![]() |
Re: Masina Mea......
Da totusi ai reusit sa reglezi calumea systemu ? ca nu mai dai nici un semn de viatza!
|
Pai pijule ce sati zic pana numi vine wooferu nu reglez ca ma doare capu:D
Astept sa vad ce pun si pe urma da apar si eu pe aici E vreo problema daca ma falesc cu un dvd? |
Super sper ca o sa fie ceva de competitie !?!?!? si sa se aiba rol izolatia aia din usi pe care ai dat o gramada de bani.----------------------- Off da D....V....D pana cand nu vad .........nu ma incalzeste cu nimika!!
|
lol a fost cea mai mare prostie lucru ieftin calitate pe masura :D dar la izolatia care e pe ea ajunge pana o sa iau ceva mai bun :D daca te int se rezolva si pt tine la pret bun;)
|
Quote:
|
poate e dutzu daca de el intrebi:D are xenoane si angel eyes iar daca era unu mai plinut si cret sigur e el:D
|
dada era mai plinutz....si era chiar la o pizzerie San Marco....intamplator eram si eu acolo..si sunt nebun dupa masini...si am remarcat masina...:P
|
astept pana saptamana viitoare sa las mai jos masina si sai pun jentile de 17 si dupa aia actualizwz pozele
|
Daaaa sigur el era mai ales ca era la pizzerie :D .... ohooo low rider :P numa sa nu tarai baia de ulei dupa tine ai grija nu exagera !
|
Are bani taticu asa ca poate daca face dara ii ia un lamborghini
:lol: |
hai ca eu revin la subiectu topicului....
BMW 318i '97 115cp |
Fain numa sa ai grija de ea :o ,ceva poze ai ?
|
bai, sa ma bag cu polo???:lol::lol: coticaru
|
Korne e vorba despre masina personala nu a lu mama :o ce te am piscat :P
|
PIJule...lasa ca stiu ce vorbesc;) apropo...ramane in stadiul acesta inca 2 sapt...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning