![]() |
Re: logan 2010 sau accent 2007 ?
ok . 70.000 Euro
+ TVA 24% +Accize 25% +Vama < Cas Strain > 25% Baga Banii Ca Tre Sa Imi Iau SI Eu Un Lamborghini , ceva |
Poate sa ti bage banii ca nu ai cum sa onorezi comanda. Pe mobile doar doua masini "se incadreaza" in conditiile puse de tine. Amandoua sunt tepe: la una te alegi si cu masina, dar sigur nu are doar 10 mii de km cum scrie in descriere, iar la a 2-a nu te alegi nici cu masina, doar cu banii trimisi prin western union:)).
|
Conduc destul de des un hyundai accent 2007, 1.5 crdi - 110 cp / 81 de kw. Iti pun sincer, accenturile astea dupa 2006 au probleme cu coloana de directie care este electrica si cu amortizoarele, asta e boala lor. Mie nu mi-a mers decat o singura data servodirectia din cauza ca am dat curent, si asta cateva secunde, dupa care si-a revenit. De atunci nu am mai avut probleme. Amortizoarele le-am schimbat cu kyb (kayaba) si este ok. In rest nota 10, tinuta de drum ok, motor puternic (in cazul meu), altfel stai la volan. In rest sunt de parere ca accentul este peste logan.
Tin sa precizez ca o am de noua si are aproximativ 58.000 km. A costat in 2007 14.000 si ceva de euro, nu regret nici un banut dat pe ea. Piesele sunt destul de ieftine ca ca achizitie. 1. bieleta antiruliu 60 lei 2. filtru ulei 29 lei 3. filtru aer 42 lei 4. filtru polen 75 lei 5. filtru motorina 110 lei Preturile care ti le-am dat includ tva si sunt originale mobis ! |
Daca citeai topicul, ai fi vazut ca pana la urma si-a cumparat un Opel Astra!
|
Quote:
|
Quote:
:D:D:D:D:D,nu sunt nici la noi,nu exista niciuna pana la 4500,pardon exista una dar o iei in sacosa si o montezi acasa,dar poate stie el..... |
Banuiesc ca se poate inchide :D omu' si-a luat Opel, si-a bagat picioru' si in logan si in accent :D
PS: destul de ieftine piesele de hyundai, comparabile cu alea de la dacia logan. Acum depinde ce este considerat "original" la amandoua si care sunt firmele cu , care au ai contracte. Si la logan filtrul de ulei considerat "original" e vreo 25RON dar gasesti de firma buna si mai ieftin. Cred la fel e la amandoua masinile. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning