![]() |
Re: Nova mea
din autocolant iese clar kich, iar in targ la vitan nu ai sa gasesti tu niciodata , singurul care face pleoape este un baiat din baia mare daca nu gresesc care le face din fibra si odata montate pe masina da alt luc masini deci nu cred ca este kich cum faci tu cu autocolant
|
Lasale palea de fibra si autocolant k in cateva zile o sa vezi direct din capota!lucrez la ea!!!si imi ziceti at cum vi se pare!!
|
1 Attachment(s)
cam asa arata capota cu priza de aer pe ea
|
1 Attachment(s)
man...uite aici un model de priza de aer frumos...
il dadea mai demult un baiat din constanta...nu am avut bani pe atunci...cand voi adauga un filtru sport cu evacuare cu tot...la astfel de priza o sa recurg bafta...arata misto si asta |
Sa vezi cum au iesit si pleoapele , marfa rau . O sa revenim cu multe poze zilele astea , si cu noile modificari.
|
draguta masina dar dc nu ati bagat-o la masina mea ???
|
si tuningu unde e?
|
Domnu CristianoXXX , ti se pare ca nu are modificari indeajuns ? probabil ca asa e ,tuningul la tine este banuiesc ca masina standard sa arate ca un avion , dar nu multi isi permit asa , am facut si noi ce ne-am putut permite , oricum urmeaza multe modificari , doar timpu sa ne permita . Va Salut !
|
Pai depinde ce intelegeti dumneavoastra domnul CristianoXXX prin tuning!din cate stiu eu e de mai multe feluri de exemplu audio de exterior la partea mecanica!eu mam ocupat momentan de exterior putin si la partea mecanica intr-o oarecare parte!dar astept sa imi vina masina cealalta k sa ma ocup total de acest proiect k nu imi comvine sa fac 1000km in 2 saptamani cu un consum de 20 la suta!
|
Super tare nova ta dar pune nijte poze din interior
|
:twisted: :twisted: am niste scaune de nova sparco de ralyy pe cine intereseaza si o nova gt tot de ralyy am luato de la un vecin kre e pilot.ast o sa pun si niste poze sami spuneti dak va place si dak miam luato in barba la bani pana aq pot sa va spun atat are motor de ranault 5 sa alpine qm vreti si 4carburatoare kre sunteti din buc va ast la o cursa sall si feritiva de militieniii !!!!!!:twisted:
|
am mai zis de mai multe ori, tuningul inseamna motor neaparat, apoi daca mai ai chef, timp, placere, bani (nu in ordinea asta), vine exterior si interior, si sincer nu mi se pare tuning 2 prelungiri de bara care se gasesc pe orice drumuri, 2 praguri gti si o priza de aer inutila pe capota
cum ti a zis si lumea, tb sa o bagi la masina mea nu la tuning |
Quote:
|
Quote:
oare la showuri de tuning dc nu se premiaza doar motorul si se premiaza si interior exterior paint si tot asa??? |
se premiaza pe categorii, dar daca vb pe showuri de tuning, nu vreau sa par rautacios, dar explica mi si mie ce ai unic pe masina pt k sunt o gramada de nove k a ta
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:20. |
- Copyright 2026 4Tuning