![]() |
Re: E36 Black CAT
Multumesc de urari. Inca mai e de lucru...
|
1 Attachment(s)
Incet, incet ne miscam.
|
Tare consumul...:???:
E OBC de 6 cilindri, nu? O intrebare legata de faruri: cum se vede noaptea? Nu te incurca faptul ca ai vopsit oglinda in negru? |
Farurile au lupe, eu vad ca sunt vopsite ornamentele din far... deci nu afecteaza dispersia.
|
Obc-ul a fost pe un 2.0, dar l-am recodat pentru is. Consumul e asa mare pentru ca am facut doar 6 km dupa ce l-am instalat, si aia prin oras. Inainte sa ii fac modificarea din soft, arata undeva catre 30%.
Se vede foarte ok de faruri. Cele aftermarket pe care le-am avut inainte nici nu se compara cu astea. Cum zicea si nonic, am vopsit doar zona din jurul lupelor asa ca nu deranjeaza. |
Tu singur ai facut recodarea?
Si al meu e de 6 cil si trebuie fac aceeasi chestie....asta dupa ce leg toate firele. |
Da, dar tu nu o sa poti sa ti-l faci singur ca e nevoie de anumite scule. Daca esti interesat, vezi ca am un anunt legat de asta.
|
Facand curat am dat si peste lista de optiuni cu care a venit masina din fabrica:
255 Sport Steering Wheel w/ Airbag 292 Wheel, Cross Spoke Style 29 320 Without Script Name Plate (E34T, E38, E31) 354 Anti-glare Windshield Strip 401 Sliding, Lifting Roof Electrical (E36, E31) 428 Warning Triangle/First Aid Kit 473 Front Armrest 481 Sport Seat - Driver/Passenger 510 Headlight Adjustment Low Beam Light 520 Front Foglights 556 Ambient Temperature Sensor 651 Radio, BMW Reverse RDS 704 Sport Styling (body and suspension) 715 M Aerodynamic Package 801 Order Control Masina intra la vanzare. |
Interesting, bafta.
|
Mersi la fel.
In curand o sa ii montez si instalatia de clima. |
Se poate inchide. L-am schimbat pentru e46.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning