Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   oltcit...?? (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/4309-oltcit.html)

rada_ady 08-01-06 12:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RCarlos\"
oltcit este un jaf de masina in care nu se merita sa bagi bani
daca nu ai bani de masina ia-ti macar dacia 1300

daca iti iei o dacia 1300 ,la banii astia sigur iti iei una care are mai multa rugina decat tabla,si in plus e mai batrana cu vreo 12 ani decat un oltcit la aceeasi bani.
sfatul meu e sa mai strangi bani si sa-ti iei tot un oltcit da pe la vreo 20 de milioane cu putini km la bord si cu tabla pastrata frumos.eu asa am facut si sa stii ca nu a fost sac fara fund.singurii bani de i-am bagat in el a fost reglaj de carb si delcou schimbat de dani Pmd.bun mecanic :)

DeepWound 08-01-06 12:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"
Quote:

du-te bah si impusca-te!!! oltcit-ul este solutia ideala ca dintr-un jaf de 10-15 mil sa faci o bijuterie de COX!...eu asa am facut si nu regret nici in momentul de fata(desi dupa 5 ani am vandut-o),ca am muncit si am bagat mii de euro in ea!

p.s:cine stie cunoaste iar cei care au ceva de zis vis-a-vis de postul meu sa se abtina!se stiu ei!

Dude :!: Am cerut ajutor si am fost indrumat catre tine :!: Ajuta-ma si pe mine cu cateva informatii :!: De unde imi pot lua si eu ce ti-ai luat si tu :?: Am si eu un Oltcit(cu motor si cutie de TRS,foto e mai sus) si peste 2 luni vreau sa ma apuc sa bag bani in el :!: Ast raspuns! :nervious: :D

dj16xxs 08-01-06 12:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DeepWound\"
Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"
Quote:

du-te bah si impusca-te!!! oltcit-ul este solutia ideala ca dintr-un jaf de 10-15 mil sa faci o bijuterie de COX!...eu asa am facut si nu regret nici in momentul de fata(desi dupa 5 ani am vandut-o),ca am muncit si am bagat mii de euro in ea!

p.s:cine stie cunoaste iar cei care au ceva de zis vis-a-vis de postul meu sa se abtina!se stiu ei!

Dude :!: Am cerut ajutor si am fost indrumat catre tine :!: Ajuta-ma si pe mine cu cateva informatii :!: De unde imi pot lua si eu ce ti-ai luat si tu :?: Am si eu un Oltcit(cu motor si cutie de TRS,foto e mai sus) si peste 2 luni vreau sa ma apuc sa bag bani in el :!: Ast raspuns! :nervious: :D

da-mi un p.m. si spune-mi ce te intereseaza...si te pot ajuta desigur!

DeepWound 09-01-06 09:29

Re: Chiar sunt de prost gust oglinzile?

Quote:

Originally Posted by \"Tim\"
Quote:

Originally Posted by \"sandrei\"
cei care sunt anti-oltcit sa se abtina

DeepWound :: mai omule in primu rand apreciez tabla masini tale mie mi se pare k este ok!
dar vreau sa itzi fac o observatzie si sper sa nu te superi oglinzile sunt de prost gust makr dak erau negre

:( :? Da?? Si voi sunteti de aceeasi parere? Sunt de prost gust oglinzile retrovizoare puse la masinutza mea :?: Nu pot sta cu ele asa pana ma apuc serios de ea :?: (poza e la a treia pagina a topicului)
VOI CE CREDETI ? Trebuie schimbat sau vopsite ? :roll:

Tim 09-01-06 09:52

...da deci vreau sa itzi dau o idee
parerea mea! un friend deal meu are aglinzi k ale tale si sunt negre mate!1 si sincer arata destul de bine

Kasp3r 23-01-06 21:15

parerea mea

1 Attachment(s)
Parerea mea este ca mai bine iti iei un olcit bun din 91 cu 5 trepte decat o dacie 1300 care e sub 82. si in plus un olcit bineintretinut si cu putine modificari poate face facia praf...Parea mea :) :D

lordulica 23-01-06 22:03

fiecare cu parerea lui....daca omul considera ca oltcitu` e jaf in comparatie cu dacia.....este parerea lui....si cred ca doar a lui :) daca tot te-ai apucat sa spui despre amortizoarele de dacie care sunt mai bune, motorul care este...normal...mai bun .... de ce nu spui si despre tabla, care este .... mai buna normal? :lol:

B-14-BYE 23-01-06 22:20

sal

despre tabla mai bine nu deschidem subiectu. o intrebare. de cate ori ai demontat un oltcit sa vezi ce contraaripi are. ce lonjeroane.. sau ce grosime are tabla. crede-ma.. ca l-am desfacut pe almeu bucati si am comparat si cu dacia. la dacie sunt mult mai solide. toate. intradevar. decat sa imi iau o dacie veche.. prefer un oltcit. dar mai mult prefer o dacie noua. si inca ceva. azi am fost dat cu 7200 de ture in dacie si crede-ma ca e senzatie

Madalin Zolti 23-01-06 23:00

Re: sal

imi place felul de-a scrie a lui doarru, totusi nu-l inteleg cum de nu si-a tunat dacia si a ales sa tuneze olteanu, \"unde ne-o futut la creieri 30 de pagini si atatea luni de asteptari\"
fraza din ghilimele nu imi apartine

frate, vorba lu mertanu, a zis si el de mai multe ori la mai multe topicuri
pune si tu poze, dar tu sa fii la volan si \"tatal tau sa-ti faca pozele sa te vedem si noi\"

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"

iau o poza de pe net si o pun. ial pe tatal tau si sa itzi faca tie o poza langa . sa ma conving si eu si altii. numai bine.

Quote:

Originally Posted by \"doarr4u17\"
despre tabla mai bine nu deschidem subiectu. o intrebare. de cate ori ai demontat un oltcit sa vezi ce contraaripi are. ce lonjeroane.. sau ce grosime are tabla. crede-ma.. ca l-am desfacut pe almeu bucati si am comparat si cu dacia. la dacie sunt mult mai solide. toate. intradevar. decat sa imi iau o dacie veche.. prefer un oltcit. dar mai mult prefer o dacie noua. si inca ceva. azi am fost dat cu 7200 de ture in dacie si crede-ma ca e senzatie

Adryx 23-01-06 23:44

Quote:

si inca ceva. azi am fost dat cu 7200 de ture in dacie si crede-ma ca e senzatie

Hmm...pai dacia are turometrul pana la 8000?? :roll:

B-14-BYE 24-01-06 09:12

sal

da pana la 8000 are. si se plafona in 7200 dacia aia. la a mea nu i-am dat mai mult de 6000 de ture de frika dar cred ca o sa incerc odata in blana :lol: madaline.. vad ca iti place sa imi vorbele si poze.? la ce? sau te-ai indragostit de mine si vrei sa ma vezi ? :lol:

Madalin Zolti 24-01-06 14:29

la's ca are ac de cojocu tau mertanu frate
am vazut ca tot nu te-ai linistit
si el te-o avertizat frate :lol: ca daca nu te linistesti, va zice si el tot ce stie de tine, la fel si toti ceilalti :wink:

Quote:

da pana la 8000 are. si se plafona in 7200 dacia aia. la a mea nu i-am dat mai mult de 6000 de ture de frika dar cred ca o sa incerc odata in blana :lol: madaline.. vad ca iti place sa imi vorbele si poze.? la ce? sau te-ai indragostit de mine si vrei sa ma vezi ? :lol:

lordulica 24-01-06 16:14

1 Attachment(s)
Quote:

baiatu hai sa iti spun io despre grosimea si rezistenta tablei de dacie... pe 31 decembrie 2004 am lovit o dacie pe Decebal (sau cum i-o zice..rocada), langa rompetrol, sau ce benzinarie e acolo stateau taximetristi si nu le venea sa creada in ce hal arata dacia... nu pot sa o descriu, insa pot sa iti spun in mare ce avea...aripile spate aproape rupte, rezervorul deplasat, portbagajul \"pe bancheta din spate\" si a mea avea bara din fata (care precizez ca e din fibra) crapata, nici decum rupta, farul dreapta spart si capota indoita pe intaritura ... uite o poza, doar ca ii luasem alta capota... si nu e singurul accident pe care l`am avut si in care a fost implicata o dacie si iti spun cu mana pe inima ca la tabla e mai bun decat ce dacie vrei tu......zici ca te`ai dat cu dacia la 7200...sunt curios si cata apa mai avea :lol: sau se evaporase? :o se vede ca tu nu ai nici o treaba cu masinile, dar degeaba ma chinui io sa iti demonstrez asta ca au mai incercat si altii si degeaba....te rog frumos..daca nu te pricepi nu te mai baga in seama, nu ne mai spune tu poveshtile pe care le auzi shi tu la randul tau....te rugam!

Kasp3r 25-01-06 10:13

5 Attachment(s)
lordulica ai multe poze cu olcitu asta? mie imi place la nebunie mai am si eu cateva si mai am si cu alte olcituri..de exemplu asta care o sal pun acum. io cred ca u olcit care e bine intretinut..si care mai e si un pik aranjat..este mai bun decat dacia...si mai aspectuos :wink: :lol:

Gabi 25-01-06 11:12

Interiorul (prima poză) e de la alt Oltcit.

All times are GMT +2. The time now is 15:26.

- Copyright 2026 4Tuning