...
|
nus eu pasionat de loganuri mai deloc dar asta e placut
|
Hmm, partea buna:
-jante mari (dovada ca merg de 19" pe logan) -frane serioase Partea naspa subiectiva: -culorile -kitul de caroserie nu are nimic interesant Partea naspa obiectiva: -nu zic nimic de performante, deci probabil ca e un 1.5 dci pe ulei de floarea soarelui... :p -romanii se plang prea mult.... :p |
a iesit super tare loganu`...mijto culorile :)
|
Loganul la exterior e reusit,la interior e misto aranjat dar 2lucruri nu prea imi plac: 1-de ce nu a pus niste stopuri cu LED si faruri angel-eyes :rolleyes2
2-culoarea...nu stiu,parca nu se asorteaza interiorul q exteriorul...si parca e putin sorcova...PAREREA MEA:idea: Respect for all:peace: :woowoo: |
Foarte frumoase scaunele :D,
si masina e frumusica , paintu e reusit zic eu ... imi place cum da eleronu, numai are portbagaju ala asa nasol :) |
Si geamurile de unde se deschid?Tot dintre scaune?=))=))=))=))=))da-va draq!
|
Arata Bine ... Dar Mi Se Pare Mie Sau Oglinzile Sunt Cele Stock ? Doar Vopsite...? Sau Poate Nu Vad Bine:shock:
|
interiorul este chiar draguts , la fel si exteriorul , frumos kit
|
Culorile alea nu au nici un dumnezeu........dak o vops intr-o singura culoare [mai speciala]....eu spun ca arata mult mai bin.........a da si i se potriveau si nijte angel eyes si stopuri lexus;)
|
in afara de scaune ... mai nimic
|
Ce masina urata!!!!!!!!:lol: :chillpill .....Nu imi place nimic la ea!!!!!Arata mult mai a rechin decat arata BMW-ul Rechin:)))))))
|
Quote:
OT:Masina pot sa spun ca e reusita...se pot face si lucruri frumoase;) Ce se putea mai bine: Faruri Angel Eyes Stopuri LED,Lexus... Vopseaua care nu imi place deloc |
La o privire aruncata in fuga, ai impresia ca este un Megane :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning