![]() |
Re: Club in Alba??? :)
o sa vin duminica - ma bucur ca vom avea clubul
|
see ya on sunday:)
|
va rog pe toti care sunteti membri fondatori sa faceti cate o copie dupa buletin (carte de identitate) si sa mi le aduceti (si banii sau diferenta de bani pana la 150 lei pentru cei care nu au adus) sa pot sa depun cererile pentru cazierele fiscale. asta cat de iute cu putinta!!! din ce stam, din ce dureaza pana avem cazierele fiscale.
|
1 Attachment(s)
am mai facut o emblema...ash putea sa completez desenu cu un "N" in stanga si cu un "S" in dreapta...astept pareri
|
inca o veste buna... avem cazierele fiscale!!! :)
|
Bravos - Incet incet ne miscam...
|
Quote:
|
maine duc actele la notar. de miercuri incolo puteti merge sa semnati statutul si actul constitutiv. daca intervine ceva, o sa va anunt.
|
deci ramane pe miercuri...ok e foarte bine ca eu joi plec iara pana la arad si poate stau pana vineri...
|
azi am depus actele la notar. o sa ma sune luni sa imi spuna dupa ce ora putem merge sa semnam.
|
dupa ce ii gata clubul,trebuie sa ii facem putina reclama nu?adica sa stie lumea unde sa vina...lucru care cred ca ar puta fi realizat cu un site,in care putem sa punem ceva reclama( bineinteles nu ceva "jenibil" precum Alegerea noului patriarh...am putea scoate ceva banuzti si de acolo :))
|
Quote:
Prietene, de obicei in publicitate...platesti, nu iei $$$ iar un domeniu categoric vom lua...iar site-ul va aparea si el, sanatosi sa fim 8) |
ehh intreb si eu..... "garajul" unde o sa fie?
|
narcis, ai pus degetul pe rana :)
|
la mine in garaj :))) am si niste vin.. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning