03-03-07, 10:53
|
|
Stage 3
|
!!!Strazi Periculoase In Bucuresti!!!
Probabil k multi nici nu vor citi acest thread ,dar zic eu k este destul de important avand in vedere k au loc din ce in ce mai multe accidente in Bucuresti.Si daca politia rutiera a inceput sa "navigheze" pe internet si sa-i ia in vizor pe cei de pe 4tuning aiurea,poate ar trebui sa citesca si acest thread...Zilele trecute,mai exact 28.02.2007,miercuri,pe Bd-ul NICOLAE CARAMFIL (portiunea de langa ambasada chineza),incepand de la ora 13:00 pana la 21:00 au avut loc 7 accidente,dintre care 2 masini rasturnate.Se pare k cei de la primarie ar fi aruncat o solutie anti-inghet care s-a transformat intr-un adevarat patinoar.Am sunat la politia rutiera de 4-5 ori si au zis k nu pot sa faca nimic atata timp cat nu exista victime,singurul lucru pe care l-au facut ,au sunat la cei de la Rebu sa-i trimita sa stranga mizeria provocata de accidente (noi avand un showroom exact in curba de la ambasada chineza,mai avem 3 stalpi intregi)...lol...Am sunat si la Prot tv la departamentul de stiri,sa vina sa filmeze,si la fel au spus k daca nu exista victime n-au de ce sa se deranjeze sa vina(desi s-au deranjat sa stea cateva nopti in p-ta Victoriei sa filmeze aiurea,cum se fac "curse ilegale" si alte aberatii).Intr-un sfarsit pe la 21:30 a venit un echipaj de politie sa "sa vada" ce se intampla si sa "se gandeasca" la ce ar putea sa faca...au spus k "nimik".In jurul orei 22:30 a avut loc un al 8-lea accident in care un tanar a murit.....
Last edited by babygirl_nwa; 03-03-07 at 10:56.
|
|
|
09-04-07, 00:15
|
|
Stage 3
|
Re: !!!Strazi Periculoase In Bucuresti!!!
poze de sapt trecuta...
|
|
|
09-04-07, 13:53
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by babygirl_nwa
Probabil k multi nici nu vor citi acest thread ,dar zic eu k este destul de important avand in vedere k au loc din ce in ce mai multe accidente in Bucuresti.Si daca politia rutiera a inceput sa "navigheze" pe internet si sa-i ia in vizor pe cei de pe 4tuning aiurea,poate ar trebui sa citesca si acest thread...Zilele trecute,mai exact 28.02.2007,miercuri,pe Bd-ul NICOLAE CARAMFIL (portiunea de langa ambasada chineza),incepand de la ora 13:00 pana la 21:00 au avut loc 7 accidente,dintre care 2 masini rasturnate.Se pare k cei de la primarie ar fi aruncat o solutie anti-inghet care s-a transformat intr-un adevarat patinoar.Am sunat la politia rutiera de 4-5 ori si au zis k nu pot sa faca nimic atata timp cat nu exista victime,singurul lucru pe care l-au facut ,au sunat la cei de la Rebu sa-i trimita sa stranga mizeria provocata de accidente (noi avand un showroom exact in curba de la ambasada chineza,mai avem 3 stalpi intregi)...lol...Am sunat si la Prot tv la departamentul de stiri,sa vina sa filmeze,si la fel au spus k daca nu exista victime n-au de ce sa se deranjeze sa vina(desi s-au deranjat sa stea cateva nopti in p-ta Victoriei sa filmeze aiurea,cum se fac "curse ilegale" si alte aberatii).Intr-un sfarsit pe la 21:30 a venit un echipaj de politie sa "sa vada" ce se intampla si sa "se gandeasca" la ce ar putea sa faca...au spus k "nimik".In jurul orei 22:30 a avut loc un al 8-lea accident in care un tanar a murit.....
|
Acum trebuie facut in felul urmator:
Daca ai anuntat de cateva ori si ai primit raspunsul asta, nu pot face decat o mica sesizare ... ii suni pe cei de la primarie si le poti spune... ca atata timp cat sesizarea ta a fost ignorata de rutiera si protv se poate face ditamai tam-tam-ul pentru ca:
- politia a avut nerusinarea sa spuna ca daca nu sunt victime nu are rost sa intervina ...
- pro tv care cauta mereu acel senzational ... gasesc "pustii de bani gata cu masini de la taticu' si de la mamica", dar nu gasesc ce este important ...
Pentru Pro TV nu exista din partea mea decat ... multa carne la congelator pe care sa o consume cu mult drag ... eventual sa o si linga inainte ...
Ma uimeste prostia din tara asta ...
|
|
|
14-04-07, 02:04
|
|
Stage 3
|
cik vor pune limitator de viteza...
|
|
|
14-04-07, 10:54
|
|
Stage 5
|
cacat, si se va rezolva problema?
asa se intampla ii doare-n .|. pe toti.
mi cam groaza dar pe zi ce trece tot mai tare ma bate gandu sa emigrez in alta parte sa uit de romania sau daca nu uit sa zic ca capitala ii budapeste nu bucuresti, o zic cu mana pe inima ca la noi, la nimeni
|
14-04-07, 22:10
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
scuze da nu cred ca emigrarea e o solutie.....parearea mea: m-am gandit si io ....dar daca am emigra noi nu s-ar mai schimba nimic...probabil asta e mentalitatea romanului......daca eu sunt bine nu ma intereseaza de cei din jur.......repet.....la fel si cu politicienii....culmea am avut si contact cu unii care sunt acum la guvernare si ii stiu dinainte....si vreau sa zic ca majoritatea s-au schimbat cu 180 de grade....pe scurt ii doare in ass de restu care i-au ajutat sa ajunga unde sunt......da se mai gaseste un nebun ca mine care sa plateasca cam tot timpu ca a zis cuiva adevaru in fatza....si culmea adevaru doare in romania....scuze de offtopic..da n-am putut sa ma abitn
|
|
02-05-07, 14:20
|
|
Stage 3
|
asta s-a intamplat acum 10 minute...IAR..
|
|
|
02-05-07, 14:37
|
|
Stage 5
|
mno acuma ce raspuns o dat politia?
|
|
|
02-05-07, 16:35
|
|
Stage 5
|
"facea curse ilegale"
|
|
|
02-05-07, 19:42
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
dar a dat....i`a sarit si arcu
creca a avut si viteza
|
|
|
02-05-07, 23:39
|
|
Stage 3
|
lol..n-au zis absolut nimik..."probabil ati avut viteza"..dar c conteaza....
|
|
|
20-05-07, 19:45
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [VW] [BMW]
|
strada mea era groaznica si a stat asa multi ani...toti prietenii mei injurau cand intrau pe strada si si omorau masinile...s au simtit de abia acum 2 ani sa o repare si dupa asta a venit apanova si au luat o de la capat cu "capcanele"...ca la noi la nimeni...
e un cerc vicios din care numai noi, soferii, iesim pagubiti
VW New Beetle, 2002, 1.6 SR, 102cp
|
|
|
01-07-07, 21:46
|
|
Stage 3
|
asta s-a intamplat ieri pe la 7:00 dimineata...solutia politiei...parapeti
|
|
|
01-07-07, 21:58
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
asta e langa herastrau, stiu si eu curba aia, era sa intru si eu la voi in curte peste bmwuri... dar nu stiam ca a murit cineva acolo... urata treaba cu politia si pro tv'ul. Poate ca dupa ce a murit tipul ala trebuia sa suni la pro tv iar sa le spui situatia avand in vedere ca toate apelurile la politie sunt inregistrate, si poate poate s-ar fi luat masuri impotriva proastei de la dispecerat care a refuzat sa ia masuri...
|
|
|
01-07-07, 22:06
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Dimitris
asta e langa herastrau, stiu si eu curba aia, era sa intru si eu la voi in curte peste bmwuri... dar nu stiam ca a murit cineva acolo... urata treaba cu politia si pro tv'ul. Poate ca dupa ce a murit tipul ala trebuia sa suni la pro tv iar sa le spui situatia avand in vedere ca toate apelurile la politie sunt inregistrate, si poate poate s-ar fi luat masuri impotriva proastei de la dispecerat care a refuzat sa ia masuri...
|
hmm...dar poti veni cd avem deschis...
eeh,dar pro tv-ul are treaba cu baietii de la curse ilegale si cu masinile tunate...
deja s-au facut 4 luni din ziua/noaptea cu 8 accidente,nu s-a luat ink nicio masura...scuze,ba da..au pus un semn de restrictie a vitezei,pe care oricum nu-l vede nimeni
|
|
|
|
|