Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   firme de tuning & stuff din sm (https://forum.4tuning.ro/195-satu/27882-firme-tuning-and-stuff-sm.html)

Byrons13 12-12-06 11:32

Re: firme de tuning & stuff din sm

dak as sta la casa, ca altii, da. dar cred ca se supara vecina de la parter dak ii spal geamurile:P + ca nu am apa

demian 12-12-06 14:01

bYRONS mersi pt raspuns, bine zici ca nu este o spalatorie buna in sm in august cand am fost in sm mi-am spalat masina in soarelui(langa petrom) si fratele meu a vazut cum aia piscaleau la dvd iar cealalta spalatorie mai in fata tranteau usile de numa, singura spalatorie care mi-a convenit a fost cea de la OMV de pe botizului unde am preferat sa mi-o spal eu decat altul. Aicea tot eu mi-o spal dar ii fara atingere. Pt cine are masina recent vopsita sau vrea sa-si intretina vopseaua este aicea o spalatorie k-lumea care spala cu ceva solutie(spreiaza)ecologica dureaza cam 1ora dar ieze brici costa 10euro, numa bine

demian 12-12-06 16:04

Am citit in informatia zilei ca este o firma cu accesorii tuning in spate la Transilvania, stie cineva despre ce este vb, Au ceva de calitate?

Criwar 12-12-06 16:05

cam asa...spalatoriile din soarelui is de groaza...mereu umbla la cd-player si baga muzica si alte chestii...plus k o manjesc mai mult...nu vreau sa fac reclama proasta dar mie asa mi s-a intamplat...eu spal la mol pe botizului sau undeva cu automat...makr nu umbla nimeni la ea...chiar dak nu o spala bine mai deloc...inainte o spalam pe paulesti...erau niste oameni f de treaba si o spalau f bine si ieftin...dar s-a schimbat patronu au venit numai copii si acuma e ca peste tot..cum a zis juana...dak stai la casa...chiar se merita sa iti cumperi si sa iti speli singur masina asa cum vrei...

Byrons13 12-12-06 16:39

@Demian: Auto Leno este in spate la Transilvania, dak te uiti mai sus vei vedea ca am comentat despre ei.
@Criwar: la mol e superb, dar in curind vei vedea niste mici zgirieturi pe masina de la perii. ca sa nu se spuna ca te tot pun la punct, intreaba te rog in jurul tau oameni pe care ii vezi cu masini de care s-a avut grija. (in speta daca esti in Cj, du-te la Spalatoria Nova de pe Dorobanti)

demian 12-12-06 17:01

Byrons13 am citit ce ai scris de Leno, ce masina si cat te-a costa folile si la ce firma le-ai pus.

Criwar 12-12-06 21:52

pai...ce sa fac la spalatoria Nova...sa ma spal eu? :P...ok...merci de sfat...chiar am auzit de ea...k cica sunt niste baieti care pun folii pe acolo :)...si e si aproape de mine...
oricum 1 data am spalat masina la Mol...si atunci am platit in loc de 14 lei...doar 4 lei...:D...deci mi-a convenit...ce sa fac dak s-or incurcat aia :D...

Byrons13 13-12-06 09:40

dar masina ta tot zgiriata va ramine. cu 14 sau 4 lei.

Criwar 14-12-06 01:55

de la o spalare???...ei nah...sper sa nu ai dreptate aici :(

Byrons13 14-12-06 10:26

lsper sa nu am dreptate. de la o spalare poate ca nu se vede nimik. dar de la o spalare in fiecare luna,vezi dungi, pe care dak nu le dai cu polish se inegresc. Oricum ,de la o spalare nu ar trebui sa se vada nimik.

Byrons13 15-12-06 09:27

Cine e acest Artur la care va spalati masinile?

szambi77 15-12-06 10:33

Asa zicem doar "la Artur" ca in oras asa se stie de acel loc. Spalatoria este de fapt intr-un loc cu un atelier mecanic auto (al lui Artur) si vulcanizare etc...

szambi77 15-12-06 10:35

Este exact ca si intersectia "La Burdea" care se numeste asa de foarte mult timp ptc. locul in care se intinde azi OMV-ul apartinea candva familiei Burdea...

Byrons13 15-12-06 10:37

ok, Szambi, si imi dai pls si mie adresa, chiar si in pm? dak merita sa ma duc cu masina la spalat acolo.

Byrons13 18-12-06 08:35

up..up..................

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning