![]() |
Re: Bmw 325 Turbo.......... By Nht
parca ai venit si tu cu picioarele pe pamant FELICITARI si mai bine cred ca am invata unii de la altii si o sa fie treaba BUNA
|
Parca suna mai constructiv asa ah?Ne vedem pe la sezatori;)
Rabanne: over and out! |
Bai baieti
In primul rand as vrea sa spun ca topicul asta a fost deschis pentru a arata / a prezenta un nou urs turbo.. Sunteti copii? aveti o varsta si un renume, fiecare dintre voi.. duelul se tine pe strada, nu pe un forum prin vorbe intepatoare care ataca lumea ..ce mai conteaza ca unul stie electronica, ca altul are jante cu 30 de spite si altul a spart motorul? .. pe strada se vede totul ;) Daca discutiile continua cu aceasta " cearta " .. consider ca ar fi mai bine ca topicul sa fie inchis. |
Quote:
ia zi tu Gaby cate spite au jantele alpina ........:lol: :lol:??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vorbesc serios...... |
pt. Rabanne
1. in primul rand eu nu am zis nimic de tine, doar te-am provocat si tu te-ai dat la fund. 2. Tu habar nu ai ce s-a intamplat cu NOSu...daca suntem asa incapabili de ce masinile noastre merg cum merg!!!!! 3. masina lui vec are softul ca un ........ la cum dadea fum si cum facea atunci.....stiu ce o sa zici dar am replica :) 4. nu stiu care este mai bine vazut in lumea celor 400m eu sau tu.....Rabanne almighty :) 5. legat de provocare eu chiar vreau sa vad cum stau cu un M5, ca e al tau chiar nu conteaza, atat timp cat nu are turbo sau nos astept pe oriceine care masina asta.... P.S. eu vb serios fara sa intep pe nimeni si ar fi mai bine sa vb diret daca crezi ca sti sa porti o conversatiu...nu ca data trecuta |
Quote:
|
Quote:
boss esti primul cu kre ma voi alinia la start ,cum ami voi termina masina ,?dak tot neam cunoscut aici an discutiile astea .;) |
boss esti primul cu kre ma voi alinia la start ,cum ami voi termina masina ,?dak tot neam cunoscut aici an discutiile astea .;)[/QUOTE]
scuze vb cu rabanne sau cu mine???sau cu amindoi??? |
Quote:
prima oara pe rand si dupa va puteti lega motoarele in serie ...atotstiutorilor nici nu il cunoasteti dar il luati la misto nu cred ca v-a gresit cu ceva... |
Quote:
|
Quote:
|
prima oara pe rand si dupa va puteti lega motoarele in serie ...atotstiutorilor nici nu il cunoasteti dar il luati la misto nu cred ca v-a gresit cu ceva...[/QUOTE]
marro tu ai urs de 2 ani nu ai cum sa stii f multe,cu timpul le vei invata, ca nu s-a nascut nimeni invatat |
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning