ditai eleronu..
un paint-job wild se poate face si la noi fara nici o probl
si exista deja bodykit-uri pt logan
ei au modificat barile stock si le-au "umflat " putin..
o evacuare dubla...si ..un sistem audio in portbagaj
jentile de 19 sunt o chestie tare in schimb..dar cred k il fac sa se tarasca la demaraj... 17 este suficient sa arate bine loganul

exista adv project si inca vreo 5-6 kit-uri de logan la noi.. care arata chiar interesant.. cred k putem sa ii dovedim
hai sa facem un logan modificat la motor..si sa ii luam si pe aia de la elia, care au pus doar pe hartie 136 de cai..
nu se incumeta nimeni la un logan 1.6 16v turbo ? nici o firma de tuning nu face un asemenea proiect ? este ambitios..dar macar la marca noastra sa le aratam strainilor k putem modifica serios , la scara larga chiar..
si inca o intrebare pt cunoscatori : la motorul de 1.4 ar merge montata chiulasa cu 16 supape? ... au facut la fiat punto 1.4 16 v cu 90 si ceva sau 100 de cai ( ala Emotion ..de iti tot facea reclama) si nu putem si noi?? ..macar aftermarket asa.. ar fi o chestie tare ,dar nu stiu daca se potrivesc chiulasele ...dar cred k se pot schimba deoarece nu au stat aia sa faca inca o linie de productie pentru un motor cu 16 supape.. ( blocul de pe 1.4 si 1.6 fiind acelasi - asa mi se pare logic si cu siguranta economic..si stiu ca la ei este ft important acest aspect... e posibil sa fie si blocul de 1.5 identic cu cele de 1.4 si 1.6 , diferand doar componentele interne )
sper ca am motivat pe cineva sa faca ceva mai tare decat strainii aia platiti de renault..
numai bani sa fie acum..
multa bafta si hai sa le aratam ce "zace" la noi in tara!