Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Performantele Voastre (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/38017-performantele-voastre.html)

leonard 15-04-07 17:02

Re: Performantele Voastre

eu scot 27 de secunde pe 50 de metri la inot....shi cel mai mult intr-o zi am inotat 14 500 de metrii....(in 2 antrenamente....cel de dimineatza 7100 de metrii shi cel de dupamiaza 7400 de metrii).

PYT 15-04-07 17:13

eu pot sa ud si canapeaua daca vreau...

dexter_20 15-04-07 19:53

Odata am mancat 3 panini unul dupa altul (cei din bv stiu cam cum arata un panini) si altadata am mancat 2shaorme mari una dupa alta. Asta nu ar conta daca nu as ava decat 61kg. Ar mai fi si DOAR un cap spart dupa ce am intrat cu 120km\h intr-un copac.

vladimir_VLM 15-04-07 20:25

cu masina presupun. numai atata? eu mama dat peste cap cu dacia cand aveam 6 ani, (nu eu conduceam desigur) si nam avut nimic, ma durut spatele vreo doua zile ;))

DACIA-Wrc 15-04-07 20:43

era bicicleta facuta pentru dual-downhill
era cadru Be 1
furca marzzochi bomber cu cursa de 270
fane fidraulice pe disc...mai multe
si mama o zis ca de 18 milioane sa-mi repar dintii si de restu sa muncesc si sa`mi i`au rate sa mi fac ca nu ea m`o pus sa cobor scarile cu bicicleta :P

platon911 17-04-07 00:36

crek 35 km\h cu tricicleta aveam 4 ani...am legat capra lu bunikmea de tricicleta si am dat cu un fier in ea.:lol:
60km\h cu Tohanu lu tataie la vale dupa deal era sa ii sara dreaq rotile la cat de optate erau :lol:
145km\h cu Dacia 2000 ,5 insi in ea
170km\h cu Opel Astra G Caravane 5 isni in ea si 190 km\h goala
150km\h prin oras prin ploiesti cu BMW 320d cu paket de M...

o tresa pe centura alba la Karate traditional,as mai fi continuat dar au intervenit nijte probleme.
Inot de performanta de mic.....am inotat in baraju Vidraru in apropiere de cabana Cumpana
Shi bun la pat.......:):idea:

Khalis 17-04-07 12:37

Pai.... let's start with the beginning....
la 4 ani pentru k nu puteam sa ma urc pe calul bunicilor m-am multzumit cu the next best thing.... cainele ciobanesc.... a rezistat eroic pana m-a mushcat...
performantze de tocilara.... premii, mentziuni la diverse olimipiade judetzene toata generala shi tot liceul....
la 8 ore dupa ce am luat carnetul l-am busit pe unul cu un Tico....
pot sa conduc non-stop pana la Oradea.... (fac cam 8-9 ore.... mers normal nu de "bat out of hell")
cel mai bun timp al meu Poli B - Ploieshti centru === 35 min (nu pusesera aia radarele pe DN 1 inca)..... :twisted:
ajunge.... k m-a prins modestia..... :twisted:

platon911 17-04-07 15:42

hmmm...dak e vb de timpi Sinaia-Ploiesti(Malu Rosu ) cu 5 insi in ea 28 min.......DN1 era liber in seara aia......doar franari pana la ABS la kmere,iar apoi talpa......:)

BMWfan 18-04-07 18:06

cat faci tu de la sinaia la ploiesti cu 5 insi in ea?acuma nu am carnet si nici prea mare experianta la volan dar am fracut drumul ala de o gramada de ori,si cred ca ai avut mare bafta ca nu ai luat nici o amenda

Eugen_TL 18-04-07 18:43

"nici prea mare experienta" asta as putea sa o spun eu ce am carnet de 1 an sau altii in situatia mea ...dar tu n-ai DELOC ;)

ps: acum la viteza scot 6.5 / anul trecut am scos mai putin dar nu mai exista trecut la el in carnet , ci in carnetu lu altu care nu mai e deocamdata la noi !

PYT 18-04-07 19:37

Quote:

Originally Posted by BMWfan (Post 858533)
cat faci tu de la sinaia la ploiesti cu 5 insi in ea?acuma nu am carnet si nici prea mare experianta la volan dar am fracut drumul ala de o gramada de ori,si cred ca ai avut mare bafta ca nu ai luat nici o amenda

eu zic k mare bafta au avut ceilalti participanti din trafic in cele 35 de min cat a 'pilotat' reisărul nostru pe ruta respectiva (plus cei 4 pasageri ai lui) :rolleyes:

Khalis 18-04-07 21:55

PYT..... ai incurcat timpii, mey.... :D .... eu am facut 35 min pana in Ploieshti.... sa vezi scartzait de cauciucuri pe Podul Grant..... :-P .... Noroc pe ceilaltzi.... probabil.... k mergeam k dementa cu faza lunga aprinsa de ziceai k e pom de craciun meganu' ... :twisted: .... trebuia sa-i vezi kum se dadeau totzi din calea mea :-P .... that was fun..... :twisted:

TSC-Us 21-04-07 01:54

am fost campionul tarii la rugby cu echipa la 8-ari(cand avam 10-11 ani,nici nu mai tin minte sigur)!echipa se numea Callatis-Mangalia(sunt din mng)!
am fost in franta si lituania in cantonamente si "schimb"de experienta pe la 14 ani...
prin 98 m-am lasat!

acum performanele mele sunt: mananc un pui intreg(grill,rotisor in toate stilurile...) ,sau 3 shaworma mari...deastea...:))

a...acum mai joc tenis de camp as sa mai fac miscare...
acum 2 zile am jucat 2 ore!!!si nu am facut febra!

Psycho 21-04-07 21:47

io ma uit la tv o zii intreaga fara sa ma plictisesc

SHOGUN-A8 22-04-07 19:12

Pe orice program?! :-?

All times are GMT +2. The time now is 15:52.

- Copyright 2026 4Tuning