Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Vreau sa-mi cumpar masina si nu stiu ce sa aleg (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/31319-vreau-cumpar-masina-stiu-aleg.html)

Dj Nuca 26-01-07 20:55

Re: Vreau sa-mi cumpar masina si nu stiu ce sa aleg

Da intradevar am zis 13 mii dar acuma 1-2 mii in plus nu e foc ... Daca ma intrebi care e masina visurilor mele am scris cred mai sus BMW M3 2004... Acum ceva timp visam sa gasesc masina asta , la banii astia , in germania. Nu se poate. Este mult mai scumpa. (si probabil chiar daca ash gasi-o la banii astia ar fi rupta si nu ash avea bani de intretzinere) Eu nu cunosc foarte multe despre masini, nu stiu ce sa aleg, De aceea am inceput din timp sa caut si sa cer sfaturi pentru ca atunci cand va veni vremea sa stiu exact ce si cum vreau. Nu pot sa spun ce vreau exact de la o viitoare masina pt ca ori cum ash zice-o ash descrie masina perfecta. Asta pt ca nu stiu ce ofera fiecare firma si ce performantze atinge fiecare model... Deasta astept ca voi sa-mi datzi idei sa venitzi c nume concrete, cu lincuri, c poze, cu ce vretzi voi. Ce va place voua....

Dj Nuca 28-01-07 02:55

A si inca ceva datzi-mi si mie o idee de un numar de imatriculare de constantza repet (CT) care sa sune marpha sau stiu eu sa pun niste liniutze ceva si sa fie un cuvant marpha. (cum este CT-60-UPE... CT-C0UPE) ceva de genu ma gandesc de un an jumate si sa dea draq daca imi place vreun numar..:)

fuzzy 28-01-07 04:10

uite o idee: un amic a vrut sa isi puna la numar b-10-nut, iar numele lui este ionut... e doar o idee... singura din capul meu la ora asta :D

Bobby boss 30-01-07 21:24

ia si u acu ceva pe stilu tau asa cam ce crezi k tear prinde bene

Dj Nuca 30-01-07 21:37

Daca vad ca nimeni nu dezbate paicea nimik, si nici nu raspunde nici draq, idei nu primesc. Schimb si eu subiectu poate se ataca careva si imi da vre-o idee :(

autobroker 02-02-07 20:42

Cred ca ai putea sa apelezi si la sfaturile unei firme de specialitate.
Daca vrei tot pachetul poti apela la un autobroker - el iti poate oferii pe langa o cercetare detaliata a marcilor auto, o oferta de pret buna si finatare daca nu ai suficienti bani si poate servicii de asigurare in cazul unei achizitii cash sau credit.
Cred ca ai putea macar incerca si cine stie......

Dj Nuca 03-02-07 03:04

Probabil ca asta va fi ultima solutzie.. daca pana in monentul in care o sa am banii, nu o sa am nici o idee. Astept totusi poate vine cineva cu vre-o idee buna..:P

RA_2fast4u 03-02-07 19:26

amice eu sa fiu in locul tau(la varsta sunt da la fonduri cam greu sa ajung asa sus... :/ ) asi alege un opel astra bertone .. in banii aia poti alege fie coupe fie cabrio cu toate optiunile pe ea si si cu putini km la bord..si poti sa iti iei si un 2.0 turbo de 190 de caluti... o vezi foarte rar pe strazi chiar daca e o astra si din fata putin o poti confunda cu un astra normal dar totusi iti dai seama usor ca e ceva mai deosebit (mai ales cabrioul)

uite ce sa vezi despre ce vorbesc iti atasez si un link: coupe sau cabrio(nu am gasit numai de 2.2 147 hp)

Dj Nuca 03-02-07 19:46

Am un prieten care are asa ceva ... (vezi sere mai sus ) si am vazut ce inseamna intretzinere la o asemenea masina si plus ca el are motoru de 1,6 si cand ii da in gushe ii ia 12 din cate stiu eu... Daca iau 2.0 Turbo otzin in parcare.. eu vreau sa mai si merg cu masina aia nu numai sa arate si sa fie mistho ce imi aratzi u este foarte frumos dar nu am bani sa intretzin o "decapotabila" si nici o masina la 80.000 Km.... Cel putzin asa cred....
Paote sa ne zica sere ceam cat il costa intretzinerea si cat ii consuma...

autobroker 03-02-07 22:24

Voinicu tu cam cati anisori ai?

Pantino 03-02-07 22:37

Un passat e ce-a mai buna alegere, eventuel diesel. aprox din '99. consum bun, confort, putere suficienta, siguranta, design...
daca ai casco pe ea e si mai bine.

RA_2fast4u 04-02-07 08:49

Quote:

Originally Posted by Dj Nuca (Post 729478)
Am un prieten care are asa ceva ... (vezi sere mai sus ) si am vazut ce inseamna intretzinere la o asemenea masina si plus ca el are motoru de 1,6 si cand ii da in gushe ii ia 12 din cate stiu eu... Daca iau 2.0 Turbo otzin in parcare.. eu vreau sa mai si merg cu masina aia nu numai sa arate si sa fie mistho ce imi aratzi u este foarte frumos dar nu am bani sa intretzin o "decapotabila" si nici o masina la 80.000 Km.... Cel putzin asa cred....
Paote sa ne zica sere ceam cat il costa intretzinerea si cat ii consuma...

ma indoiesc ca costurile de intretinere sunt asa de mari... daca crezi ca nu poti intretine un 2.0 turbo sari pe un 2.0 simplu... are 125 de caluti parca.. si gandeste-te ca practic in sinea ei e o astra.. crezi ca astraurile sunt greu de intretinut? opelurile sunt unele din cele mai usor de intretinut.. si cu masina asta impusti 2 iepuri dintr-o lovitura.. ai piese ca inca nu stiu cate mii de masini din romania, dar masina in sine nu o vezi numai odata la vreo 3-4 zile pe strazi..

Sere 04-02-07 14:15

scuze ca te contrazic 1 la mana e plin de opel astra g cabrio si coupe mai multe coupeuri ....in leg cu intretinerea asa si asa poate ai dreptate ca sunt la fel oricum piesele la reprezentanta sunt scumpe ....un priten de al meu pleaca sapt asta in germania si a gasit astra cabrio 2.0 turbo km la bord nu stiu cati dar peste 50.000 cu 16.000 de euro adevaru e ca una cu motor 1.6 sau 1.8 sunt pana in 13-14.000...oricum toate peste toate si eu ii recomand modelul asta in special astra coupe cu motor de 1.8 care nici nu consuma mult sa zic ... si arata super bine si are vreo 125 cp daca nu ma insel oricum toate peste toate e plin de ele dar merita toti banii

D_M_X 04-02-07 17:07

eu iti recomand masina mea 1.4 16 v benzina din 2005 cu o gramada de optionale. Daca te intereseaza da-mi un pm

baiatu_cu_dacia 07-02-07 15:13

numai visa la performante ca tu nu ai nicio inclinatie sportiva la condus! 0 Barat ( ca si 48 )! ce vrei tu e un diesel ... cat se poate de mic ... daca e sa mearga pe aer ... casco sa coste 500 ron/an si disc de ambreiaj sa gasesti pe jos ... in spatele blocului. Ia-ti gandu de la tot ce inseamna benzina ... si viseaza si tu ca toti la un golf 4 1.9 tDI. Si gata! Acuma da-ti quit ... ! Sau ia-ti Logan 1,5 dCI. ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:08.

- Copyright 2026 4Tuning