Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

Skma 13-05-07 13:38

Re: GSI in curs de modificare

Da asa sunt si eu urmeaza sa o bag la ciocanit sa scap de ruginica ! Si de motor inca nu as vrea sa-l schimb incerc sa vad ce pot sa mai fac din el !

Pistoanele de SEH sunt 2.000.000 bucata noi !;) Si axa de SEH e 3.000.000!
Si calculatorul nu e neaparat nevoie sa-l schimbi ii faci un cip si ai rezolvat si problema asta !;)

Cu modificarile astea nush daca ajungi chiar la 130 -135 de cai dar 115+ sigur:D

dany_let 13-05-07 14:37

iti vand eu seh, cu 400 de euro, cu toate anexele!!!!!

bobby_gsi2 13-05-07 22:25

Dany eu vroiam numai axa de seh, dar iau in calcul si varianta asta. Gandul meu tot la un let e.....dar pana atunci.....tre sa fac tranzitia cu un c20xe. Intai sa ii fac eu tablaraia si apoi vad cu propulsorul :). Am uitat sa pun poze cu volanul....mie unu` imi place.

MKE 13-05-07 22:29

baietzi pt vanzari/cumparari & stuff va rog folositzi cu incredere pm-ul ....

dany_let 14-05-07 10:51

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 899455)
baietzi pt vanzari/cumparari & stuff va rog folositzi cu incredere pm-ul ....

si daca eu n0-am incredere in PM..??? poate vad si altii?? probleme???

bobby_gsi2 14-05-07 22:29

Mi-au venit sigurantele de capota, OMP din aluminiu....maine sper sa le fac poze. Trebuia sa asortez jantele cu ceva si alea mi s-au parut cele mai potrivite :P

bobby_gsi2 29-05-07 22:45

4 Attachment(s)
A inceput calvarul......sper sa termin cat mai repede

Skma 30-05-07 10:23

Omu spor la munca ! Cat de curand o sa intre si a mea la asa ceva ...:D

bobby_gsi2 30-05-07 11:33

Mersi......sa ai si tu spor la munca. Eu cat de cat scap usor, praguri schimbate si sprancenele de la aripile spate plus un petec la podea.....in rest masina e originala. Ce ma deranjeaza pe mine e ca nu mi se mai deschide trapa si tre sa dau plafonu` jos. Vreau si eu sugestii cu privire la vopsea dar nu portocaliu si alte culori din astea...masina va fi vopsita tot rosu dar tre sa aleg nuanta. Stiu sigur ca o sa am clienti la zgarieturi si tocmai de asta aleg o culoare mai simpla.

Skma 30-05-07 12:34

e boala lor si eu tot la fel am de schimbat pasajele de spate la vectra mea si pragurile :lol: ! Ca si culoare ar merge un rosu perlat sa bata asa spre portocaliu ala inchis!:-)

bobby_gsi2 31-05-07 23:33

Nu bag banii in vopsea scumpa si deosebita.....o fac un rosu frumusel sii ii ajunge. M-am tot uitat la ea si m-am gandit ca tot e desfacuta.....o sa ii mai intaresc caroseria ca se stie ca e cam flexibila. Ii dau aft-uri de sudura din 3 in 3 cm.

rhadu 01-06-07 10:52

tu acum esti in bucuresti?

bobby_gsi2 01-06-07 11:45

Nu sunt din bucuresti.....masina are numere de bucuresti ca nu am trecut-o inca pe numele meu.....o trec dupa ce o termin. Sunt curios daca ii schimb terminatia la toba cu una Borla....se modifica oare zgomotul avand in vedere ca toba mea e sport?

georges14 01-06-07 14:40

depinde ce vrei sa pui, banuiesc ca a ta are absorbtie de zgomot, daca pui una fara se schimba sigur

bobby_gsi2 01-06-07 23:34

Nu are nici a mea absortie.....dar am vazut ca nu se mai poarta tobele cu terminatia in sus...si am zis sa ii fac update la look :) .Zgomot face si acum de innebunesti....eu sper doar sa se auda mai infundat. O sa aflu eu....dar cred ca peste vreo doua saptamani....sper. Daca nu.....fac in asa fel sa fie mai silentioasa....si sa se auda decat zgomotul de la filtrul de aer.

All times are GMT +2. The time now is 01:14.

- Copyright 2026 4Tuning