![]() |
Re: A4 B8 Sportline - audiomobil
Ce nu face omul sa isi indeplineasca visul!!!
Spor a lucru si poate ajungi la o etapa sa o ascultam si noi;) |
6 Attachment(s)
Dupa doua zile de decupat bordul cu caterul am ajuns la un rezultat satisfacator. Am fixat difuzoarele de medii cu silicon. Nu sunt tocmai multumit de estetica lucrarii dar am avut noroc cu capacele de la bord care astupa in totalitate toata uratenia lucrarii.
Important este ca difuzoarele sunt perfect functionale si am constatat ca media asta este un mare plus in sistemul meu audio. Urmeaza schimbarea amplificatorului pentru tweetere si medii. |
1 Attachment(s)
Incinta realizata de Sound Customs Car Audio. Suna foarte bine si destul de tare, momentan difuzorul este in rodaj.
|
care kg are dd? te intreb pt ca pare monstros de mare :D as vrea sa il aud si eu zilele astea sa imi fac o impresie/ comparatie cu al meu eu am un helix 12 splx poate imi fac o idee de incinta :D oricum asa ca idee sa vad cam ce stie sa faca un 12 " :twisted:
pareri.. impresii .. :shock: |
Incinta este realizata din tego - deci este mai usoara fata de MDF. Difuzorul este destul de greu, abia am urcat si coborat cu el in brata de la etajul doi.
Sunt foarte multumit de realizarea incintei si cum se aude difuzorul. Pe raza de 50 m ce l putin se uita toti...ca la circ... cred! Te astept la o auditie oricand. Seara ma gasesti, prin centru. Astazi am schimbat si midbasii Brax matrix 6.1pp cu Micro Precision seria 3 3.16. |
9 Attachment(s)
In urma modificarilor realizate la fetele de usi trimurile originale nu mai intrau in lacasurile lor. Suprafata fetei de usa a fost ingrosata cu cel putin 2mm datorita materialului adaugat cand a fost imbracata. Intrucat trimurile masinii sunt din aluminiu am decis sa achizitionez un set second, pe care le am pilit cel putin 2mm apoi au fost imbracate in alcantara culoarea - Slate Black.
De ceva timp aveam in cap si modificarea panourilor laterale din portbagaj , sa le intaresc pentru montarea amplificatoarelor de medii - inalte si midbasi pe ele si bineinteles tapitate in alcantara acelasi model ca si la trimuri. Astazi am terminat primul panou de finisat si tapitat. Rezultatul este satisfacator dupa parerea mea. Pe viitor nu as vrea sa ma mai confrunt cu asa ceva, am facut basici la degete si era cat pe ce sa compromit si materialul. Destul de greu acest domeniu. |
19 Attachment(s)
La al doilea panou m am descurcat mai bine! Am inceput sa mi dau seama cum sta treaba cu intinsul materialului pe anumite forme curbate, colturi.
Cateva poze facute la repezeala cu panourile montate si portbagajul aproape finalizat. Ultima poza este upgrade la tweetere si medii. Deocamdata nu sunt in posesia lui. |
Ce de alcantara!
Frumos lucrat |
12 Attachment(s)
Am facut portbagajul asa in ideea de a participa macar odata la o competitie de gen.
Cateva poze mai clare facute pe timp de zi. |
suna foarte bine .. si arata si mai bine in realitate !! like ;)
|
imi place foarte mult cum arata portabajul...felicitari!
|
Salut!
De ce ai schimbat Brax cu Micro precision? |
Quote:
Nici acum nu sunt multumit cum se aud midbasii. La trei midbasi pe usa trebuie sa se auda mai tare, deocamdata sunt in teste. Am testat seria 3 Micro Precision pe o usa , iar pe cealalta am lasat braxu si 2 helixuri si nu sunau mai tare. Vreau sa dau si seria 3 si sa iau un set de helix rs806. Urmeaza sa testez si midbasii de la DD W6.5. |
Pai si crezi ca rs se vor auzi mai tare? Pe spate ai ceva?
https://forum.4tuning.ro/557-difuzoar...-rs-806-a.html |
de ce nu incerci si cu DD AW?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning