Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Starea curselor auto (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto.html)
-   -   O NOUA CURSA ILEGALA........ (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto/3380-cursa-ilegala.html)

EvLSant0S 27-01-05 23:08

Tocmai de aceea 4 Speed Squad este in curs de legalizare... ;)

Atata timp cat vor EXISTA legale , nimeni nu va mai merge la.... cel putin din partea noastra ;)

maryo 27-01-05 23:38

Fiecare poate sa creada orice despre clubul asta din care fac parte destul de multi!
Unii spun ca suntem un club unit,altii ca suntem un club de \"terminati\".altii ca facem curse ilegale!
Pana la urma e treaba voastra ce credeti-nu o sa ma mai zbat sa va schimb parerea!
Cine ne stie si a discutat cu noi stie clar pozitia noastra!
Cat despre \"luat foc\"-avem motive sa luam foc-dar nu conteaza nici asta!Din toate cluburile din Bucuresti-normal 4SpeedSquad face curse ilegale!cat despre locatia precizata mai sus de dl Sebastian-acolo este locul de intalnire vara-asta o stiu multi oameni din alte cluburi care au vrut sa ne onoreze cu prezenta in trecut!
Atat am avut de precizat!
Salutari la toata lumea,fie ca fac parte din cluburi fie ca nu!
Multa bafta!

F_L_R 27-01-05 23:49

-Deci sunt in masura sa va spun ce masini de la NSLau fost acolo!!!!!
-Golful Alb.....care a fost spectator!!!!!!
-BMW negru Urs cu (B-33-BOH) care s-a dat cu BMW Alb Perlat B-xx-BJP.
-Dar sunt in masura sa spun ca a fost o cursa ILEGALA organizata de MICUTZU si implicit MIDNIGHT RACERS dat fiind participarea in masa a masinilor de la ei!!!!!!
-Daca cineva ma poate contrazice o poate face aici!!!!

vec 27-01-05 23:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"
-Dar sunt in masura sa spun ca a fost o cursa ILEGALA organizata de MICUTZU si implicit MIDNIGHT RACERS dat fiind participarea in masa a masinilor de la ei!!!!!!

florica.... daca ne-ai spus la tancabesti.... cunoastem noi pe cineva care e indragostit de locul asta... :) :) :))

SEBASTIAN 27-01-05 23:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Tocmai de aceea 4 Speed Squad este in curs de legalizare... ;)

Atata timp cat vor EXISTA legale , nimeni nu va mai merge la.... cel putin din partea noastra ;)

Sa inteleg ca ilegalele sunt conditionate de legale?
Ti se pare corect si indreptatit sa existe ilegale cat timp nu sunt legale?

SEBASTIAN 28-01-05 00:04

Re:

Quote:

B|shOp-VR6 28-01-05 00:07

Ilegalele nu sunt conditionate de nimic, decat de vointa celor care le practica. Cand practicantii ilegalelor isi vor da seama de pericolele la care se expun si de pericolele la care ii expun pe ceilalti, probabil vor disparea. Existenta legalelor este doar un punct de plecare spre combaterea ilegalelor, mai departe, totul depinde de cursanti.

SEBASTIAN 28-01-05 00:08

Re:

Quote:

Bine ca macar tu arati cine a gresit.
Ai putea sa incerci mai mult sa ti sub control participarea membrilor.

SEBASTIAN 28-01-05 00:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maryo\"
Fiecare poate sa creada orice despre clubul asta din care fac parte destul de multi!
Unii spun ca suntem un club unit,altii ca suntem un club de \"terminati\".altii ca facem curse ilegale!
Pana la urma e treaba voastra ce credeti-nu o sa ma mai zbat sa va schimb parerea!
Cine ne stie si a discutat cu noi stie clar pozitia noastra!
Cat despre \"luat foc\"-avem motive sa luam foc-dar nu conteaza nici asta!Din toate cluburile din Bucuresti-normal 4SpeedSquad face curse ilegale!cat despre locatia precizata mai sus de dl Sebastian-acolo este locul de intalnire vara-asta o stiu multi oameni din alte cluburi care au vrut sa ne onoreze cu prezenta in trecut!
Atat am avut de precizat!
Salutari la toata lumea,fie ca fac parte din cluburi fie ca nu!
Multa bafta!

Intelege ca nu am nimic cu clubul 4ss ci cu cei ce arunca cu noroi pe imaginea acestui club, iar voi intern poate ca ar fi bine sa luati masuri.
Ce spun in continuare e valabil pentru oricine, voi hotarati LEGALE sau ILEGALE nimeni altcineva. Cum sa reactionezi mai ales fata de un club care doreste dialog implicare in cursele legale si e al doilea dupa organizator cand mi se vorbeste de ilegale?
Va rog sa va ganditi bine si sa hotarati LEGALE sau ILEGALE ca sa stiu si eu ma zbat sau nu pentru ceva.
Sunt curios la urmatoarea miscare daca o sa mai fie cine mai participa, poate totul a fost un accident si atunci ...

F_L_R 28-01-05 00:24

-Nu am impus la nimeni sa nu participe !! Am crezut ca toti cunosc orientarea NSL !!!!! Prin statut sunt obligat sa particip la combaterea Curselor Ilegale. Nu acest lucru este important !!!!!Important este ca lumea sa-si dea seama ca sunt \"folositi\" . Modul de organizare a cuselor ilegale din ziua de astazi nu este unul real!!!!
-Micutu si Midnight Racers au organizat aceasta Cursa Ilegala din neputinta de a mai face ceva in cadru organizat. Realizand ca pierd teren mult in Lumea Curselor ramnea singura alternativa...O ILEGALA.
-Multa lume nostalgica si poate multi oameni care nu au gustat la momentul potrivit Ilegalitatea au fost acolo. Este treaba lor , dar cand vor vedea adevarata fata la Legii in materie de Organizate , Participare la o astfel de cursa eu cred ca majoritatea vor da inapoi.

SEBASTIAN 28-01-05 00:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Ilegalele nu sunt conditionate de nimic, decat de vointa celor care le practica. Cand practicantii ilegalelor isi vor da seama de pericolele la care se expun si de pericolele la care ii expun pe ceilalti, probabil vor disparea. Existenta legalelor este doar un punct de plecare spre combaterea ilegalelor, mai departe, totul depinde de cursanti.

Nu inteleg de ce cei ce au participat nu-si exprima parerea si crezul aici de ce sunt altii la inaintare, valabil si pt NSL sau Insomnia?

SEBASTIAN 28-01-05 00:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"

B|shOp-VR6 28-01-05 00:29

Aici doar mi-am spus un punct de vedere, nu am fost aruncat la inaintare. Sa vorbeasca cei care au fost, nici eu nu stiu care au fost exact. Din clubul nostru stiu doar ca a fost Aki cu masina, in rest doar gura-casca.

F_L_R 28-01-05 00:41

-Vreodata prin minte va trecut ca ati fost atrasi la o asemenea cursa intentionat pentru a va scinda relatiile voastre cu cu alte cluburi???Implicit ma refer la NSL si LR. Chiar nu vedeti ca toti membrii cluburilor care au fost acolo vor fi folositi impotriva principiilor de baza.
-mr se mandreste cu prezenta membrilor cluburilor la o ilegala. Tot ei vor sari sa apere participantii indiferent de cluburi. Dar la baza sta o noua forma de magarie o noua forma de a sabota relatiile intre cluburile care doresc legalitate.
-Deja nu se mai urmareste o cursa de placere ....acum sunt interese. Va recomand sa nu mai \"puneti botul\" la farse ma astept sa nu fie o farsa izolata.

B|shOp-VR6 28-01-05 00:44

Nu cred ca s-a gandit vreun membru al vreunui club la asta... cred ca pur si simplu dorinta de a calca acceleratia si eventual clarificarea unor provocari, precum si dorinta de a mai participa la ceva ce se organiza saptamanal i-a atras.

All times are GMT +2. The time now is 23:30.

- Copyright 2026 4Tuning