![]() |
Re: !!!Strazi Periculoase In Bucuresti!!!
hahahaha eti cu capu` :))
|
Doamne !!! N-am crezut ca exista asa ceva :shock:
Trec destul de des prin curba aia si mai vad cateodata urme ale 'incidentelor' , dar niciodata nu mi-am imaginat ca au loc atat de multe accidente acolo :shock: |
2 Attachment(s)
Din seria soferii cascadori,care vor sa-si ia zborul de pe sosea cu orice pret !!!!
:tetter: |
Chevroletu ala negru cum a comis-o ? :)
|
cu chevroletul era o "duduie" care zice k nu avea viteza f mare....nu se vede bine in poza,dar e catarat pe stalp.
|
Pentru pescarus sa facut un proiect prin care se va executa un sens giratoriu cu o raza de 35 m si pe el o statuie (ceva de genul celeia de la aviatorilor) si pana la intersectia de la ambasada chineza vor fi puse borduri (ca in otopeni) si in intersectie va fi o insula mare care va delimita o panda specila pt stanga (spre ambasada). Asa nu vor mai avea unde sa prinda viteza prea mare !!!! Si speram sa se micsoreze numarul de accidente !!
Acum sa vedem Administratia Strazilor cand se indura sa aloce bani si pentru executie !!!! |
Am trecut sambata seara pe acolo si mi-am amintit de topicul asta .
Chiar nu pot sa inteleg cum de se infing toti acolo... |
hmmm.....ne-or fi montat astia niste magneti in stalpi ....
sau e fff greu de apreciat cu ce viteza tre sa intri in curba si cd sa franezi |
S-ar putea rezolva simplu cu 2-3 randuri de cocoase pe sens inainte de curba...chiar daca nu sunt atenti la primul la al doilea franeaza sigur...
|
deci nu e adevarat .. accidente mai multe pe strada aia nu am vazut niciodata :)) ... e jale .. daca nu va puneau stalpii va daramau coshmelia :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:38. |
- Copyright 2026 4Tuning