![]() |
Re: Bt 05 Aws
Quote:
|
Ia si uita-te oleak la masina...jantele pe care le ai din fabrica presupun ca-s pe 16......imagineaza-ti cum aratacu un inch in plus....dak tie-ti place,bun....dar parerea mea e ca o janta mai mare si un pneu cu talon(sau sectiune sau perete...cum vrei tu sa-i zici)mic arata durere si bineinteles ca pierzi la confort....dar dak tot zici ca esti obisnuit,na.....si un alt dezavantaj la talon mic e ca dak di in gropi prea tare risti sa strici janta.....eu, bineinteles,recomand 19 ca intra la bora,dar.....
|
la cele cu talon mic e nasol pt drumurile noastre, fermi si masina mai tare si la gropile de aici e posibil sa ramai cat de curand si cu jantele strambe.
|
Quote:
:) |
eeeh..atunci m-am inselat...cel putin asa au venit la a mea(cu 16 din fabrica)...poate te refereai la alea de tabla ca-s de 14....si nu am zis ca imi plac.....dar dak deschizi si tu ochii mai bine iti dai seama ca in poza care ai pus-o tu mai sus, jantele sunt chiar de 19.....de asta ti-am zis eu:))...nu ca am vazut la tv...uita-te tu...
|
si dak tot ai adus vorba am sa-mi pun jante poate de 18-19 da nu pe megane-ul asta
|
Quote:
Cum vrei tu sa imi iau jante de 19 inchi? vrei sa imi repar jantele in fiecare zi? sau sa mi le skimb odata la 1 luna? iti dai seama ca e destul de mare si pe 17 inchi si e diferentza vizibila intre 16 si 17 ..pentru ca am facut comparatie si am vazut:) Nu mi-ar place sa iau jante de 19 inchi si sa nu am pe unde sa merg:))doar sa o tin parcata ..eu vreau sa imi modific masina dar cum pot de aia nu mi-am pus nici kit ca sa dau cu ea de toate gropile cum e ala cu fordul ca poate sa mearga cu masina doar pe 3 strazi |
2 Attachment(s)
Uite 2 poze cu jantele de 14 inchi...nu mi se par mici ..nu imi plac cum arata (dar nu arata oribil)si daca astea sunt de 14 imagineaza-ti cum arata de 17 inchi:) ..ala cu fordu de cat are jantele ? 17(si nu arata naspa)? SI nu e vina mea ca ROMANIA E DE KAKAT
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Jantele astea merg? eu parca le-ash lua pe astea in loc de alea cu buza ...ce spuneti?
|
Gata :) am dat comanda de alea cu buza:) in doua saptamani imi vin:P mc pentru sfaturi all.
|
Ti`as recomanda ceva din gama asta :))
http://www.car-tuning.ro/store/index.php?cat_id=74&catname='%20' |
3 Attachment(s)
Mi-au venit jantele :)
|
pe cat is ?
|