![]() |
Re: Ultimate Virtual Tuning Days On Scene - Hotnews
trebuie sa tinem o discutie pe virtual, cu tema: "qui prodest"
|
mai trimitem ?
|
Quote:
adik maine pe 1 aprl toti participanti o sa intre gratis?...facandu'se o lista azi la poarta? |
am gresit topicul, stergeti va rog |
pauza pe la panou pe acolo....cativa insi dezinteresati si cam atat...
|
sunt dezamagit de c am vz ... lipsesc o gramada de lucrari ... au venit noi lucrari de la tipografie ... iarasi o gramada de dubluri ... mie tot imi lipsesc 3.
sper k jurizarea sa facut sau se va face cu toate lucrarile in fata... preferabil p calculator ... si nu in fata panoului ... |
deci foarte foarte foarte praf tot nu mi-a aparut si spatele d la masina pe panou si chiar nu imi convine asa ca faceti cv repede(2D BRUSH);)
|
Quote:
|
are cineva o poza cu panoul sa vdm dak au aparut toate acu !?
|
eu ce sa zic am vzut lucrarile care venise multe la 3d ....si o gramada de dubluri...:-< mie tot nu mi-au aparut 2 poze dar asta este
|
3 Attachment(s)
uite pozele cu lucrarile care erau la 2d si freehand inainte sa plec
|
dap...a2-a lucrare a mea tot nu a aparut...si presupun ca nici nu o sa mai fie pusa:(
|
nici mie a doua si nici nu mai imi fac mari sperantze....
|
am fost,am vazut,mi-a placut shi am plecat:)...asta a fost ieri....chiar a fost mijto..shi organizarea zic ca a fost buna fata de anu trecut chiar daca au aparut mici inconveniete...shi cand m-am dus la panou....nu am vazut pe nimeni pt ca nu cunosteam(asta inainte cu juma de ora de show-ul burn-out)...dar am vazut 3 organizatori ai evenimentului 4tuningday...care dezbateau parerile lor asupra lucrarilor.....pe 1 din ei il stiam de anu trecut pt ca el a prezentat anu trecu shi avea shi un ecuson in piept...:)..o sa vin cu siguranta shi la anu...sper sa fie mai mijto de atat:)...
|
mda e clar ... o sa iasa un *** ... kiar imi facusem sperante k nu o sa fie ca anu trecut ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning