Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Opel (https://forum.4tuning.ro/326-zona-tehnica-opel.html)
-   -   Discutii despre Opel - generalitati (https://forum.4tuning.ro/326-zona-tehnica-opel/3673-discutii-opel-generalitati.html)

VPR`u 25-03-05 11:50

:lol: :lol: :lol: ok DMX .sa vad ce fac in deplasare cu baietzii din Brasov :twisted: :twisted: :evil: (daca dau de ei )

ahoe 27-03-05 23:39

Salutare ! As avea shi eu nevoie de niste sfaturi . Am gasit un kadet de vanzare la 600Euro. Din punct de vedere al tablei e ok insa cred ca are ceva la ambreiaj . Atunci cand te dai la ea motorul se tureaza insa masina nu accelereaza . Motorul e de 1.3 . Eu oricum dak o iau vreau sa pun un motor GSi insa pana gasesc motorul shi o sa am banii necesari vreau sa merg cu asta asa ca m-ar interesa cam cat m-ar costa reparatie shi dak merita .

In al-2lea rand cam cat m-ar costa un transplant cu tot cu motor Gsi , cu montare shi cu omologare .

steaua23 28-03-05 00:02

poate ma ajutati si pe mine pls ... https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=6350

X-Ray-Eyes 28-03-05 00:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ahoe\"
Salutare ! As avea shi eu nevoie de niste sfaturi . Am gasit un kadet de vanzare la 600Euro. Din punct de vedere al tablei e ok insa cred ca are ceva la ambreiaj . Atunci cand te dai la ea motorul se tureaza insa masina nu accelereaza . Motorul e de 1.3 . Eu oricum dak o iau vreau sa pun un motor GSi insa pana gasesc motorul shi o sa am banii necesari vreau sa merg cu asta asa ca m-ar interesa cam cat m-ar costa reparatie shi dak merita .

In al-2lea rand cam cat m-ar costa un transplant cu tot cu motor Gsi , cu montare shi cu omologare .

Ai ambreiajul dus !

Transplantul cu tot ce ai nevoie in jur la 1000 euro fara modificari majore la motor si omologare.

DnI 28-03-05 09:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ahoe\"

cu ~ 2.500.000 cumperi un disc nou in cazul in care nu o sa fi nevoit sa schimbi tot kitul, rulmentul si placa.

pana nu dai jos sa vezi ce are nu prea poti sa zici nimic sigur...

radu_aldea 28-03-05 09:35

are cineva un cd player original de opel corsa c. daca da, sa ma anunte si pe mine

Ovidiu 28-03-05 13:49

ahoe, mai bine ia-ti un abreiaj mai ieftin si mai prost, oricum te va tine pana iti schimbi motorul, daca nu dureaza prea mult; la urma urmei, trebuie schimbat discul cu placa din nou daca vrei gsi (nu sunt sigur, dar cred ca nici cutia nu are aceeasi prindere)

HolySoul 31-03-05 11:49

ma bucur ca am facut topicul asta vad ca o inceput sa se miste treburile.
Ce ziceti de o intalnire intre noi toti ?
:)

Eu cand am luat masina avea pe ea totu original poprietaru nu schimbase absolut nimic la masina nici macar o bujie . Si totusi masina mergea foarte bine . Nu cred ca-s multe masini care rezista la drumurile din romania ...

Am un Philips car 400 original care o venit pe masina mea. Interesat careva ?:)

DRooPY 01-04-05 11:34

Bai fratzilor am si eu un Opel Astra e Caravan ce e drept este un pic mai greu ca un Sedan , `93 fabricatie are si el un motor de 1,4 si 44Kw ( cea mai slaba motorizare ) sunt mandru de el merge fara probleme are un pic de rugina la aripi in spate ( are si el 12 ani ) in rest e bun ,este masina de familie , i-am pus si eu evacuare Sebring ( intermediara si finala cu mici modificari) niste jante pe `14 un filtru acum nu stiu ce sa fac ,ma gandeam la un transplant ( ceva cum a facur Xray) da va cer si voua parerea

D_M_X 01-04-05 13:03

Cel mai bine vrb cu andrei.Din cate stiu eu el are partea fata de calibra.Daca vrei sa faci ceva calumea pregateste 1000 1500 de e si o sa scoti ceva super

VPR`u 22-04-05 00:30

bahhhhhhhhh nu mai zice nimeni nimik pe aici ... CLUB OPEL..... :cry:

catalin rs4 22-04-05 01:00

opel power!!!! :D

HolySoul 22-04-05 03:26

cel mai bine ar fi sa facem cumva sa ne ajutam cu piese sfaturi , etc ...de ex. care ma ajuta sa-mi fac si eu masina ? :D

VectraDTI 22-04-05 08:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HolySoul\"
ma bucur ca am facut topicul asta vad ca o inceput sa se miste treburile. Ce ziceti de o intalnire intre noi toti ?

Pai noi o sa ne intalnim la gratar duminica (opelishtii). Daca vrei sa vi, PM me!
PS : toti opelistii sunt invitati, si nu numai !

Ovidiu 22-04-05 12:30

daca vor veni cat de curand mai multe informatii cred ca ar veni si mai multi opelisti; totusi, numai maine nu-i poimaine

All times are GMT +2. The time now is 06:56.

- Copyright 2026 4Tuning