![]() |
mda
1 Attachment(s)
posturi am vrut sa spun nu topic-uri .....ma rog de ce nu shi topicul asta m vs rs :))) :P
|
Re:
Quote:
|
Re: mda
Quote:
|
Re: mda
Quote:
Quote:
in cazul asta, e ca tine, audi sunt mai tari! PS: nu am nimic cu audi, in topul preferintelor mele e pe locul 2, dupa bmw. |
Domnule Catalin, sper ca esti constient ca daca BMW ar folosi turbo ar face muci orice Audi. BMW si Mercedes raman adeptii clasicului adica tractiune spate, pe cand Audi nu stiu de ce au adoptat 4X4, dar e clar ca un RS4 o sa subvireze pe cand un M3 NU. :P
|
Re:
Quote:
|
sal
asta e catalin...esti un neinteles :)) nu mai lua chestia asta personal... fiecare cu gusturile lui... :lol: ai auzit de \"compressor\" ? se poate pune pe BMW , ac schnitzer este unul dintre tunneri.....
poftim....atunci poza asta itzi place ? :lol: cel la 2 lungimi de masina este ....audi s4..... :oops: |
sal
1 Attachment(s)
asta e catalin...esti un neinteles :)) nu mai lua chestia asta personal... fiecare cu gusturile lui... :lol: ai auzit de \"compressor\" ? se poate pune pe BMW , ac schnitzer este unul dintre tunneri.....
poftim....atunci poza asta itzi place ? :lol: cel la 2 lungimi de masina este ....audi s4..... :oops: |
neinteles esti tu mai degraba!! normal ca fiecare cu gusturile lui...eu vreau doar sa zic ca audi este mult peste bmw.. :lol: inca ceva teai chinuit mult sa gasesti o poza unde bate bmw???una este s4 si alta rs4.!!. :lol: voi stiti doar o singura marca bmw!! bravo voua dar asta nu inseamna ca nu exista alte masini mai bune decat bMW numai cand aud ca spuneti ca bmw ii bmw...mi se face rau..de parca restul masinilor...nu stiu cear fi...mam saturat peste cap de din astia ca tine care sau plimbat si ei in viata lor cu un 325 si gata bmw ii cea mai tare masina din lume cand te dai si tu cu un s2 de 600 cp sau ceva asemanator sa vezi atunci ce repede o sati schimbi parerea...
http://www.audi-apostel.de/Autos/S2/s2.html |
In ultimul timp Audi a crescut mult si a reusit sa se apropie foarte tare de Mercedes si BMW, dar mai are pana sa le depaseasca (daca o sa reuseasca vreodata). Cu ce este Audi peste BMW? La putere! Da sti cum se zice.. \"power is nothing without control\" . Dovada M3 CSL (chiar si M3)care pe circuit bate unele masini cu puterea dubla aproape. Acum tu daca vrei sa faci liniute intre niste semafoare sau sa te duci cu familia iarna la munte normal ca alegi S/RS(defapt pt asta iti ajunge si un 1.9tdi), dar daca vrei sportivitate alegi M!
Tu zici de cei care zic ca \"bmw ii bmw\". Te intreb si eu ceva: de ce nu se zice \"audi ii audi\" ? Nu o mai da cu tuningu. Nu se vorbea despre masini stock? aaa.. si nu inteleg de ce compari M3 cu RS4? S4 cu ce il compari? |
salut!!!
1 Attachment(s)
Florinel83 RESPECT FRATE, RESPECT PROFUND....UITATI-VA DE CAT TIMP INCERC SA IL FAC SA INTELEAGA NISTE CHESTII PE CARE TU LE-AI INTELES( de fapt nu prea ai de inteles la un respect castigat dealungul deceniilor :)) ...MERSI FRATE !! :lol:
asta o ia personal...domne...ca de ce ne luam de rs-ul lui...e marfa da !! fuge !! dar frate drumul mai se si curbeaza......shi e chestia pana la urma de alegere.... dar ! si bmw-ul se poate modifica itzi dau un filmuletz daca vrei unde un BMW M3 pisicutza se ia cu un lamborgini diablo SV pe autostrada..shi nu vrei sa stii cine castiga....asa ca las-o !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :shock: |
salut!!!
m3-ul este turbo....poza este o captare cam pe la finele sprintului :) :shock:
|
sal
1 Attachment(s)
hai sa pun si filmul
|
sal
ah ..si mi-am adus aminte stai tu calm mah....ca am mers eu doar cu un 325 si gata..... daca te intereseaza am mers si cu csl-ul am fost plecat din tzara.....dar nu vroiam sa par fitzos..... :?
|
Re: sal
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning