![]() |
Re: faruri=orga de lumini vectra b cu amp 1.48kW-> cum remediez/atenuez efectul asta
TOATE masinile prevazute cu 2 baterii au releu separator. intr-adevar, atentie la identificare.
si nu vb doar de jeep-uri. cam toate masinile fabr dupa 2000 (daca nu cumva si mai vechi....) clasa "mai spre business" Combinatie buna pt cine il tine buzunarul, alternator si releu separator de mercedes w211: 200amperi iar releul e de 300 pe varianta AVANGARDE. se gasesc si pe unele A6, etc.... |
Re: faruri=orga de lumini vectra b cu amp 1.48kW-> cum remediez/atenuez efectul asta
Quote:
ale lui ludovic vreo 6,7 ani..nu stiu exact.el iti poate spune mai exact Quote:
|
Quote:
Ultima mea intentie ar fi sa iau in deradere sfaturile tale. Nu te mai intrebam daca nu credeam ca esti capabil. sincer. Chiar nu stiu d c te-ai suparat |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cunosc persoana care a legat Plumbul in fata al masinii, si un deep sigilat in spate si sa vezi dracie ca de 2 ani nu are nimica, si ambele baterii sunt diferite! Dar probabil ca e un caz mai aparte si tot la releu se ajunge.
Cei cu experienta ca bigu trebuie pe cuvand crezuti! ;) |
un raport curent disponibil/curent consumat pe masina in cauza avem ?
|
Quote:
|
Daca te uiti bine eu am dat primul idee cu doua baterii si releu de separare intre ele, pentru ca sunt diferite, si am fost primul din topic care a zis acest lucru, daca cineva citeste post cu post. Imi cer scuze fata de Bigu, cel mai experimentat care a postat in topicul asta, dar dat fiind costul mare ar releului de separare, am zis ca se poate incerca si cu bateriile in paralel fara releu, mai ales ca nu te supui nici unui risc.
|
Quote:
Bine ca toata lumea cunoaste pe cineva care a facut ceva. Bazat pe afirmatia ta legata de prietenul tau imi permit sa dau un exemplu: De ce mai punem fuzibile pe alimentari, in mai putin de 5% din sisteme se intampla ca acea siguranta sa pateasca ceva. Una e sa nu-ti dai seama ce e carpeala, alta e sa ai obrazul gros si sa nu accepti niste lucruri. Felicitari! |
Silviu.o
Nu stiu la ce te referi cand zici legate in paralel...una langa alta... Ideea e ca pe turism oricum le-ai "lega" tot in paralel trebuie sa ajunga ( plus la plus si minus la minus) ca daca faci vreo serie se intampla lucruri interesante. S-ar putea aprinde farurile fara sa dai din maneta :) Cat despre experimentat veteran profesionist sau alte termene "deochiate", terminati cu astea ca mai am multe de invatat. |
Quote:
Altfel, nu-mi dau seama la ce replica de-a mea te-a deranjat! Stiu ca te-am sunat sa iti cer sfatul, dar bugetul nu-mi permite sa dau 400 lei. Imi pare rau daca te-am deranjat. Merg cuplate 2 baterii identice ca si viata, capacitate etc ca rezistentele lor interne vor fi apropiate. Dar ce stiu de la acel om care le are diferite si merge. Peace si O seara buna! |
haideti sa incheiem polemica.... despre altceva e vb in topic.... multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning