![]() |
Re: Ce sporturi practicam/am practicat ?
Ai luat o lectie de karate, sau ai invatzat una? :)
|
yo am facut karate knd eram mai mic si baschet.....si`n rest k orice pushtan...fotbal pe unde apukm si baschet la fel!!
|
BOX de performanta! Club Rapid CFR Bucuresti! 7 ani!
|
Periculosule, crezi ca ne sperii daca ai facut box?
Mah, tu n-ai o Calibra? N-ai! Dar ti-ai dori una! |
eu am facut innot cls 1-5 ...baschet 5-8....si downhill si in momentu de fata...
|
sportul meu preferat cand eram mic..era unul extrem
sah |
iti puneai grav de tot viata in pericol.....daca te duceai in centru la mosii aia ::mrgreen:
|
;)))la capitolu sporturi sunt as...baschet,volei,tenis de camp,golf,inot dar numai arte martiale am facut de performanta.....:P.....oriqm,si la o bila daca ma provoaca cineva yo zik ca ma descurc.....
|
alexa tre' sa demolez ceva pe la tara o magazie ceva...mi-o dai si mie pe Roca!??! k n-am macara sa daram......:-))))
|
platone.....yo cre k u nai c face si c ai zis,.....taci k mai bag un post.....dak o iubesti atat d mult p roca.....hai aqu l mene so iei l o tura=))) mai bn incheiem discutzia asta k oriqm suntem OT.....dak ai nevoie d roca....poate ne vedem diseara pafara si faci cunoshtita q ea=))):lol:
|
nu tre sa va iert eu...nu ati facut nimic. doar ca pe toate topicurile vad acelasi OT....
tng..do ur stuff... dar cu grija!! nu cu toporul :)) LE: oricum de cand a venit alexa..cam ati sarit sa va bagati in seama cu ea pe toate topicurile.... ce face o fata din voi... :P :P o chemati cu cainele, ba cu tucsonul, ba la bile.... ba sa se prezinte... offfff hormonii.. :)))))))))))))) |
Curat !
Bogdane Nu mai zice tu ... ca si tie ti s-a aprins calcaiele dupa fete, cand povesteai asa pe ascuns lu kraven :D Tu ai o varsta .. ei o varsta .. si ne bucuram de prezenta ei pe forum la noi, e un fel de a spune "bine ai venit" :D |
asha se manifesta forumu` knd vad o fata p`aciulea:D
|
pai...da...dar era cu totul altceva!! si krvean....spune-i tu..merita sau nu fata aia sa dau foc la calcaie..? :D
dar hai pe diverse discutii.... |
Quote:
Suntetzi in calduri nenorocitzilor. Miorlaitzi aici ca motanii si Alexa nici macar nu da din coada... :p Eu din cand in cand mai fac sex. Se pune si asta ca sport? :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning