![]() |
Re: Relatii la Distanta ?!
eu zic k nu rezista....eu una nu as incepe o relatia cu cineva de departe....si nici dupa ceva timp nu as fi putea sa stau la distanta de pers iubita...deci parerea mea este k nu !!!!!!!! si stiu peste 100 de kzuri cu distantele si alea alea....kre nu au rezistat !!!!!!!! so....mai bine langa u decat departe :D:D:D:D
|
N-as putea spune nici da,nici nu.De aceea am ales depinde de ei:-) Am trecut si eu prin asa ceva si va vine sau nu sa credeti am asteptat un an sa se intoarca persoana respectiva,era plecata din tara,insa intr-un anumit moment mi-am dat seama ca defapt astept un lucru care nu-mi ofera nici o siguranta..nu asteptam sa se intoarca pe data de x..nu stiam daca se intoarce in curand sau deloc...si am hotarat sa las totul balta.
Poate daca e vorba de cateva luni si intr-adevar exista iubire se poate ca relatia sa supravietuiasca,dar altfel .... |
Nu tin. Punct.
Chiar daca se casatoresc nu tin relatiile de genul. |
Quote:
Relatia asta la distanta depinde de foarte multe lucruri...:-) |
Quote:
|
"O relatie distantiala cere sacrifici cu sau fara un copil la mijloc, ca doar nu faci doar de dragul copilului ci de dragul si buna desfasurare a unei relatii."
Sunt de acord cu tine,asa ar trebui sa fie dar nu e mereu cum vrem si sunt relatii care nu se destrama din cauza copilului-cunosc cazuri-:rolleyes2 Oricum parerile sunt impartite si fiecare vede situatia asta in felul sau:-) |
daca dragoste nu e atunci hai sa o facem pe bani ... nu tine ... indiferent de cei 2
|
Quote:
|
nush..am mai citit niste pareri de pe topic , si nu m`ati convins :)
spun ca pana la un anumit punct, depinde de ei ..nu poti trai toata viata la distanta de persoana iubita ..dar ..1-2 ani eu zic ca se poate ..parerea mea..chiar dac implica multe sacrificii ..dac pers respectiva, crezi ca le merita..si ti le mai si intoarce..atunci toate bune si frumoase :) pana nu ai o rel la distanta..nu`ti dai seama cat de bine e sa ai pers draga la cateva zeci de minute de tine ... |
am ales si eu depinde de ei,ca de 1 an si 2 luni am o relatie la distanta si pana acum a fost super :),parerea mea ca atat timp cat exista incredere in pers respectiva nu vad ce ar putea sa mearga rau ;).
|
Ganditi-va ca amandoi au necesitati ...
Iar sexul joaca un rol destul de important in o relatie, so ... ganditi-va. Am cateva prietene care au prietenii / sotii plecati prin delegatii, pe traseu cu tiruri, etc. si cauta parteneri de sex, pentru a-si satisface aceste nevoi fiziologice. Cum se numeste acest lucru ? Nu se numeste infidelitate ? |
Quote:
cat despre cea de-a 2-a parte, nu, nu infidelitate se numeste, ci nevoie, necesitate sa-i spunem... |
referitor la rel la distantza-sint mult prea multe variabile implicate in toata ecuatia asta,nimik care sa fie constant,stai de fapt singurul lucru care e constant la inceput e nevoia unuia sau amindorura de a fi unul i prezenta celuilalt,dar si asta paleste cu timpul,dispare pasiune,dispare scinteia si ramine in cel mai bun caz o urma de respect ,rutina,obisnuitza,tipare etc
iar faza cu necesitatile iarasi e discutabila-cunosc cel putin 3 cazuri in care chiar partenerele de cuplu sint fidelutze si cind ajung acasa ei rup norma. depinde de om,de caracter , de constructie psihica, de educatie etc cum se comporta in lipsa mai indelungata a partenerului. am trecut prin relatii la distantza si sincer invariabil eu sau ea puneam punct ,mai mult sau mai putin civilizat.............. mingea e in terenul vostru acu. sper sa nu fi aberat prea tare |
Quote:
Eu asa concep. Cum ar fi sa afle iubita ta ca ai facut sex cu alta persoana cand ea era la 30.000 de km de tine ? Pai ce o sa fie in inima ei ? |
Da..Mustang..aici ai dreptate, cu sexu' avand un rol important intr'o relatie ..da cunosc persoane [cupluri] care sunt de 6 luni impreuna si nu si'au pus'o [pe romaneste] ..pt ca nu cred ca e momentul ..sii ..in priv rel la distanta si sexu' ...cand se vad ..eu cred ca are loc ...procesul numit secs ...ca doar nu o sa se uite unu la altu si o sa se'ntrebe ce au mai facut sapt trecuta ? ...
rel la distanta + secsu' = un secs asteptat si mult savurat si trait intens [parerea mea] |
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning