![]() |
Re: E21 - un nou inceput...
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iar astazi am primit si etrierii facuti bucati ( in sensul bun) de un bun prieten ..gras:lol: ... inca nu am luat amortizoarele...sper sa nu inceapa vremea nasoala...ca eu am inca masina desfacuta si este in aer liber si nu am chef sa ninga, iar eu sa pun mecanica la loc:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
astazi i-am pus si eu mecanica fata sus, dar culmea nu am mai apucat sa aerisesc franele:lol:...e si maine o zi...imi e frica de faptul ca masina nu o sa fie destul de lasata...si imi e groaza de faptul ca o sa trebuiesaca sa mai scot inca o data arcurile:(, saptamana asta sper sa ma apuc si de partea spate, iar apoi incep modificarile la caroserieeee...interior, exterior:twisted: , sa vedem ce o sa iasa pana la urma din ea:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
imi cer scuze de dublu post, dar acum mi-a venit pe creier...am acasa un motor de 1.4 turbo de pe renaultul meu 5, si am aprinderea, carburatorul, turbina...ma gandeam sa fac un experiment pe motorul asta, cu aprinderea oricum nu am ce sa fac...ca este cu cititor pe volanta bla bla bla, desi masina in momentul de fata are aprindere electronica, nu prea sunt asa implicat in domeniul bmw de aia intreb aici ...vorba aia..nu e prost cine nu stie..e prost cine nu intreaba:)
|
ceva noutati?lasta jos?azi nu sa lucrat la masina?shi eu care credeam ca deja a iesit in test drive
|
1 Attachment(s)
am aerisit si franele pe fata astazi, si cand am incercat sa pun rotile de pe renault ce crezi? nu intrau:lol: lovesc in jamba, asta este mergem pe dastea de tabla, maine sau deja e maine..ma rog azi sper sa ajung sa imi comand si garniturile pe spate
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning