![]() |
da mah...ashtia au ceva bani...mai multzi ca noi oricum...shi ar fi normal sa aiba mashini mai tari...pana mea...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
asa e hai sa instigam lumea la ura chiar inainte sa fi vazut care-i treaba intr-adevar, vor sa ne faca rau ungurii....hai sa-i huiduim de cum apar la granitza hai sa-i scoatem afar din tzara nemernicii...adika ei vin aicea sa ne invetze pe noi cum se organizeaza cursele ? cum isi permit asa ceva ? o sa vorbesc io la vama, nu carecumva sa lase masinile cu nr de ungaria sa intre la noi in weekendu respectiv... 8) si daca vin ce ? f. bine ca vin, macar avem si noi cate ceva de invatat despre masini nici macar n-a fost vreo etapa si deja apar carcotasi care au ceva de obiectat...ca masini, ca grupe, ca numa o data, etc... nu te obliga nimeni sa vi...nu-ti convine ? STAI ACAS' |
bine e cum e.... :))
akimoto:am auzit ca vin nijte civicuri preparate:) oricum..io nu cred ca ei or organizat pentru aia din ungaria....va zic io ca nu o sa vina nime din ungaria..... :)poate vrun lambo...ferrari..de genu asta......si un honda civic de 2000...300cp..... (asa am auzit) :) :twisted: |
deja am invatat ungureste pentru ungroicele... hoc voic, igen,ertetek,micinaz,gereyde,bozmek nu vreau sa le las singure 8)
apropo am scos 100km in 8 sec. mai am de lucrat :x |
Re:
Quote:
Pentru ca sa le poti \"traduce\" pe unguroaice :pelvic_th |
Mei Itzi dai seama ca o sa vin. da sutn curios unde pleaca premiul ala mare sau majoritatea premiilor :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
mutzule, daca participa dadi te duc eu in spate :P
|
Ma bag si eu sa vad ce poate si ,,rabla mea'' !!! La clasa 1600-2000 cmc sper sa ma descurc !!!! :wink:
|
Re:
Quote:
|
:tenisclap :peace:
|
Re:
Quote:
|
cred ca vrei sa trag si eu niste cuvinte turceasca sa va vad eu atunci :lol: deci de la noi participa TEKIN,CRISS,RCS,MORGHEN,CALIN.... altcineva????
|
no parlo...magyaro:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning