![]() |
Re: E46 - DB 07 TZW
Salut Marian. Imi place ce vad, tine-te de treaba ca iese si ai grija la detalii. Legat de aerisirea franelor suna-ma sa-ti dau o idee.
Cel care ti-a adus masina acasa cu platforma sunt ;). |
Quote:
Ma tin de treaba numai ca la masina nu mai am ce sa mai fac momentan. Masina trebuie vopsita si ca sa o vopsesc imi trebuie garaj, un garaj spatios care sa ofere conditii pentru vopsire nu cotetul ala in care hiberneaza acum, asa ca m-am apucat acum de garaj, un garaj pe care mi-l doream de multa vreme. Asa ca cel putin o luna jumate masina hiberneaza. |
Felicitari!
|
3 Attachment(s)
Nu sunt gata cu garajul si nici nu o sa fie prea curand din lipsa de fonduri si timp insa astazi am mai reusit sa mai fac rost de o piesa,bara de spate.
Imi mai trebuie aparatorile de noroi de pe partea stanga si acele carenaje de langa praguri alea in forma de triunghi nici nu mai stiu cum era pe acolo trebuie sa ma uit la altul care e complet ca nu mai stiu ce trebuie pe acolo. |
Ce suporti trebuiesc pentru montarea barei ?
Se potrivesc suportii de la bara standard? |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Saptamana asta face un an de la accident si masina tot nu e gata :D.
Cam de 6 luni nu am mai facut nimic la masina nu am mai avut timp am fost ocupat cu garajul, acum am mutat-o in casa noua si am inceput incet sa mesteresc la ea:D:D |
6 Attachment(s)
,,Deci practic daca tot am berberit-o,, :lol:.
In loc sa o vopsesc sa termin cu ea mi-a venit alte dracii in cap asa ca i-am trantit si un eleron, am mai bagat niste tabla pe ea:lol::lol:. Sper sa nu sariti pe mine ca e prea mare asa mi s-a parut mie ca arata bine. Scuze de poze da nu prea le avea fotograful cu pozele maine o sa fac altele. |
Imi PLACE eleronul hamann ! Hai termina proiectul ca o sa iasa super .
|
Arata bine, sa-l vedem finalizat.
Spor la treaba! |
6 Attachment(s)
Ma bucur ca va place si voua.
Da mai am sa intaresc sudurile si apoi sa incep sa il finisez. Mai am ceva poze. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Ala nu era CSL:D era ceva de genu... am incercat si eu ceva, am zis ca da bine insa pe parcurs m-am rasgandit ziceai ca e ,,curcan'':shock: Asa ca am facut altul mai mic si asta da, imi place. |
Quote:
|
Mie unu imi place cum ti-a iesit bafta la lucru!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning