![]() |
evo,io cred ca te intorci din alt motiv
|
lasa-l frate in pace nu-l mai da shi tu de gol akum...
|
:D :o :) verificatzi postul facut d gratzian .. si vedetzi care nu are unde sa stea ... sa vb cu el sa faca rezervari
|
Re:
Quote:
Daca imi gasesti masina cu care sa ma intorc duminica stau Cu dormitu nui problem Dorm in masina sau nu dorm vad yo |
ashteptatzi si voi pana vineri .. mi se pare k slc ramane la buc daca stiu eu bine ...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
cred k da :)
|
vin-o maine seara sa ss la 8 evo,si ai sa vezi ca ai masina dum seara
|
Re:
Quote:
|
De azi m-am lasat la mana mea !
Am explicat pe undeva pe aici ce inseamna treaba asta ! Respekt celor ce il merita ! :paper: |
Re:
Quote:
nu inteleg :woowoo: |
Aloooooooooooooooooo magaziaaaaaaaaaaaaaaaa ? Ce s-a intamplat?????????????
|
Re:
Quote:
adi t ashtept azi la 8 la sala |
Re:
Quote:
qp mea ... mie unu mi se rupe ca va certati voi sau ca va mancatzi de sub kur .... asta e o problema de mentalitate ... fiecare incearca sa isi impuna parerea si sa se ridice deasupra tuturor ... Intrebarea este : CE AVETI FRATE DE CASTIGAT DIN CEARTA ASTA ? BANI ??? FEMEI ? BAUTURA ? TUNING MOCCA ? O qp iti zic eu ... Se \" castiga \" pierderea unor cunostiinte , a unor oameni cu care candva atzi fost prieteni. Eu unul ma abtin. Cand nu o sa ma mai opresc sa va salut pe la sala sporturilor sa stitzi ca m-am lasat la mana mea ... Poate o sa zicetzi: Si ce qp mea ... crezi ca ne intereseaza ? Probabil ca nu ... dar relatiile se racesc pe zi ce trece ! Si singurul lucru de care imi pare rau e ca lucrurile nu se spun pe fatza ... ci pe la spate. explicatzia.... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning