![]() |
poi cam asa vad si eu treaba dar nu cred ca sa luat florica nsl asa degeaba de ei..adica insomnia ..racing eu nu ma bag ..dar nui frumos ... zic eu sa ne certam intre noi...ca toti avem acelasi hobby si ar fi fain daca neam intelege cat de cat cu toti.. :) :?
|
Quote:
|
Quote:
... 10x pimp lex ... dar noi nici macar nu ne putem compara cu NSL ... dupa parerea mea ei sunt taticii ... pentru ca sunt de ani de zile ... shi de aceea am un profund respect pentru toti din NSL ... sincer ... totul a plecat de la o confuzie ... shi de la nishte nervi ... sper ca spiritele s'au calmat deoarece ... noi nu vrem decat sa HAVE FUN ... shi sa sustinem LEGALELE ... nu altceva ... !!! |
Re: \"D
Quote:
10x Catalin ... RS4 ... |
Mah daca am zis ceva gresit atunci astept dar sunt sih\\gur ca nu a fost vorba de asa ceva daca am facut ceva a fost sa traduc si sa trimit pe pm catre Insomnia mesajele in Romana pe care nu le intelegeau!!!
INTREBARE LA CE ORA E SAMBATA??????? |
ma rog eu propun sa incheieim discutia asta ca nu are sens
mpa:tu ai mai fost vrodata inviata ta la lr? hmm cu dreacu nu stii la ce ora e? pey pe la 11 sa fi acolo si cred ca pe 12 inecepe ... depinde de cum va fi vremea eu ziceam ca o sa vin cu un prieten cu un terano dar el a cazut ieri cu bicicleta si sia rupt mana :cry: sar putea sa vina totusi nu stiu ... sa vad oricum de venit vin si pe jos :D pana acolo dar nu se pune problema asta :wink: |
LEGAL RACING
11:00 |
Multumesc mult si ne vedem acolo!!!
|
sal
primul mesaj de multa vreme.... :roll:
dar cum incepe LR apar si eu....sper sa fie multe masini participante si sa tina vremea cu noi :D ...ne vedem acolo. |
DA! si eu o sa vin..
sper sa tina vremea cu noi si AMBREAJUL MEU CU MINE !!! |
Ala ce mai are sau numai ambreiajul mai e intreg!!!! :lol:
|
Or s fie multe masini, nu numai din Bucuresti. Insa nu stiu cate se vor incumeta sa participe...
Sper cat mai multe. |
Hondaru tu participi????
|
Nu stiu, inca ma mai gandesc. N-am mai participat niciodata la indemanare. Sa vad...
|
Quote:
taxa - anul trecut a fost 15o.ooolei reguli - la fata locului traseul se invata inainte de cursa - se face recunoastere din masina si pe jos |
| All times are GMT +2. The time now is 22:56. |
- Copyright 2026 4Tuning