![]() |
Re:
Quote:
sfatul meu e sa mai strangi bani si sa-ti iei tot un oltcit da pe la vreo 20 de milioane cu putini km la bord si cu tabla pastrata frumos.eu asa am facut si sa stii ca nu a fost sac fara fund.singurii bani de i-am bagat in el a fost reglaj de carb si delcou schimbat de dani Pmd.bun mecanic :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re: Chiar sunt de prost gust oglinzile?
Quote:
VOI CE CREDETI ? Trebuie schimbat sau vopsite ? :roll: |
...da deci vreau sa itzi dau o idee
parerea mea! un friend deal meu are aglinzi k ale tale si sunt negre mate!1 si sincer arata destul de bine |
parerea mea
1 Attachment(s)
Parerea mea este ca mai bine iti iei un olcit bun din 91 cu 5 trepte decat o dacie 1300 care e sub 82. si in plus un olcit bineintretinut si cu putine modificari poate face facia praf...Parea mea :) :D
|
fiecare cu parerea lui....daca omul considera ca oltcitu` e jaf in comparatie cu dacia.....este parerea lui....si cred ca doar a lui :) daca tot te-ai apucat sa spui despre amortizoarele de dacie care sunt mai bune, motorul care este...normal...mai bun .... de ce nu spui si despre tabla, care este .... mai buna normal? :lol:
|
sal
despre tabla mai bine nu deschidem subiectu. o intrebare. de cate ori ai demontat un oltcit sa vezi ce contraaripi are. ce lonjeroane.. sau ce grosime are tabla. crede-ma.. ca l-am desfacut pe almeu bucati si am comparat si cu dacia. la dacie sunt mult mai solide. toate. intradevar. decat sa imi iau o dacie veche.. prefer un oltcit. dar mai mult prefer o dacie noua. si inca ceva. azi am fost dat cu 7200 de ture in dacie si crede-ma ca e senzatie
|
Re: sal
imi place felul de-a scrie a lui doarru, totusi nu-l inteleg cum de nu si-a tunat dacia si a ales sa tuneze olteanu, \"unde ne-o futut la creieri 30 de pagini si atatea luni de asteptari\"
fraza din ghilimele nu imi apartine frate, vorba lu mertanu, a zis si el de mai multe ori la mai multe topicuri pune si tu poze, dar tu sa fii la volan si \"tatal tau sa-ti faca pozele sa te vedem si noi\" Quote:
Quote:
|
Quote:
|
sal
da pana la 8000 are. si se plafona in 7200 dacia aia. la a mea nu i-am dat mai mult de 6000 de ture de frika dar cred ca o sa incerc odata in blana :lol: madaline.. vad ca iti place sa imi vorbele si poze.? la ce? sau te-ai indragostit de mine si vrei sa ma vezi ? :lol:
|
la's ca are ac de cojocu tau mertanu frate
am vazut ca tot nu te-ai linistit si el te-o avertizat frate :lol: ca daca nu te linistesti, va zice si el tot ce stie de tine, la fel si toti ceilalti :wink: Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
lordulica ai multe poze cu olcitu asta? mie imi place la nebunie mai am si eu cateva si mai am si cu alte olcituri..de exemplu asta care o sal pun acum. io cred ca u olcit care e bine intretinut..si care mai e si un pik aranjat..este mai bun decat dacia...si mai aspectuos :wink: :lol:
|
Interiorul (prima poză) e de la alt Oltcit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning