Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   Ultimate Virtual Tuning Days On Scene - Hotnews (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/37232-ultimate-virtual-tuning-days-on-scene-hotnews.html)

Gratzian 31-03-07 08:23

Re: Ultimate Virtual Tuning Days On Scene - Hotnews

trebuie sa tinem o discutie pe virtual, cu tema: "qui prodest"

giubau_v8 31-03-07 09:11

mai trimitem ?

ra2 31-03-07 09:55

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 826046)
pntru maine
toti participantii au invitatie pe baza de lista duminica la prmiera, lista la poarta.
in plus, mai am niste surprize pentru voi.

adik maine pe 1 aprl toti participanti o sa intre gratis?...facandu'se o lista azi la poarta?

tng 31-03-07 10:14

am gresit topicul, stergeti va rog

giubau_v8 31-03-07 18:14

pauza pe la panou pe acolo....cativa insi dezinteresati si cam atat...

Ace Axel 31-03-07 19:02

sunt dezamagit de c am vz ... lipsesc o gramada de lucrari ... au venit noi lucrari de la tipografie ... iarasi o gramada de dubluri ... mie tot imi lipsesc 3.

sper k jurizarea sa facut sau se va face cu toate lucrarile in fata... preferabil p calculator ... si nu in fata panoului ...

Japan_tuner 31-03-07 19:51

deci foarte foarte foarte praf tot nu mi-a aparut si spatele d la masina pe panou si chiar nu imi convine asa ca faceti cv repede(2D BRUSH);)

ruver 01-04-07 03:48

Quote:

Originally Posted by Japan_tuner (Post 826826)
deci foarte foarte foarte praf tot nu mi-a aparut si spatele d la masina pe panou si chiar nu imi convine asa ca faceti cv repede(2D BRUSH);)

deci astazi (adica ieri... pe la ora... nu mai stiu cat erea ceasu ca eream debusolat...) au aparut restul lucrarilor... tot ce nu a fost afisat azi nu a fost trimis pana ca lucrarile sa fie trimese la tipografie... deci...

Ace Axel 01-04-07 10:30

are cineva o poza cu panoul sa vdm dak au aparut toate acu !?

P.I.M.P boy 01-04-07 11:11

eu ce sa zic am vzut lucrarile care venise multe la 3d ....si o gramada de dubluri...:-< mie tot nu mi-au aparut 2 poze dar asta este

Nubyan 01-04-07 12:32

3 Attachment(s)
uite pozele cu lucrarile care erau la 2d si freehand inainte sa plec

giubau_v8 01-04-07 12:57

dap...a2-a lucrare a mea tot nu a aparut...si presupun ca nici nu o sa mai fie pusa:(

Japan_tuner 01-04-07 12:58

nici mie a doua si nici nu mai imi fac mari sperantze....

frost_dani 01-04-07 13:13

am fost,am vazut,mi-a placut shi am plecat:)...asta a fost ieri....chiar a fost mijto..shi organizarea zic ca a fost buna fata de anu trecut chiar daca au aparut mici inconveniete...shi cand m-am dus la panou....nu am vazut pe nimeni pt ca nu cunosteam(asta inainte cu juma de ora de show-ul burn-out)...dar am vazut 3 organizatori ai evenimentului 4tuningday...care dezbateau parerile lor asupra lucrarilor.....pe 1 din ei il stiam de anu trecut pt ca el a prezentat anu trecu shi avea shi un ecuson in piept...:)..o sa vin cu siguranta shi la anu...sper sa fie mai mijto de atat:)...

Ace Axel 01-04-07 13:13

mda e clar ... o sa iasa un *** ... kiar imi facusem sperante k nu o sa fie ca anu trecut ...

All times are GMT +2. The time now is 12:38.

- Copyright 2026 4Tuning