Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   Leon tfsi (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/27716-leon-tfsi.html)

Djorkaeff 08-10-07 00:19

Re: Leon tfsi

2 Attachment(s)
din fabrica nu are, e pus dupa. am cautat prin f multe modele de ceasuri, incercand sa gasesc unu care sa se potriveasca cat mai bine cu bordu, asta fiind cel ales: raid night flight analog, pt ca e alb cu rosu si la 270grade

inca o poza cu ultimul look

needBrain 08-10-07 02:05

sa-ti traiasca :P
super frumoase pleoapele.chiar misto
ce ofera jeDesign sunt cam de kko
si dragute si jantele da nu-s putin cam grele?stiu pt ca am vandut niste yakuze si mi s-au parut cam greoaie.in schimb sunt elegante

Djorkaeff 08-10-07 02:09

merci si imi pare bine ca-ti plac pleoapele. si mie mi se par cam urate cele de la jedesign, astea sunt facute in fibra dupa desenele mele... cre ca le patentez :P
s-ar putea sa fie cam grele jantele dar asta e.. too late now :)

bulldog_cox 10-10-07 22:05

frumoasa capota....sau sunt doar pleoape?

naka66vio 10-10-07 22:15

ai o poza cu interiorul?ma refer la scaune

alexGTI 30-12-07 16:28

foarte tare masina ... sa o stapanesti sanatos :)
succes in continuare la modificari

naka66vio 02-01-08 16:38

Quote:

Originally Posted by Djorkaeff (Post 897101)
colegi la facultate? sau la grupa de curse? :))
actualizare numere: 247 cp si 375 Nm

poti sa pui o copie a unei fise dyno?ca cineva spunea ca recordul in ro pt 2.0tfsi cod motor bwa apartine lui yoda pe un dyno si anume 238cp.nu ma indoiesc dar cel care spunea asta lucreaza chiar la dyno si a zis ca daca cineva obtine peste valoarea asta de 238 are un dyno:-) gratis

alexGTI 02-01-08 16:40

2.0 tfsi ajunge si la 300 de CP fara probleme :)

naka66vio 02-01-08 16:42

normal ca ajunge eu am zis de cel cu cod motor bwa cu turbina de serie si in romania aici nu vorbim de altceva

Patrulei 10-01-08 11:13

Foarte frumoasa masina.:D:>Te-am vazut odata pe dn1:Pce sound superb avea:X;)Bafta in continuare si fereste`o de orice incident;)):P

Cosmin* 18-01-08 23:55

Salut superba masina ta, arata foarte bine cu aceste ploape tot ce ai facut la ea e cu gust, sa o stapanesti sanatos:P

Nautilus 18-03-08 09:29

Felicitari pentru masina si inca o data, pentru modificari :)

Am cateva intrebari de stricta specialitate:

1. Unde se face downpipe pe comanda in Pitesti? Borla? unde au punct de distributie si (foarte aproximativ) cat m-ar costa unul asemanator?

2. Cum ai facut imbracarea cu azbest a galeriei de evacuare, turbinei si downpipe-ului? ai avut probleme pana acum? Eu as fi incercat acelasi lucru dar am fost descurajat de comentarii: ca metalul nu mai poate radia caldura, temperatura creste excesiv si se deformeaza sau topeste, ca gazul de evacuare excesiv de fierbinte afecteaza catalizatorul etc. (Discutie aici despre posibilitatea izolarii turbinei)

3. De unde se procura un material pentru izolarea turbinei/galeriei (azbest sau firba de sticla J-tech) in Bucuresti?

Multumesc

~Nautilus

1nS4n3 12-05-08 19:07

"Grigore"... raspunde ma la lume... ai decedat ?

Fstr 12-05-08 21:59

Nautilus incearca la Pilot tuning ... Acolo se fac sigur downpipe-uri si admisii ...

Djorkaeff 12-05-08 22:46

pai... panza de azbest poti sa iei de la performance zone.
infasurarea am facut-o singur, neaparat sa folosesti manusi, accesu a fost destul de dificil, a trebuit sa scot admisia complet si heat shieldu.
nu se deformeaza nimic ca e fonta turnata, temperatura mai mare inseamna energie mai mare in paletele turbinei deci rotatie mai mare, dar intr-o oarecare masura (cica) si uzarea mai rapida a acesteia.

downpipe la pilot recomand sa nu faci, aia de la pitesti se pricep bine zic eu... cel putin la ce am avut eu de facut au intrecut asteptarile. pretu pt downpipe fara catalizator e undeva pe la 5-6 mil

All times are GMT +2. The time now is 12:54.

- Copyright 2026 4Tuning