![]() |
Re: CRITERII Best Autohtona?!?!
Quote:
|
Quote:
Cuminte nu am fost nici cand aveam 3 ani ! Vorbim de Romania ... nu de afara ! Ca nu traim in Congo pe Marte sau in Japonia ... Deocamdata traim in Romania ! |
e tuning show si fiecare vine cu ce poate
|
Quote:
|
si crezi ca daca masinile personale ar fi separat....nu e cam aceiasi chestie?pt ca u poate dispui de mai multzi banii si ai investit mai mult in masina fata de x?asa e si cu masina de firma fata de a ta de ex....uite la 4tuning day o sa fie prezent coupeu nou de la rieger si fac pariu ca nu o sa ia premiu o sa ia tot o masina de la noi....
|
Quote:
Quote:
|
vino linistit si participa cu ele atunci!!!
|
Quote:
|
Voi chiar nu aveti ce face aici.. nu va mai certati atata ca nu are nici un rost... O sa traim si o sa vedem ce o sa fie. Nici mie nu mi-ar conveni sa fie incadrate toate la un loc. Presupun ca daca nu anul asta la anul, organizatorii o sa ia masuri si toata lumea o sa fie impacata, pentru ca (presupun) ca si acesta este un motiv pentru care exista forulu: sa se vina cu sugestii si parerei ca sa se realizeze ceva frumos.
|
Quote:
|
Quote:
cred ca vorbea.. de varianta SUV :D |
Quote:
inca din prima pagina s-a pus problema BEST AUTOHTONA /BEST AUTOHTONA DEMO CORPORATE. argumente pro sunt o mie unu, argumente contra sunt doar cele care sustin ideea ca inca nu se stie cate vor veni din fiecare categorie. ("numarul masinilor inscrise la categorie va determina fezabilitatea impartirii in categorii si subcategorii,"). deci... daca vor fi, organizatorii ne asigura ca vor lua in calcul propunerile noastre, corecte de altfel. |
http://www.rieger-tuning.de/Modellsh...e92_coupe.html
ma refer la suvu asta... |
Quote:
Quote:
piu-piu ?!?!? :lol: :lol: :lol: |
nu te inteleg!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning