![]() |
Re: Ms-87-baz
De ce sunteti ashea de reticenti,omu a zis k a calculat si rascalculat,acuma i-a si iesit.Dak ii cade usa in cap,asta e problema lui,inseamna k si-a facut-o cu mana lui,plus,omu din greseli invata.Oricum,asta ar fi prima dacie cu usi lambo si suicide,ashea ca din partea mea tot respectul si succes in continuare.Mai ales dak ne da si noua reteta.
|
bai cristache da ma lasa-l in pace pe om , dac el vrea sa isi faca asa usile e treaba lui de cand o deschis topicul te tot iei de el, inteleg ca poate ai facut in facultate mecanisme si tot felu , si eu am facut la facultate asa ceva si inca mai fac da nu ma laud ca stiu tot felu de la calcule cinematice pana la proiectare etc..., sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar deja pe forumul asat toata lumea s e cearta si se jigneste
|
Quote:
|
asa ca fapt divers.....
dc nu ti-ai luat un sport sa faci acest lucru ? usile din spate cum o sa le faci sa se deschida ? (ps nu am stat sa citesc ce sa scris) |
mijto idee....nu orcine se arunca la asa ceva....bafta in continuare..;)
|
Cu cristache m-am obisnuit, lasati-l in pace sa isi faca lucrarile! Poanta e ca am lucrat cu toporul asa cum sustine el, recunosc, si imi va lua inca ceva timp pana sa pun pe hartie toate detaliile! Am mers pe o metoda de lucru ceva mai empirica si anume "trial & error" si acum tre sa pun pe hartie alba mare si curata toate mazgalelile care le-am facut pe parcursul drumului pe care l-am strabatut de cand mi-a venit ideea si pana acum (si mai am inca ceva de lucru). Filmele vor veni calde la cateva minute dupa ce le fac (momentan nu dispun de aparat si nici masina nu e gata inca).
La usile din spate mai e inca mult de masurat si calculat (asa cum ii place la cristache si cum imi displace mie) dar in mare parte sunt si alea gata! Imi mai tre bani si cum sunt inundat si cu nunti si cum acum sunt si ceva planuri de mers in munti lucrarile astea vor mai astepta ceva vreme! Eu unul sper ca pe sfarsitul lunii august sa am toate 4 usile pe masina si filmate pentru placerea voastra si mandria mea! Am ales modelul asta pentru ca imi place cel mai mult! Masina in final o sa arate bestial (sper) si va arata foarte bine cu 4 usi! Sport e prea scurta si imi da senzatia de claustrofobie doar cand ma uit la ea de afara! Nu era o optiune pentru mine! Revin cu poze si filme cand le am! Merci tuturor pentru suport! |
Abia astept si pozele si reteta!!Succes in continuare!!
|
Hai tati,ce ai facut te-ai lasat pagubas???Sau masina e gata si nu vrei sa ne spui si noua???
|
Nu e gata! Trebi neprevazute! Oameni fara cuvant, oameni fara bani, oameni fara timp... pot tine lista pana la dracu in praznic! Daca mai exista forumu cand termin (ca se pare ca va dura al dreaq de mult mai nou) pun sus ce am promis... daca nu, gasesc alt forum
|
Asteptam pozele , anyway multa BAFTA cu proiectul !:-)
|
asteptam cu sufletul la gura o noua descoperire la deschiderea usilor creca o sa merite
BAFTA |
stai linistit ca forumu o sa existe pana termini tu
|
Quote:
|
Pai cum adik o sa dureze mai mult,nu ti-au iesit calculele,greutate forta alea alea?????
|
Nu sunt lucruri care sa depinda de mine! Ambele balamalele pe fata sunt gata si tre doar montate, dar inca nu am masina! E la service! @#$%@# Nu vreti sa stiti! In cam 2 saptamani sper ca le pun sus!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning