Chestia cu geamul: nu e, dupa cum se vede usa masini si nu e usa care va ramane pe masina! usa aia a fost cioplita ca sa pot studia si perfectiona mecanismul balamalei fara sa ciopartim streasina de pe masina din poza. Deci sina pentru geam pe usile finale va ramane, dar va pleca streasina de pe stalp si de pe pavilion. Am facut rost de un "HOLY GRAIL" (cartea tehnica completa de DACIA) si am studiat profilele din punctele de rezistenta si am decis ca pica lejer fara compromisuri si de pe stalp si de pe pavilion.
Sistemul de deschidere a usii nu e adaptat, e schimbat complet. Singurul lucru care e la fel cu usa stoc e suruburile care intra in stalp ca sa nu trebuiasca umblat la stalp (nu ma joc cu structura de rezistenta a masinii). I rest e design propriu (cel putin nu am vazut nicaieri pe (orice) masina asa ceva) si nu seamana cu mecanismul de la lambo (poate putin ca idee, adica se dechide usa cum se deschide) de acolo... hmm poate reusesc sa scot brevet pe ele

destul de simplu... destul de naspa pretul la strungari, balamalele fiind in proportie de 90% strungarit si cam 10% suduri al naibii de precise, apoi mai punem si pretul telescopului!
Poze deocamdata nu mai pot face ca am pus inapoi usa originala. Masina din poza nu e masina mea si asteptam sa imi scot masina de la tinichigerie ca sa le pot instala pe masina mea.
Daca ma puteti ajuta cu ceva: Vreau sa imi schimb putin fata la masina si pentru asta am nevoie de ceva balamale pentru a-mi deschide capota in spate (inspre parbriz) gen oltcit si altele. Stiu ca exista dacii care au asa ceva. De unde achizitionez asa ceva si cam la ce preturi?